3 Zile unice în istorie

27, 28 și 29 septembrie 2022


Cea mai puternică asociere de 3 zile din istorie 🥰 

Zilele de 27, 28 și 29 septembrie 2022 marchează 3 zile de o intensitate energetică ieșită din comun așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată până acum.
În câteva postări anterioare remarcam faptul că doar în 2022 avem 11 astfel de zile, cu nu mai puțin de 7 de 2 în TNZ (2222222), 2 dintre ele fiind 27 și 29 septembrie 😳 și toate astea în condițiile în care îl ultima sută de ani (Da, 100 de ani!) au fost doar 22 de astfel de zile! 

Ziua de 29 septembrie are în plus darul că stabilește mereu cel mai mare număr de Destin din anul respectiv. Nici o altă zi din an nu mai ajunge la această valoare, decât peste un an când creste valoarea anului cu o unitate. Astfel, în 2022 avem destinul 26 ca fiind cel mai mare în timp ce valoarea maximă posibilă a fost în 29.09.1999 = 48

Sunt zile cu o Vibrație aparte și care marchează în special relațiile și latura emoțională a noastră a tuturor. De vibrația 2 depinde și imaginația, capacitatea de visare sau regenerarea organismului. Dorințele și idealurile omului sunt de asemenea marcate de această valoare duală și plină de sensibilitate.

Tot pe 29.09.2022 vă voi împărtăși rezultatul unuia dintre cele mai frumoase proiecte ale mele, un rezultat remarcabil și fermecător prin complexitate și frumusețe: Mandalele Numerologice Personalizate după data de naștere 🎉
Bucurați-vă de aceste zile unice și faceți astfel încât să aducă magie în viețile voastre ✨️

Copiii născuți în aceste zile

Copiii născuți în zile atât de încărcate sunt plini de energei, dau dovadă de multă vitalitate și de o poftă de viață inegalabilă. Este dificil să ții pasul cu ei și la fel de greu poate fi să le satisfaci poftele. Sunt dornici să descopere lumea și să exploreze totul în jur. 

Ce e de făcut într-o astfel de zi?

Îți recomand să-ți urmezi mai departe rutina zilnică și să nu cauți să schimbi ceva în viața ta doar pentru că traversăm câteva zile, ce-i drept ieșite din comun.

Fă aceleași activități de până acum însă concentrează-te mai mult pe ceea ce îți place cu adevărat. Folosești energia benefică a acestor zile pentru a delimita mai bine ceea ce este necesar de ceea ce reprezintă o încântare pentru tine. 

Fă mai mult bine celor din jur și nu ezita atunci când cineva îți solicită ajutorul. Implică-te în activități pe care le-ai neglijat în trecut dar care ți-au rămas mereu în amintire. Arată tuturor că poți fi un om mai bun. 

Gânduri de bine,

Eduard 🙏

Distribuie pe:

Lasă un comentariu