Ziua de naștere 7 noiembrie

7 noiembrie – ziua descoperirilor

Cei născuţi în această zi se vor afla de cele mai multe ori în căutarea unor noi aventuri. Dorinţa de a explora, de a investiga şi de a descoperi este principala caracteristică a vieţii lor. Îşi vor concentra toate eforturile spre aceste preocupări, indiferent dacă o vor face la nivel personal sau la scară mare.

Nativii zilei de 7 noiembrie sunt curioşi în legătură cu orice lucru din jurul lor. Atitudinea aceasta se va manifesta mai ales atunci când va fi vorba de noile tehnici legate de meseria sau de ocupaţia lor. Le place să dezmembreze fiecare lucru pentru ca apoi să îl asambleze la loc. Îşi doresc să ştie cum funcţionează fiecare obiect. Uneori, acţionează în această manieră fără a şti care sunt instrucţiunile de folosire şi fără a se documenta în legătură cu subiectul respectiv. Privind din această perspectivă, sunt oameni care vor învăţa de-a lungul întregii vieţi. Vor lucra în permanenţă la îmbunătăţirea şi la perfecţionarea activităţilor lor. Sunt persoane deschise la experimente şi la metode care nu sunt încă atestate. Cu toate acestea, au standarde foarte ridicate. Rareori vor aplica sau vor aproba anumite metode (indiferent dacă sunt legate de munca lor sau de orice alt domeniu) dacă nu sunt convinşi în totalitate de funcţionalitatea lor. Din acest motiv, ar putea fi foarte dificil să ai ca partener o asemenea persoană.

Nativilor acestei zile le place să se distreze. Într-adevăr, ei pot fi chiar foarte amuzanţi şi fermecători. Din nefericire, intenţionat sau nu, ar putea să creeze o impresie greşită. Ei îşi vor mărturisi cu sinceritate afecţiunea numai persoanelor foarte apropiate. Nativii sunt deranjaţi de orice individ care interpretează eronat atitudinea lor. În special femeile născute în această zi vor stabili limite clare în legătură cu propria persoană. Oricine va depăşi aceste limite se va expune unor riscuri. În general, sunt cunoscuţi pentru faptul că zdrobesc inimi, deci este riscant să te îndrăgosteşti de aceşti nativi. Atât femeile cât şi bărbaţii născuţi în această zi sunt capabili să aibă un comportament emoţional lipsit de milă. Nu vor ezita să se folosească de sentimente atunci când vor fi ameninţaţi sau provocaţi. Cu toate acestea, nu vor adopta această atitudine faţă de cei care au un comportament deschis şi sincer. De fapt, cu aceste persoane vor fi prietenoşi şi afectuoşi.

Persoanele născute pe data de 7 noiembrie sunt orientate spre provocări. Este posibil să sufere destul de mult atunci când sunt confruntaţi cu o situaţie comună, cu o viaţă de familie monotonă sau cu rutina socială. O mare parte a problemelor lor sunt create chiar de ei înşişi din cauza plictiselii şi a nevoii de a fi implicaţi într-o situaţie solicitantă. Cei născuţi în această zi ar trebui să înveţe să îşi stabilească priorităţile. În funcţie de acest lucru vor evolua atât din punct de vedere emoţional cât şi din punct de vedere intelectual. Astfel, vor reuşi să se autodisciplineze şi să lucreze fără a se lăsa distraşi. Cunoaşterea de sine este deseori ignorată din cauza tendinţei de a-şi direcţiona toată atenţia spre viaţa exterioară. Autocunoaşterea va ocupa un loc important printre preocupările lor puţin după ce vor trece de vârstă de 35 de ani. O problemă pentru cei născuţi în această zi este reprezentată de tendinţa de a deveni tot mai leneşi odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, va apărea pericolul de a fi foarte blazaţi în orice situaţie. Apoi va începe să scadă încrederea în sine. Va exista riscul unei atitudini negative în legătură cu ei înşişi şi cu talentele şi calităţile lor. Aşadar, în mod inconştient vor deveni cei mai mari duşmanii ai lor înşişi. Pentru cei mai mulţi dintre nativii are o importanţă crucială menţinerea unui moral ridicat. În plus, au nevoie să vadă în mod pozitiv lumea şi locul pe care îl ocupa ei în societate.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu