Ce ne așteaptă în 2022? – Perspective Numerologice cu numerolog Eduard Agachi

Anul 2021 a fost un an 5 = 2+0+2+1 ceea ce înseamnă un an dinamic și exploziv, cu atât mai mult cu cât 5 este corespondentul elementului foc. Anul 2022 stă sub vibrația 6 care deși sugerează armonie, echilibru, pace și calm, în realitate el nu face decât să tindă către acest deziderat fără însă a avea o garanție că se va întâmpla acest lucru. Cel puțin anul 2021 s-a desfășurat pe premisele imprevizibilului și incandescenței, specifice cifrei 5, însă, pentru anul 2022 vibrația 6 mă aștept să se asemene cu niște nisipuri mișcătoare. Tendința generală va fi spre obținerea echilibrului iar elementul dominant este apa. Despre apă știm că este un element lipsit de formă și de mobilitate. Este un element pasiv și receptiv care așteaptă o acțiune din exterior. Deci, în mare parte consider că se va crea o tensiune constantă în sensul că oamenii vor aștepta să se întâmple ceva, vor dori să apară o persoană care să le dea o direcție sau care să impună un ritm.

În egală măsură energia lui 6 nu acceptă să lase lucrurile la voia întâmplării ceea ce mă face să cred că vom avea parte de măsuri mult mai ferme și mai categorice vis-a-vis de situația pandemică mondială. Din dorința de a impune ordinea și disciplina mulți vor simți nevoia să se implice mai hotărât în cauzele taberei din care au ales să facă parte. Toate astea vor crea tensiuni și mai mari împreună cu riscul unor conflicte inevitabile. Se vor crea alianțe și se vor disipa la fel de repede și nu de puține ori vom avea parte de trădare și minciună. Unii se vor uni sub aceleași credințe și scopuri comune însă va fi foarte dificil ca oamenii să înceapă să vorbească aceeași limbă.

Pentru că este un an guvernat de elementul apă, trebuie avut în vedere mai serios tot ceea ce este lichid. Abundența sau lipsa caracterizează de obicei tot ceea ce are de-a face cu elementul dominant din acest an.

Cifra 2 este de asemenea corespondenta elementului apă și doar în 2022 apare deja de 3 ori ceea ce este extrem de mult. Această vibrație (2) are de-a face și cu sentimentele și trăirile oamenilor, cu abilitatea de a comunica și de a transmite mesaje încărcate de emoție și cu imaginația sau informația. Ceea ce este numit fake news este de asemenea o formă negativă de manifestare a vibrației 2 iar începând cu 2022 mă aștept ca acest fenomen să ia o amploare incontrolabilă. Sfatul meu este ca oamenii să se îndrepte cu sinceritate către cei de lângă ei și să aibă grijă unii de alții. Prietenia, compasiunea, răbdarea, acceptarea, simpatia, într-ajutorarea, bunăvoința sau dărnicia sunt alte trăsături caracteristice atât vibrațiilor 2 și 6 cât și elementului apă iar toate acestea guvernează pe deplin anul care vine.

Comunicarea va fi liantul principal al acestui an. Întreaga decadă 2020-2029 este guvernată într-o manieră cum nu am mai întâlnit niciodată în istoria noastră de ceea ce înseamnă emoționalitate, empatie și comunicare. În principal vorbim aici despre comunicarea verbală însă cunoaștem despre mesajele nonverbale faptul că înmagazinează 93% din mesajul transmis iar asta înseamnă foarte mult. Acest lucru explică ușurința cu care unii vor ajunge să obțină o influență puternică într-un timp foarte scurt dar și simplitatea cu care cei mai puțin stăpâni pe propria persoană vor fi manipulați și păcăliți. Actualii formatori de opinie se concentrează foarte mult pe interese restrânse și mai puțin pe efectele generale sau pe termen lung ale propriilor acțiuni ceea ce va amplifica o dată în plus dezechilibrul atât de mult dorit de vibrația 2.

Pe de altă parte, la un nivel subtil de manifestare, echilibrul dintre binele și răul din lume se va menține în fiecare moment și asta prin efortul unor suflete bune, blânde și pline de compasiune. Sarcina lor nu va fi deloc ușoară și fețele lor nu vor fi văzute adesea în public. Chiar și atunci când apar vor fi mai degrabă huliți decât admirați și apreciați pentru ceea ce promovează.

Nevoia de a umple golul sufletesc va fi cu atât mai mare cu cât sensibilitatea emoțională este amplificată enorm de mult de prezența vibrației 2 și chiar de prezența cifrei 0 din anul 2022. Zilele de 10, 20, 30 și mai ales luna a 10 vor fi cu atât mai intense și mai instabile în direcțiile pe care le indică vibrațiile dominante din zilele respective.

Calculul și interpretarea Anul Personal devin astfel extrem de importante în vederea obținerii unui echilibru în viața personală. Lumea întreagă se mișcă în același timp într-un sens indicat de forțe pe care puțini le pot înțelege și cu care aproape nimeni nu poate ajunge să interacționeze direct. Din această cauză aspectele globale ale analizei anului 2022 vor rămâne doar la nivel de lectură informativă pentru cei mai mulți. Oamenii care dețin o putere semnificativă, care dezvoltă afaceri importante sau care își desfășoară activitatea în numeroase colțuri ale lumii, vor simți într-un mod diferit toate acestea și se pot folosi foarte mult de detaliile de mai sus. La nivel personal, descifrarea Anului Personal este extrem de importantă. Acesta începe odată cu data de naștere și nu se suprapune cu anul calendaristic! Astfel, pentru cineva născut pe 13 iunie, anul său personal din 2022 va începe pe 13 iunie la anul. Până atunci se va afla încă în anul personal corespunzător anului 2021. Metoda de calcul este foarte simplă: se consideră Anul personal 1 primul an de viață. Astfel, pentru cineva născut pe 13 iunie 2000, anul personal 1 durează de la 13 iunie 2000 la 12 iunie 2001, Anul Personal 2 va fi de la 13 iunie 2001 la 12 iunie 2002 și tot așa, până ajungem în prezent și obținem de la 13 iunie 2021 la 12 iunie 2022 Anul Personal 4. Prin urmare, începând cu 13 iunie 2022 se va afla în Anul Personal 5! Interpretarea completă a acestui an precum și graficul complet cu calcului îl găsiți în mod gratuit în aplicația Secretul Numerelor. La începutul anului 2022 voi lansa și Numerograma Anuală, care cuprinde analiza detaliată a celor mai importanți parametri care descriu evoluția personală a unei persoane pe parcursul unui an de zile, indiferent de ziua în care începe calculul. Aceasta va indica perioadele favorabile și cele nefavorabile din punct de vedere al sănătății, al carierei, al aspectelor amoroase, al finanțelor, al succesului și ale altor 10 parametri esențiali în viața oricui. Va fi însoțită de grafice și de interpretările corespunzătoare acestora. Va putea fi comandată de pe www.SecretulNumerelor.ro sau direct din aplicația Secretul Numerelor.

Numerograma Completă conține de asemenea o analiză a Anului Personal și a subciclului pe care îl tranzitezi în momentul prezent și toate aceste detalii sunt extrem de utile în organizarea vieții personale. Numerograma Completă este o adevărată enciclopedie personalizată de aproximativ 120 de pagini care cuprinde cea mai complexă analiză numerologică bazată pe data de naștere și numele complet. Mai multe detalii aici.

Anul 2022 aduce cu sine numeroase provocări tehnologice. Vibrația 2 este caracteristică abundenței informaționale și tehnologice. Cei 3 de 2 prezenți în numărul 2022 vor fi puternic amplificați de numeroasele vibrații asemănătoare prezente în calculele numerologice suplimentare care se efectuează pentru a obține detalii suplimentare despre fiecare zi din an. Omul se va vedea nevoit să se adapteze tuturor acestor schimbări și să țină pasul cu evoluția tehnologică impresionantă. Avem parte de numeroase beneficii dar și de multe greutăți generate în principal de abilitatea lentă a omului de adaptare. Atașamentul, obișnuința și aspectul pasiv al perioadei pe care o tranzităm vor fi piedici suplimentare în calea fiecăruia. Cel mai adesea oamenii vor simți nevoia să se opună, să protesteze și să refuze ceea ce pare a fi însă inevitabil. Este absolut firesc, natural și aș spune chiar obligatoriu să se întâmple astfel, însă esențial este să înțelegi faptul că toate acestea promit un deznodământ favorabil la final.

Nu este decât o perioadă tranzitorie zbuciumată și plină de necunoscut. Lucrurile se întâmplă în viteză și este necesar să învățăm să ne adaptăm condițiilor date. Prea puțin mai putem interveni asupra evenimentelor și asupra efectelor acestora însă este în puterea fiecăruia dintre noi să privim înainte cu optimism și cu încredere. Alegerile și acțiunile fiecăruia sunt de asemenea esențiale în tot acest timp. Nimeni și nimic nu va face lucrurile să se întâmple în favoarea ta decât dacă optezi personal pentru asta.

Succesul este și va rămâne și în 2022 de partea celor îndrăzneți. Alegerile inspirate vin în urma încercărilor repetate și a perseverenței. Fii bun cu cei din jurul tău, dăruiește cu inima deschisă și vei primi înapoi mai mult decât te aștepți. Susține-i și admiră-i pe toți cei care se străduiesc să-și pună talentul în valoare. Vibrația 2 care ne guvernează pe toată durata acestui mileniu ne îndeamnă să fim prietenoși și empatici. Invidia, ura, viclenia, bârfa, neîncrederea și multe altele sunt de asemenea parte din trăsăturile acestei valori (2) însă este alegerea fiecăruia dacă va cultiva aspectele constructive sau pe cele distructive. Ce este cert este faptul că anul 2022 este un an al abundenței și al bogăției. Oamenii harnici vor profita din plin atât în ceea ce privește talentele și însușirile personale cât și din punct de vedere al bogăției materiale. Oamenii întunecați și aspri își vor crește la rândul lor trăsăturile, chiar dacă asta va însemna și mai mult întuneric în sufletul lor și o îndepărtare și mai radicală de cei dragi.

Vă îndemn pe fiecare să investiți în propria persoană, în cunoașterea de sine și să vă urmați propriile vise! Sprijiniți-i pe cei care au nevoie de o încurajare și veți primi la rândul vostru un ajutor când veți avea mai mare nevoie. În felul acesta veți ridica nivelul calitativ al propriei vieți și îi veți inspira și pe ceilalți să fie mai buni. Adevărata schimbare din lume va veni de la nivelul fiecărei persoane și fiecare dintre noi suntem în măsură să contribuim cu ceva.

Gânduri de bine,

numerolog Eduard Agachi

2022 – perspective numerologice cu Eduard Agachi
Previziuni Numerologice pentru 2022 – cu Eduard Agachi
Distribuie pe:

6 comentarii la „Ce ne așteaptă în 2022? – Perspective Numerologice cu numerolog Eduard Agachi”

 1. Craciun fericit!
  Va urez sarbatori cu sanatate, liniste sufleteasca, feiricire in inima si bogatie spirituala!
  Cu respect, Pirvu Lucian

  Răspunde
 2. Mulțumesc pentru tot ceea ce faci!
  Tot respectul,aprecierea și admirația mea,din adâncul sufletului!
  Universul a lucrat ca doi oameni deosebiți de înzestrați cu har divin să conlucreze la luminarea unor oameni dornici de descifrarea „enigmelor” legate de data nașterii,de chip și multe simbioze dintre ele..
  Sunteți unici,sunteți talentați,munciți mult,dar din pasiune și cu o mare sete de descifrare a cât mai multe taine…
  Sunteți niște coloși în domeniu!
  Eu sunt „neica nimeni” dar apreciezi oamenii de valoare!
  Trist e că mulți care vă urmăresc,sunt tare marginalizați…doar la a le spune,(ca la ghicitoarea din sat),unele lucruri…
  Dar important e că sunt și „alții”,care vă înțeleg din altă perspectivă!
  Sunteți o pereche frumoasă,formată și din 2 oameni frumoși,vă iubiți și completați în domeniul cunoașterii..sunteți exact ce vă trebuia fiecăruia!
  Vă doresc. TOT BINELE DIN LUME !+ să vi se împlinească totul,măcar ca până acum!🙏🙏🙏♥️♥️💞💞

  Răspunde
 3. Va îmbrățișez! Si pe tine…si pe Suada ! ,, Tehnicile” ei le- am devorat. Cu ,, manualul” tau e mult mai complicat, pentru mine, o novice ! Facem eforturi să descifrăm, sa intelegem si sa ne explicăm seria evenimentelor din viata noastra. Asta, pentru că l am convertit și pe soțul meu și i am stârnit interesul. Sunteti minunați, dragii nostri !!! Va iubim !

  Răspunde
 4. anul 2022 vom incepe sa intelegem despre ce este vorba astfel incat sa ne asiguram ca nimic din ceea ce inseamna traire si sentiment nu se va pierde in congestia mediatica a vietii noastre.

  Răspunde

Lasă un comentariu