DESCRIEREA SUFLETULUI PRIN NUMEROLOGIE

Înțelepciunea străveche ne învață că existența noastră este profund marcată de o conexiune sacrală între Spirit, Suflet și Trup.

Spiritul, scânteia divină din noi, este etern și neschimbat, reprezentând esența pură care transcende timpul și spațiul. Sufletul, pe de altă parte, acționează ca un intermediar între spiritul nostru imaterial și trupul fizic. El se modelează și evoluează pe parcursul vieții noastre, adunând experiențe și înțelepciune.

✨ Spiritul este sursa, inițiatorul care îmbracă haina sufletului, iar acesta, la rândul său, formează și susține existența fizică. Prin acest proces, trăim experiența umană în toată complexitatea ei, învățând și crescând în fiecare zi.

Așa cum software-ul în tehnologie facilitează interacțiunea și funcționarea dispozitivelor, sufletul nostru ne permite să ne exprimăm spiritul în lumea materială. Însă, spre deosebire de tehnologie, legătura noastră spirituală este profundă și misterioasă, invitându-ne la o explorare continuă a adâncimilor ființei noastre.

Vă invit să reflectăm împreună: Cum ne influențează această trinitate experiențele zilnice? Cum putem trăi mai autentic, conectându-ne conștient cu fiecare aspect al existenței noastre?

TEMATICĂ:

🎯 Alcătuirea Sufletului 

🎯 Funcțiile, însușirile și rolul Sufletului

🎯 Formarea Caracterului uman

🎯 Misiunea ființei umane raportată la alcătuirea sa interioară

🎯 Studiu Numerologic al Sufletului

🎯 Descrierea însușirilor numerologice ale caracterului uman

🎤 Cursul este susținut de Eduard AGACHI – numerolog, autor al cărții Manual de Numerologie și creator al aplicației de numerologie: Secretul Numerelor

Rezervarea locului se face doar la telefon 0730 37 33 77.

Cursul poate fi urmărit online în perioada 1-31 iulie 2024 – fiecare participant va primi link-ul împreună cu datele de conectare după efectuarea plății.

Preț: 500 lei

Distribuie pe:

2 comentarii la „DESCRIEREA SUFLETULUI PRIN NUMEROLOGIE”

Lasă un comentariu