2020 | ANALIZĂ NUMEROLOGICĂ

Începutul unui nou an sau începutul unui deceniu, care început este mai important în aceste vremuri? Ce înseamnă studiul numerologic al anului 2020 și în ce măsură poate influența viața omului de rând? Putem să luăm cele mai importante alegeri în noul an bazându-ne pe calcule numerologice? Care sunt evenimentele majore la care ne putem aștepta în viitor și cum ne vor influența la nivel personal? Putem interveni cu ceva în toate acestea?

Una din calitățile mai puțin percepute a cifrei 2 este abundența informațională. 2 este o valoare pară și receptivă, lipsită de acțiune și de orice inițiativă. 2 este dublarea unității cu o altă unitate independentă în particularitatea sa, însă dependentă de valoarea și calitatea unității inițiale. O astfel de abordare ne conduce la prima concluzie și anume aceea că avem de-a face cu două polatirăți asemănătoare în esență dar diferite în manifestare. Existența a doar două unități diferite face ca acestea să se poziționeze în antiteză, deoarece calitatea cea mai evidentă a unității este aceea de a fi independentă și de a nu accepta postura de inferioritate. Descoperim astfel primul conflict pe care îl aduce în existență valoarea 2 dar care la rândul său poate avea și un rol constructiv.

Prin natura receptivă, valoarea 2 participă la creearea spațiului dual. Este natura feminină care se lasă pătrunsă de masculinul 1 care presupune ideea primordială, gândul creator sau inițiativa. În continuare, valoarea 2 rămâne simbolul incertitudinii, a îndoielii, al unei lumi nevăzute și adesa al minciunii. 2 este atribuit naturii deoarece sugerează reproducerea și fecunditatea, este semnul multiplicării și al intrării în materialitate. Valoarea 2 caracterizează cel mai bine dualitatea lumii în care trăim și setează limitele între care se desfășoară întreaga viață. 2 este spațiul dintre naștere și moarte, dintre bine și rău, dintre sus și jos, stânga și dreapta, cald și rece, bărbat și femeie, zi și noapte, soare și lună; este spațiul dintre două idei consecutive, dintre doi oameni sau două popoare, de aceea valoarea 2 este lipsită de acțiune. Ea poate să conțină însă nu poate să lanseze inițiative. Sunt foarte puțini aceia care înțeleg cu adevărat natura lui 2 și foarte puțini numerologi sau dintre cei care s-au apropiat de această cunoaștere, capabili să vadă dincolo de niște repere rigide pe care și le-au format de-a lungul timpului. Natura lui 2 este feminină, este profundă și misterioasă, se poate extinde la nesfârșit însă în absența unei călăuze înțelepte, se poate pierde în amănunte inutile.

Adevărul este că sunt și mai puțini aceia care sunt capabili și au curajul să opereze cu valoarea lui 2 în viața lor. Cu toate că abundența informațională creează falsa impresie că e la îndemâna oricui să lanseze speculații despre energia valorii lui 2 și a tot ceea ce este guvernat de aceasta, tocmai latura sa iluzorie este cea care susține un astfel de comportament. Cu alte cuvinte, în lipsa clarității și a discernământului, cu toate că oamenii sunt dominați de incertitudine și iau decizie sub influența unei judecăți improbabile, spațiul vast al oportunităților, permisivitatea de tip matern și intensitatea crescută a emotivității, sunt elementele care creează decorul contemporan în care ne desfășurăm viața.

În mare parte se poate spune același lucru despre cei guvernați de cifra de destin 2, fie că este formată din 20, 29, 38 sau 47. Despre cei născuți după 2000, a căror cifre din ziua de naștere însumează 11, voi vorbi cu altă ocazie, pentru că reprezintă un caz diferit. Toate celelalte combinații se consideră a avea destinul 2 și nu 11! Pe cei care în continuare nu înțeleg, îi îndrum cu sinceritate către un alt domeniu diferit de numerologie.

Anii 2000 presupun influența puternică a valorii 2 și cu atât mai intens i se va simți prezența începând cu 2020. Dacă anii 2000 sunt indiciul care anunță inițierea schimbării de polaritate, anii 20 sunt cu atât mai intenși din acest punct de vedere. Schimbarea polarității se face între cele două unității componente ale valorii 2 și presupune renunțarea la prima dintre ele și însușirea celeilalte. Adică, dacă am fi în politică, venirea la putere a opoziției! Din acest motiv este de așteptat ca tot ceea ce era considerat normal, obișnuit sau rutină până nu demult, să devină în zilele noastre ceva de neconceput sau inacceptabil.

Pasivitatea valorii 2 face ca în orice spațiu definit de aceasta, presiunea generată între cei doi poli să crească continuu, ceea ce face ca energia înmagazinată să varieze continuu și cu valori foarte ridicate. Din când în când, asemeni principiului feminin, această energie suferă descărcări bruște, mai mult sau mai puțin conștiente și controlate. Acest fapt corelat cu abundența informațională amintită mai devreme creează premisele nevoii tot mai evidente în rândul oamenilor, a comunităților sau a națiunilor, de a se exprima, de a-și expune ferm punctul de vedere și de a ieși în evidență.

Dacă un astfel de comportament ar avea drept cauză declanșatoare un scop precis și bine direcționat, rezultatele ar fi de fiecare dată cel puțin constructive, însă atunci când sunt cauzate de o revărsare a preaplinului, pot genera mult haos și suferință. Presiunea ridicată poate fi cauzată de educația precară, de atașamentele puternice ale oamenilor față de alți oameni, față de concepții eronate sau susținute de credințe false. Alte motive pot fi teama excesivă, incapacitatea de asumare a răspunderii și de acceptare a adevărului. Toate acestea, fără excepție sunt atribute ale valorii 2, prin urmare sunt și vor fi prezente în permanență în viața de zi cu zi pentru o bună perioadă de timp.

Una dintre cele mai mari erori și care în același timp este printre cele mai răspândite obiceiuri în perioada începutului de an, este studiul interpretărilor previzionare pentru următoarele 12 luni. Nu doresc să zăbovesc foarte mult asupra motivelor afirmației anterioare și am să amintesc doar 2 dintre ele. În primul rând, generalitatea informațiilor care cuprind întreaga planetă pe care trăim este pe atât de superficială pe cât este o pojghiță de gheață la suprafața mării, a cărei grosime nu face față nici valurilor; în al doilea rând, profesionalismul  tuturor celor care transmit cu atât de multă încredere informații improbabile dar împachetate într-un ambalaj atrăgător, spune totul despre credibilitatea lor și despre nivelul lor de înțelegere. Profunzimea studiului numerologic este mai amplă și mai înspăimântătoare decât cele mai ascunse abisuri ale mărilor și oceanelor, de aceea am recomandat întotdeauna celor interesați să apeleze la o persoană capabilă atunci când își doresc să se folosească cu adevărat de cunoașterea numerologică în viața lor de zi cu zi. Pe de altă parte, consumul de informație superficială și evident nefolositoare, nu face decât să sublinieze odată în plus gradul ridicat de incultură și educație în acest domeniu, precum și superficialitatea care definește în linii mari viața celor care apreciază așa ceva. Prin aceste remarci doresc doar să mă diferențiez foarte clar, să-mi exprim limpede punctul de vedere împreună cu motivațiile personale și să-i asigur pe cei, foarte puțini de altfel, care doresc să pătrundă adevărata cunoaștere a numerologiei, de intenția mea fermă de a continua pe un drum mai dificil, dar mult mai aproape de adevăr. Sunt conștient de fascinația omului către necunoscut și mai ales de pasiunea, uneori dusă până la obsesie, a acestuia față de viitor, însă dacă modul în care se practică și se promovează astăzi ar fi fost măcar în proporție de 10% corect, sunt convins că rezultatele ar fi trebuit să fie mult mai evidente iar lumea în care trăim să fie un loc cu mult mai fericit.

Aproximativ pe aceleași principii au început să se formeze de la o vreme noi curente de gândire și de abordare a vieții, unele mai aproape de entități sfinte sau imaginare, altele bazate doar pe gândirea pozitivă, și tot așa… Din propria experiență acumulată din discuțiile purtate cu mii de oameni, cei mai afectați de astfel de iluzii sunt în continuare cei ale căror cifre de destin sunt 2, 4 sau 6. Având o natură pară, feminină, pasivă sau preponderent stabilă, astfel de persoane sunt în permanență în căutarea echilibrului interior, astfel că sunt cele mai predispuse să apeleze la orice tehnici. Cu cât mai ciudate, cu atât mai bine, deoarece în cazul unui eșec omul se va consola măcar cu o experiență interesantă. Persoanele guvernate de cifra de destin 1, 3, 5 și 8 sunt în general cele care comercializează astfel de iluzii și cele care întrețin lumea speranțelor deșarte prin prisma unei imagini impunătoare și a orgoliului care le consumă și ultima formă de omenie. Rezultatul constă într-o masă enormă de oameni derutați, dezinformați, însetați de răspunsuri și dornici să afle soluții la problemele vieții lor. Să nu uităm, valoarea 2 este în continuare răspunzătoare cu întreținerea unui astfel de mediu. 2 are profunzimea necesară dar și o latură ascunsă care menține continuu o aură de mister și de misticism. Oridecâte ori ai întoarce o monedă pe partea cealaltă, de fiecare dată una din fețe rămâne ascunsă.

În lipsa unei educații sănătoase, a responsabilității și a asumării propriilor reușite și eșecuri, omul va găsi întotdeauna vinovați în jurul său, și de obicei îi va considera că se află pe partea cealaltă a monedei, adică undeva în opoziție cu el, într-un loc în care nu poate ajunge (ceea ce este convenabil pentru că nu va fi nevoit să-i înfrunte), într-un mediu diferit de al său, și așa mai departe … inventând la nesfârșit motive care îi alimentează un conflict imaginar în viața sa, o suferință constantă și mai ales oferă prilejul foarte multor profitori să se transforme în salvatori de ocazie.

Din nou, toate acestea sunt atribute care definesc în cele mai fine amănunte valoarea 2. Soluțiile sunt pe cât de simple pe atât de dificile: filtrarea informațiilor – acest fapt este într-adevăr dificil de realizat deoarece în absența unui reper al corectitudinii, orice sursă de informație poate fi credibilă la bun început, însă avem cu toții la îndemână posibilitatea de a proba, de a pune întrebări sau de a urmări cu atenție viața și personalitatea celui care are ceva de transmis. Asumarea responsabilității este o altă abordare potrivită a vibrației lui 2. Întoarcerea la propria persoană și găsirea rezolvărilor în interior, înainte de a ne lăsați furați de peisajul abundent din exterior, este poate cel mai sănătos mod de viață posibil. Învățarea din propriile greșeli și chiar din ale celorlalți, evitarea oamenilor distructivi sau susținerea acestora spre îndreptarea lor. Evitarea minciunii și îmbrățișarea adevărului.

În preajma lui 2 și a celor caracterizați de această cifră, minciuna este cel mai mare dușman. Trăim vremuri în care nimeni nu mai are încredere în nimeni tocmai din motivul că fiecare minte din ce în ce mai mult. Minciuna s-a infiltrat în toate aspectele vieții omului modern – în credința sa, în imaginea pe care o are despre sine, în speranțele sale, în relația cu cei apropiați, cu familia și cu prietenii, în modul în care se afișează în fața oricui; de la locul de muncă și până la petrecerea timpului liber, omul modern se preface mulțumit și satisfăcut, persistând în aceeași minciună care aproape îl asfixiază. Dacă valoarea lui 1 din anii 1900 (1+9 = 10 = 1) oferea totuși o singură direcție și păstra speranța vie, valoarea lui 2 din anii 2000 schimbă total perspectiva asupra vieții și totodată lansează provocarea adevărului contra minciunii.

Nu este necesar niciun test ezoteric, nu trebuie consultat niciun arhanghel și nu-i nevoie de confirmări divine pentru a conștientiza gradul de minciună în care trăiește fiecare. Suferința din ochii celor din jur este un alt indicator, însă frica de a nu-și trăda propria suferință și rușinea de a se ascunde în spatele atâtor invenții, îi face pe oameni să nu-și mai poată ridica privirea din pământ și să privească în ochi pe cel de lângă ei. Este un fapt, o realitate vie la care unii foarte buni întreprinzători au găsit soluția gândirii pozitive. Personal mă întreb în ce măsură de negativitate au ajuns acei oameni de au simțit nevoia unei transformări atât de radicale în viața lor? Nu că aș avea ceva împotrivă, dar cum am amintit și mai sus, sunt adeptul adevărului, chiar dacă e dureros. Viața omului este optimă atunci când este în echilibru, nu când este în extremă, fie ea pozitivă, fie negativă. Avem libertatea de a experimenta întregul spațiu al potențialității personale și slavă Domnului, prin astfel de abordări lumea a cunoscut foarte multe salturi înainte în toate domeniile.

Ceea ce pot face acum este o analiză generală a mediului în care trăim astăzi, pentru că dacă aceste repere nu sunt observate și acceptate, nimic din ceea ce se poate afla atunci când se pătrunde în detalii nu are nicio eficiență. Odată plecați pe un drum greșit, este foarte dificil să se mai îndrepte ceva pe parcurs. Chiar dacă am regăsi drumul, odată trăită experiența rătăcirii, va lăsa în urma sa cel puțin îndoiala și teama de a nu cădea din nou în același păcat. De aceea punctul de plecare în orice călătorie are o importanță capitală.

Ne aflăm acum la începutul unui nou deceniu, poate cel mai intens deceniu din toate timpurile și care are multe de oferit celor care înțeleg ce ne așteaptă. Se vor naște generații cu totul și cu totul diferite, despre care am vorbit pe larg în două emisiuni la care am fost invitat și pe care vă invit să le revedeți și să citiți mai multe aici:

Este crucial de important următorul aspect: fiecare om are un ciclu evolutiv personal calculat din momentul nașterii, ceea ce presupune faptul că schimbarea anului nu este obligatoriu să-l afecteze în viața personală, decât dacă este născut în 31 decembrie sau 1 ianuarie. În orice altă situație, omul se supune calculului ciclului personal numerologic, alături de care se mai ia în considerare subciclul personal, ziua de naștere, luna, anul, cifra de destin și în funcție de gradul de precizie dorit, mai pot apărea și alți parametri într-o analiză numerologică. Din acest motiv, este pur și simplu IMPOSIBIL ca cineva să poată face o analiză credibilă și de bun simț a anului 2020 sau a oricărui alt an, în care să vorbească despre toți oamenii și să ofere tuturor câte un sfat! Asta ar însemna ca a 9-a parte din oamenii de pe Pământ să aibă aceleași așteptări de la anul 2020, adică în jur de 800-900 de milioane de oameni, ceea ce este total absurd! Nici măcar plantele care trăiesc în aceeași grădină nu au parte de aceeași viață, chiar și în condiții exterioare asemănătoare! Este un alt motiv pentru care pun serios la îndoială credibilitatea celor care promovează astfel de informați și adevăratele lor interese!

Mă aștept ca începând din 2020 provocările cele mai mari să pice pe umerii celor mai bine pregătiți oameni. Adevărații profesioniști, artiștii, cei care respectă normele domeniului în care profesează, care dau dovadă de disciplină și perseverență se vor confrunta cu cele mai multe presiuni din partea celor lipsiți de cunoaștere, de etică și profesionalism. În mileniul lui 2 se comercializează emoții și mai puțin calitate! Cantitatea de emoții poate să depășească cu ușurință calitatea, indiferent cât de ridicată ar fi aceasta, cu atât mai mult cu cât numărul consumatorilor de calitate va deveni din ce în ce mai mic! În absolut toate domeniile, fără excepție, apar și vor apărea în continuare neaveniți cu impresii de atoateștiutori și atotputernici. Cu cât vor fi mai expresivi cu atât vor atrage mai mulți admiratori și susținători. Să nu uităm de fuga de responsabilitate care îi va face pe mulți să se poziționeze în urma unui astfel de măscărici care să aleagă și să dea tonul în locul lor sau să le “rezolve” problemele. De obicei aceștia sunt mult mai ieftini, de o calitate mai mult decât îndoielnică, dar știu să întrețină atmosfera, știu să se facă plăcuți și sunt ușor de schimbat. Un astfel de comportament însă este mai mult decât otrăvitor pe termen lung deoarece duce într-un punct în care nimeni nu mai cunoaște adevăratele repere, nimeni nu mai are încredere nici măcar în adevărații profesioniști, iar rezultatele oricum sunt compromise din start. Astfel, calitatea vieții pe toate planurile este compromisă pe termen lung, iar majoritatea se vor consola cu un șoc emoțional de moment generat de măscăriciul de serviciu. În acest fel toată lumea se declară satisfăcută și nu există niciun motiv plauzibil pentru a alege calea mai grea a sacrificiului și a disciplinei de dragul unui progres adevărat.

Alternativa există întotdeauna și este opțiunea celor foarte puțini dispuși să-și asume riscul sacrificiului pentru o viață dreaptă și armonioasă. Poate una din lecțiile cele mai importante ale lui 2 este cea a sacrificiului. Este un simbol al cunoașterii exoterice de înalt nivel motiv pentru care nu voi insista cu descrierea asestui fapt.

Latura pozitivă a valorii lui 2 constă și în apropierea de cei din jur. În realizarea armoniei familiei și între prieteni. 2 este valoarea lui împreună dar are un impact pozitiv atunci când unicitatea fiecăruia este sacrificată pentru triumful lui Împreună. Atâta timp cât într-o familie, grup de prieteni, colectiv, nație, etc. există mai multe individualități care doresc să se evidențieze, acel Împreună este sortit eșecului. Când într-un cuplu, fiecare partener are un interes personal cu mult diferit sau ținut ascuns de cel de lângă el/ ea, procentul de reușită al lor Împreună este foarte mic.

Oamenii au impresia că numerologia se rezumă doar la potrivirea unor cuvinte frumoase și alegerea cifrelor care corespund cel mai bine cu interesul de moment. Pe de o parte datorită negustorilor de informații care nu sunt capabili să pătrundă adevăratul sens al numerologiei și pe de alta, datorită superficialității tuturor. Cunoașterea numerologică în afara dispoziției de a lua măsuri concrete, nu are nicio relevanță, poate din contra, poate face mai mult rău. Așa cum la medic citirea diagnosticului nu este egală cu vindecarea, în numerologie, potrivirea unor numere sau extragerea celor mai atractive interpretări nu se ridică nici la nivel de placebo.

Valoarea lui 2 generează cele mai alese sentimente de satisfacție și de dragoste însă pentru aceasta omului i se cere să renunțe la tot. Provocarea cea mai mare este să se îndrepte spre sine însuși, să-și dea la o parte condiționările, atașamentele, credințele și tot ceea ce îl ține departe de propria ființă. Este un drum dificil și periculos pentru care este recomandat un maestru. Adesea, maestrul e cea mai apropiată persoană și procesul cunoașterii de sine nu depinde în atât de mare măsură de aceasta. Familia este forma ideală prin care un om își poate descoperi adevărata valoare. Surprinzător sau nu, în zilele noastre îmi este aproape imposibil să identific și să numesc un cuplu care se găsește la un nivel acceptabil de înțelegere și armonie. Motivele sunt aceleași despre care am discutat și mai sus. Exprimare deficitară sau lipsa comunicării, interese diferite, nevoia de schimbare a fiecăruia, trăiri de intensități diferite pentru fiecare, minciuna, teama de singurătate, ispitele, patimile, satisfacerea poftelor de moment și multe altele. TOATE acestea sunt atributele lui 2! Dificil sau nu de gestionat, este sunt la îndemâna oricui.

Un numerolog bun este capabil să identifice toate acestea și să ofere soluții atunci când stă de vorbă cu cineva, și nu să le bage sub preș și să inventeze povești despre abundență, dragoste și parfum. Începeți să vă apropiați de oamenii din jurul vostru, începeți să fiți sinceri cu voi și cu ei și poate că veți avea parte de experiențe din ce în ce mai plăcute.

2 este o vibrație dificilă care îți poate oferi totul dar îți și poate lua totul! Maestrul 11 este acel partener de încredere care îți este alături în călătoria spre tine. Câtă vreme cei 2 de 1 din 11 sunt ca doi stâlpi indiferenți și insensibili unul la nevoile celuilalt, viețile lor vor fi la fel de paralele și nu se vor intersecta niciodată! Dacă vreți să aduceți pe cineva în viața voastră, faceți astfel încât să vă intersectați, dar nu faceți un țel din asta, pentru că nu veți schimba nimic. Comunicați mai mult, exprimați-vă sentimentele și nevoile. 2 este vibrația vulnerabilităților și a laturii întunecate/ ascunse din oameni și așa cum am mai precizat, idealul constă în echilibru și în moderație, astfel că fiecare va trebui să-și facă lumină în întuneric și invers – să-și domelească din intensitatea strălucirii acolo unde a exagerat pentru că va genera invidie, ură sau alte sentimente negative în jur și bineînșeles instabilitate interioară.

Putem deci interveni cu ceva pentru a ne influența viitorul? Bineînțeles că da, în orice moment, fiecare decizie pe care o luăm și orice detaliu pe care îl adăugăm în viața noastră are un impact deosebit de important.

Atenție la Atașamente! O altă provocare majoră pentru valoarea 2 sunt atașamentele. Pasivitatea acestei vibrații, lipsa inițiativei și a capacității de decizie face ca în preajma lui 2 să fie necesară o opinie suplimentară care să-i ofere o direcție de urmat. Pe plan personal o astfel de abordare duce în timp la formarea unor atașamente atât de puternice încât omul își amplifică periculos de mult sentimentul de neputință și dependență. Astfel, avem de-a face cu un grup de oameni din ce în ce mai mare și din ce în ce mai ușor de manipulat din toate punctele de vedere, a căror judecată este încețoșată aproape voluntar, dar care reacționează într-o manieră pătimașă și fanatică atunci când își simt amenințate valorile (iluzorii) în care cred.

Alternativa este din nou cunoașterea de sine și încrederea în propria persoană. Nimic în lume nu poate fi mai puternic decât o conștiință limpede și credința fermă în propriile capacități. Astfel de oameni există și de obicei își trăiesc viața într-o manieră retrasă și calmă. Modul lor de exprimare este mai mult neconvențional (muzică, teatru, meșteșuguri tradiționale) deoarece au înțeles că dacă intră în jocul vorbitorilor inculți de cuvinte vor fi ușor nimiciți de patima acestora și a susținătorilor lor la fel de orbi și seci în trăire ca primii.

Tot ceea ce se întâmplă în zilele noastre este în perfectă armonie cu vremurile pe care le trăim, așa cum a fost și cum va fi întotdeauna. Nimic nu este în afara perfecțiunii Divine însă asta nu oprește pe nimeni să aleagă să trăiască o viață mai echilibrată și mai fructuoasă.

Pentru final am păstrat urarea mea pentru voi în ajun de An nou și de nou deceniu:

Să aveți parte de un an 2020 curat și limpede.

Să vă bucurați de oameni cu verticalitate capabili să inspire încredere și care au o viață roditoare.

Să aveți claritatea de a evita oamenii rătăciți în iluziile propriilor imaginații.

Să aveți puterea de a continua pe drumul vostru cu capul sus și demnitatea de a vă recunoaște limitele.

Nu ezitați să fiți vulnerabili, cereți sfatul celor capabili să vă ajute dar nu creați dependențe.

Asumați-vă responsabilitatea pentru tot ceea ce privește propria persoană și nu mai căutați vinovați în exterior.

Acționați mai mult după placul inimii dar nu uitați de filtrul rațiunii și al bunului simț.

Fiți deschiși la tot ceea ce vă înconjoară dar apropiați-vă doar de ceea ce vă este cu adevărat necesar.

Fiți prietenul pe care vă doriți să-l aveți aproape la nevoie, zâmbiți ca el, gândiți ca el, comportați-vă ca el!

Cultivați chibzuința, modestia și simpatia. Faceți asta și atunci când e necesar să adresați mulțumiri, tot ce e în exces strică.

Respectați natura, oamenii și viața, nu pentru că trebuie ci pentru că faceți parte integrantă din ele.

Fiți cumpătați în opinii și în dezbateri doar de dragul exprimării, înțelept e cel care știe când și cum să tacă.

Argumentele proprii pot fi adesea mai roditoare decât gunoiul reciclat al altora, deci filtrați atent orice sursă.

Feriți-vă de lumea fantasmelor și a închipuirilor ademenitoare, vor fi cele mai mari ispite ale anilor ce urmează!

Nu uitați că visele se petrec noaptea în întuneric, dacă vă doriți să realizați ceva în viață, faceți-o pur și simplu.

Dansați mai mult, ascultați mai multă muzică, citiți cărți de bună calitate care vă hrănesc mintea, sufletul și spiritul!

Oferiți din tot ceea ce aveți și mai ales din ce vă prisosește, altcineva se va bucura sincer de gestul dumneavoastră.

Respectați intimitatea, nevoile și talentele celor de lângă voi, cu toții avem nevoie de încurajare și suport.

Călătoriți mai mult, desoperiți lumea, oamenii și lăsați oportunitățile să vă facă viața mai frumoasă!

Rugați-vă cu sinceritate sau deloc. Fiecare clipă de falsitate otrăvește sufletul și mărește distanța dintre oameni dar și față de Dumnezeu.

Urmăriți cu atenție lansarea cărții la care lucrez în prezent “Manual de Numerologie” pentru că va fi o sursă uimitoare de cunoaștere și un adevărat Ghid pentru Mileniul III

Susțineți visele celor în care credeți, dați o șansă celor care o merită și bucurați-vă împreună de reușite!

An Nou fericit tuturor și La Mulți Ani cu bine!

Eduard Agachi

2020 | ANALIZA NUMEROLOGICA | cu Eduard Agachi

❤️ Previziuni Numerologice 2020 | numerolog Eduard Agachi si Cerasela Miu la Rețeta Compensată

Distribuie pe:

Lasă un comentariu