Cele 3 Coloane care te definesc

Limitele proprii definesc relizările pe care le obții

Tabelul Numerologic al Zilei de Naștere – TNZ

Tabelul Numerologic al Zilei de Naștere descrie omul în toată splendoarea sa. Acesta delimitează structura unică și irepetabilă a ființei umane manifestată prin expresia trinitară a Divinității. Tabelul alcătuit din cele 9 Case formează în structura sa 3 Linii, 3 Coloane și 2 Diagonale. Fiecare astfel de structură are funcții și roluri diferite, atât în structura generală a tabelului, cât și în viața particulară a individului. Acestea sunt menite să descopere particularități deosebite și moduri de comportament care pot face diferența în momente cheie ale vieții.
 
Coloana ENERGETICĂ

Corpul tău dispune de un sistem energetic propriu care generează vitalitatea necesară desfășurării activităților pe care le inițiezi și la care iei parte. Cele 3 case care formează coloana energetică au o activitate independentă de voința ta și asigură organismului forța și vigoarea necesare pentru a susține activitățile de zi cu zi. Coloana Energetică descrie trăsăturile ce țin de planul inconștient al ființei tale și care îți asigură funcțiile vitale. Cu cât este mai încărcată această coloană, cu atât te vei simți mai plin/ă de viață și mai dornic/ă să experimentezi tot ceea ce te atrage din punct de vedere instinctual.
Coloana VOINȚEI

Coloana Voinței așa cum îi spune și numele descrie capacitatea de a te responsabiliza și de a prelua din proprie inițiativă controlul asupra acțiunilor pe care le desfășori sau pe care îți dorești să le împlinești. Este coloana care reprezintă intensitatea și modul în care îți impui propria voință în ceea ce privește aspectele importante din viața ta. Putem asocia această coloană cu coloana vertebrală a omului, cu verticalitatea acestuia, cu onestitatea și cu orientarea sa în viață către activități mai mult sau mai puțin virtuoase.
Coloana PROIECȚIILOR

Coloana proiecțiilor corespunde unui nivel rafinat al imaginației pe care o poți controla în mod conștient. În acest spațiu, situat la limita dintre realitate și închipuire, creațiile mentale au la bază experiențe trecute concrete, rezultate precise și resurse evidente. Sunt posibile exagerări aleatorii, însă, în cea mai mare parte, acest gen de gândire urmărește transformări clare și definite exact în timp și spațiu. Este o coloană a raționamentelor fine și al intelectualității. Rol acesteia este de a asigura evoluția ta continuă. Cu alte cuvinte, această coloană ține de capacitatea personală de a face planuri viabile și de abilitatea de a le elabora cât mai complex în imaginația ta. Putem spune că arată cât de mult ești în stare să visezi cu ochii deschiși dar te și îndrumă în egală măsură să-ți pui proiectele în practică.
Coloanele care te definesc

Cele 3 Coloane descrise mai sus reprezintă structuri numerologice complexe care fac parte din Tabelul Numerologic al Zilei de Naștere. Fiecare om are propriul tabel personalizat în funcție de ziua în care s-a născut iar acesta codifică în structura sa cele mai puternice amănunte despre cine ești cu adevărat, care îți sunt abilitățile dar și limitele care te definesc. 

Toate cele 3 Coloane le poți calcula acum în aplicația Secretul Numerelor și tot acolo găsești interpretarea corespunzătoare tabelului tău. Alături de acestea vei mai găsi o mulțime de alte beneficii și informații adăugate de curând. 
Distribuie pe:

Lasă un comentariu