NUMĂRUL MAESTRU 22

Numărul de destin maestru 22 mai este cunoscut și sub denumirea de marele constructor datorită faptului că realizările sale sunt vizibile mai ales în plan material. Prin alăturarea celor 2 valori și totodată prin însumarea lor se realizează pătrunderea în profunzimea materialității. Cunoaștem deja despre 2 faptul că reprezintă începutul formării creației din sursa primordială infinită 1. 2 crează astfel spațiul receptiv nemărginit în care urmează să ia naștere întreaga manifestare văzută și nevăzută.

Dublarea acestei valori are un efect de amplificare sau de răspândire a efectelor sale din planul bidimensional în cel tridimensional. Oamenii caracterizați de numărul de destin 22 dau dovadă de tenacitate, rezistență fizică mărită și o sensibilitate ieșită din comun. Douăzeci şi doi este o octavă mai înaltă a numărului patru şi e considerat a fi un număr principal. Conţine secretele multor întrebări ezoterice.

Sunt 22 de litere în alfabetul evreiesc, 22 de cărări în multe versiuni ale Cabalei şi 22 de cărţi în “Major Arcana”. 22 poarta calităţi de medium, precum sensibilitate mărită, intuiţie şi conştiență psihică, dar e şi predispus unor piedici ca trădarea din partea duşmanilor necunoscuţi.

Numărul 22 este cel mai mare dintre cele două numere maiastre şi cel mai puternic dintre toate numerele destinului. Prin urmare este şi cel mai dificil de împlinit ca destin. Persoana care are numărul destinului 22 este înzestrată cu multe puteri şi poate ajunge oricât de sus. Dacă persoana respectivă valorifica latura pozitivă a numărului 22 şi are parte de o educaţie sănătoasă, poate deveni un factor de progres al societăţii. Pentru că îmbinaţi viziunea idealistă cu abordarea pragmatică, puteţi concepe planuri grandioase şi sunteţi capabil să le duceţi la îndeplinire.

Dintre numeroasele numere ale destinului care conferă o mare capacitate de înţelegere spirituală, numărul 22 se distinge prin faptul că însoţeşte capacitatea de înţelegere cu capacitatea de a pune în aplicare cunoaşterea dobândită. Aveţi un scop bine determinat în viaţă şi vă asumaţi sarcinile şi responsabilităţile cu calm şi hotărâre.

Latura negativă a numărului destinului 22 se manifestă foarte rar. Atunci când se manifestă, generează aceeaşi putere ca şi latura pozitivă a numărului, dar motivaţiile devin negative şi imprima o tendinţă către comportament dictatorial, insensibilitate şi arogantă. În majoritatea cazurilor, persoană care are numărul destinului 22 va fi în continuare capabilă să realizeze foarte multe în domeniul de activitate ales. Stăpânirea de sine se va dovedi foarte utilă în afaceri sau în politică. Influenţa numărului destinului 22 rămâne foarte puternică şi va determina mari câştiguri materiale dar şi mari realizări pentru omenire.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu