NUMĂRUL MAESTRU 44

Oameni puternici, cutezători și magnetici. Persoanele născute sub influența numărului de destin 44 au un caracter viguros și autoritar. Puțini mai sunt la fel de dominatori și de fermi precum aceștia. Își manifestă supremația și robustețea prin simpla lor prezență și nu au nevoie să insiste foarte mult asupra acestor aspecte deoarece de regulă au și un fizic care îi ajută. Sunt oameni demni, loiali și foarte direcți. Nu suportă falsitatea și minciuna astfel că ajung să pară violenți prin cuvintele lor.

Cu toate că lasă impresia unei agresivități verbale, ei urmăresc să exprime adevărul într-o formă cât mai simplă și mai presus de asta se străduiesc să-și rezume la maxim cuvintele.

Confuzia pare să apară tot timpul datorită tendinței de a analiza exagerat de mult fiecare întâmplare, ceea ce îi face să se simtă dezorientați. Au nevoie să găsească echilibrul între emoții și minte pentru că au un comportament ori compulsiv, ori impulsiv.

44 dispunde de o energie robustă, de persistență și rezistență interioară; latura negativă îi face încăpățânați și rigizi. Datorită nevoii de control, foarte puțini oameni vor fi în stare să-i schimbe de-a lungul timpului, și mai mult, se auto-limitează devenind digizi și fixați pe propriile păreri și idei care le provoacă adesea frici și eșecuri. Dacă nu iau în calcul opiniile altora, se vor lovi de multe ori cu capul de zidul creat chiar de ei înșiși. Este mai înțelept să rămână flexibili și deschiși la orice oportunitate.

 Au parte de tăria morală, perseverența și abilitățile analitice necesare de a depune efortul necesar schimbărilor personale pe care le doresc. Orice sarcină o separă în mai multe de mici dimenisuni și ușor de îndeplinit. Au o vitalitate și un sistem imunitar excepționale, se îngrijesc foarte atent și sunt precauți. Sunt loiali și sociabili, pun bazele unor relații stabile și de durată și le face plăcere să aibă o familie, să aparțină unei comunități. Sunt puternici și practivi, pricepuți la afaceri și orientați spre succes, mai ales pentru faptul că au răbdarea să urmeze procesul necesar pentru aceasta.

Reușesc de obicei să dețină controlul însă prin mijloace isterice. Devin confuzi și stresați atunci când ajung la capătul resurselor și atunci pot ceda nervos. Sunt încăpățânați și au încredere oarbă în ei înșiși, ceea ce îi face să repete mereu aceleași greșeli. Relațiile pe care le au sunt o sursă de suferință și frustrări pentru că mereu se angajează în discuții contradictorii și luptă pentru putere. Pot face mulți bani dar îi pot pierde ușor, sunt în căutarea unei forme de stabilitate însă nu se vor angaja față de nimeni și nimic. Își doresc succesul însă nu sunt dispuși să facă efortul necesar pentru aceasta.

Distribuie pe:

4 comentarii la „NUMĂRUL MAESTRU 44”

 1. Mi se pare ca exista o contrazicere in acest articol. Spui ca „Sunt puternici și practivi, pricepuți la afaceri și orientați spre succes, mai ales pentru faptul că au răbdarea să urmeze procesul necesar pentru aceasta.” ,ca mai apoi,la final sa zici:” Își doresc succesul însă nu sunt dispuși să facă efortul necesar pentru aceasta.” Pai hotaraste-te,este alba sau neagra?

  Răspunde
  • Sunt practici, sunt orientați spre succes, și-l doresc, dar nu le place să facă efort. Și-ar dori ca totul să le pice în brațe fără să muncească prea mult. Asta e legătura dintre cele 2 exprimări.

   Răspunde
 2. Buna, Eduard!
  Am auzit de curând ca 44 este un numar nefast pentru o locuinta. Este adevarat?
  Poti sa imi explici cum sa il imblanzesc, te rog!
  Mulțumesc mult!
  Ludmila

  Răspunde

Lasă un comentariu