PANAGHIA GIFTS – cadouri personalizate după ziua de naștere

Nimic nu se compară cu un cadou personalizat în funcție de data nașterii și a fizionomiei, cu un mesaj de la suflet la suflet și cu bucuria oamenilor dragi. Nu există om mai frumos, decât omul care dăruiește emoții și clipe de neuitat. Cum ar fi dacă în loc de ,,vine Crăciunul, o anumită zi de naștere, ziua îndrăgostiților, Pastele, diverse alte sărbători, onomastici sau evenimente în care spunem, nu știu ce cadou să cumpăr pentru ,,x și y” , să sun pe cineva care să se ocupe de asta în locul meu? V-ați gândit vreodată la cadourile pe care le faceți? Dacă sunt apreciate, folosite, primite cu drag, dorite și mai ales potrivite pentru persoana respectivă, ori sunt aruncate de colo colo sau refăcute cadou altor persoane? Câți dintre noi știm cu adevarat ce le place să primească, celor din familia noastră, prietenilor noștri, colegilor? Facem cadourile cu sufletul sau doar să scăpăm de încă o cheltuială în plus?

Din dorința de a dărui momente frumoase  și de neuitat, Panaghia Gifts vă oferă o gamă largă de ornamente handmade, unicate care vă  conduc în atmosfera specială a zilelor pentru care acestea sunt dedicate. Confecționate cu multă atenție, dăruire și pricepere, ne propunem ca aceste aranjamente să vă transmită căldura din sanul familiei, prospețimea naturii și diversitatea ei cât și apropierea de cele cinci elemente primordiale și anume apa, aerul, pământul, focul și metalul. De aceea materialele folosite sunt în mare parte naturale, la care adăugăm câteva artificii din diferite mătăsuri, figurine și sclipiciuri pentru a contura frumusețea lor pe întregime. Acestea pot fi dăruite celor dragi  sau de ce nu pot completa puzzel-ul ornamentelor în zilele de sărbătoare. De asemenea dacă ești în pană de idei, nu ai răbdare și nu știi de unde să începi, contacteăza-ne. În baza câtorva detalii care fac diferența, vom reuși să surprindem persoanele dragi ție în cel mai frumos mod iar dacă timpul te presează putem merge noi să cumpărăm cadoul pentru tine, ba mai mult decât atât, să îl și ambalăm frumos.

 Ne puteți găsi pe facebook / Panaghia Gifts , pe instagram/ panaghia_gifts sau la numărul de telefon afișat pe pagina de prezentare.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu