Ziua de naștere 8 ianuarie

8 ianuarie – ziua loviturii năprasnice

Nativii zilei de 8 ianuarie par destinaţi să aibă un impact imens asupra celor din jur. Nu sunt foarte sociabili sau exagerat de demonstrativi, dar împrumută fiecărei întâlniri sociale sau personale un aer de importanţă. Ei îşi exprimă propria putere, iar oamenii sunt profund impresionaţi de hotărârea lor şi de claritatea scopului urmărit.

În carierele lor, cei născuţi astăzi răbufnesc destul de frecvent pe neaşteptate în public. Ei par capabili să îşi canalizeze toată energia într-un anumit sens şi îşi cunosc foarte bine capacităţile. Astfel, rareori vor întrece limita, vor visa sau vor proiecta fantezii care nu au o bază reală. Ceilalţi îi pot considera depăşiţi şi astfel nativii risca să nu fie luaţi în seamă. Cu toate acestea, cei născuţi astăzi se simt comfortabil cu ei înşişi în diferite situaţii.

Tipic pentru nativii zilei de 8 ianuarie este să aducă în discuţie anumite chestiuni, stabilind axiomatic adevăruri pe care colegii de serviciu le-au obţinut fără mari eforturi. Ei nu acţionează astfel din spirit de revoltă sau doar de dragul de a se contrazice, ci pur şi simplu deoarece studiind situaţia cu atenţie vor ajunge în final la concluzii convingătoare.

Nu toţi nativii zilei de 8 ianuarie sunt binecuvântaţi cu mari talente însă ei îşi vor pune în acţiune tot ceea ce deţin, adesea forţându-se până la limită. Depăşirea handicapurilor, atât fizice, cât şi psihologice, este o temă importanta în vieţile lor.

Nativii zilei de 8 ianuarie trebuie să înveţe să nu se mai forţeze atât de mult şi să facă lucrurile un pic mai uşoare pentru a face faţă energiei lor concentrate şi intense. De asemenea, trebuie să devină mai toleranţi şi mai iertători. Calitatea din urmă este importantă deoarece mulţi dintre cei născuţi astăzi pot aborda o politică personală de genul “dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea”. Capcanele ego-ului le pot aduce declinul, mai ales dacă vor ajunge să se vadă pe ei înşişi ca pe nişte divinităţi, iar pe ceilalţi ca pe nişte atei.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu