NUMĂRUL MAESTRU 33

Cele mai pure forme de compasiune și bunăvoință pot fi întâlnite doar la o persoană guvernată de numărul de destin 33. Bunătatea de care acestea dau dovadă, înțelegerea și dragostea lor pentru semeni par ireale. Nimeni nu este mai în măsură să se apropie cu atâta dăruire de semenii săi și nu are o disponibilitate mai mare la efort și sacrificiu în favoarea acestora.

Cele mai multe fapte de binefacere le fac din proprie inițiativă dar sunt cu atât mai fericiți să-și ofere sprijinul atunci când li se cere acest lucru. Sunt oameni grijulii, energici și foarte expresivi. Au foarte multă energie, sunt veseli mai tot timpul și ajung ușor în centrul atenției.

Aproape toți nativii 33 sunt mai interesați de țelul final decât de procesul prin care vor ajunge până acolo. Deși le place să parcurgă fiecare etapă, văd cu ușurință produsul final și își doresc să-l obțină din ce în ce mai repede. Au nevoie de asemenea să învețe să aplice Legea Procesului, nu pentru că nu ar urma etapele ci pentru că tind să le omită sau să le sară în graba lor.

Majoritatea nativilor simt o nevoie suplimentară de suport emoțional și iubire; deși pot fi mulți cei care îi apreciază și îi plac, aceștia nu vor observa acest fapt până în momentul în care nu vor ajunge să se iubescă și ei la fel de mult.

Înconjurați de o aură ce reflectă puritate și claritate, acești nativi sensibili au o energie atractivă și un mod entuziast de a-i ajuta pe ceilalți în a-și descoperi punctele forte. Corpul lor este puternic deoarece pun preț pe diete și pe exercițiile fizice. Își acceptă formele indiferent de opinia sau sfaturile celor din jur. Pot observa imperfecțiunea din jurul lor și astfel ajung mai ușor să fie mulțumiți cu sine; autoevaluarea se transformă în auto-stimare. Întotdeauna au un cuvânt bun/ frumos de spus despre ceilalți. Privirea lor pătrunzătoare va vedea frumosul în oricine și orice, cunoscând binele superior pe care îl putem face sau realiza.

Retrași și inhibați, acești nativi ajung să-și exprime în orice formă frustrările și dezamăgirile față de lumea în care trăiesc. Nu este corect! Aceasta este principala lor exprimare în timp ce compară lumea cu standardele lor idealiste. Sunt ori introvertiți și tăcuți ori se exprimă într-un mod negativist, judecând și criticând ceea ce observă cu mare acuratețe la cei din jurul lor – mai ales aspectele neplăcute.

Corpul lor poate reține grăsimi în plus sau poate crește în masă musculară precum o armură de protecție împotriva lumii înconjurătoare pe care o consideră neconformă cu pripriile standarde.

Distribuie pe:

32 de comentarii la „NUMĂRUL MAESTRU 33”

   • Numerele Maeste sunt doar cifrele care dau aceleași cifre fără sa se mai adune.
    Numerele maestre sunt doar :11, 22,33, 44, 55, 66, etc.
    Exemplul 1: 05.03.1987 = 0+5+0+3+1+9+8+7 =33 deci acesta este număr maestru și nu se mai aduna. Se vor citi caracteristicile ciferi Maestru 33.
    Exemplul 2:
    12.05.1989 =1+2+5+1+9+8+9=35=3+5=8
    Cifra destinului fiind 8.
    Se vor citi caracteristicile ciferi destinului 8.

    Răspunde

Lasă un comentariu