NUMĂRUL MAESTRU 11

Numărul de destin maestru 11 poate fi întâlnit doar la cei născuți după anul 2000. Toți ceilalți ale căror numere de destin sunt 29, 38 sau 47, vor reduce aceste numere până la 2 și vor considera interpretarea corespunzătoare. Abilitatea superioară a persoanelor descrise de acest număr este de a depăși limita controlului mental și de a-și stăpâni la perfecțiune facultățile psihice. Acest tip de oameni sunt capabili să înțeleagă existența într-o manieră foarte clară și diferită față de mare majoritate a oamenilor. Întrevăd realități diferite de ceea ce este ușor perceptibil prin intermediul celor 5 simțuri și sunt capabili să ia decizii extrem de înțelepte. Dezvoltă o voință de fier și ajung foarte aproape de a influența mental evenimentele sau oamenii din jurul lor.

Unsprezece e o octava mai înaltă a numarului doi si e considerat un număr suprem (al doilea număr suprem e 22). 11 e văzut ca fiind calea conștienței și cunoașterii spirituale, dincolo de înțelegerea celorlalți. El poartă vibrații psihice și are un echilibru perfect de caracteristici masculine și feminine. Mai e caracterizat și de o minte deschisă, intuiție, idealism și viziuni. Din moment ce unsprezece conține multe daruri precum conștiența psihică și un mare grad de sensibilitate, el are de asemenea și efecte negative precum înselătoria și tradarea din partea unor dușmani secreți.

Persoana care are numărul destinului 11 are o gândire profundă. Căutaţi să pătrundeţi misterele Universului, să cunoaşteţi cât mai mult. Inventivitatea şi orizontul larg de care vă bucuraţi vă vor ajuta să reuşiţi în orice veţi întreprinde. Puteţi realiza enorm de multe ca îndrumător în domeniile în care vă specializaţi. Sunteţi un idealist, aveţi încredere în oameni şi aveţi tendinţa să acţionaţi în scopuri umanitare. Sunteţi foarte exigent cu dumneavoastră înşivă dar şi cu cei din jur.

Latura negativă a numărului destinului 11 vă poate purta de la entuziasm la depresie. Vă vine destul de greu să luaţi decizii şi să vă găsiţi rostul în viaţă. De cele mai multe ori sunteţi nemulţumit de ceea ce aţi realizat. Vă propuneţi obiective foarte îndrăzneţe sau chiar măreţe, care pot fi uneori imposibil de realizat. Nu aveţi întotdeauna simţul măsurii şi uneori nu reuşiţi să faceţi diferenţa dintre imaginaţie şi realitate. Doar atunci când reuşiţi să fiţi realist, ideile dumneavoastră vor fi cu adevărat inspirate. Chiar dacă nu reuşiţi să deveniţi un conducător, sunteţi un veritabil vizionar şi aveţi idei valoroase.

Distribuie pe:

29 de comentarii la „NUMĂRUL MAESTRU 11”

 1. Eu credeam, până acum, că am numărul de destin 11. Aflu acum că dacă e 29 este obligatoriu 2 fiindcă m-am născut înainte de anul 2000. Așa o fi dar, mă regăsesc perfect în descrierea de mai sus.

  Răspunde
  • Da așa este. Și eu am cifra destinului 11 și sunt născut înainte de 1980 și pot sa vindec cu mâinile. Nu știu dacă sunt maestru dar mă simt exat așa cum scrie în articol. Autorul se pare că vrea să ridice în slavi doar tinerii.

   Răspunde
   • Un profesionist, în orice domeniu ar activa, si-ar da seama de opinia fundamentata a unui specialist.
    Eu aleg să ofer informatiile corecte si adevărate, nu ceea ce vor unii si alții să audă. Mi-ar fi fost mult mai simplu sa atrag atenția cu invenții însă sunteți liberi să ascultați de cine vreți.
    11 nu este deloc acelasi lucru cu 29, 38 sau 47.
    Aceștia sunt pilonii principali ai destinului si fiecare om are propriul drum.
    Ca fapt divers, destinul 33 va aparea pt prima oară în mileniul 3 în anul 2029 iar destinul 44 abia în 2299! Asta legat de ridicatul in slavi ?
    Sunt calcule simple și pertinente însă nu oricine le înțelege subtilitatea.

    Răspunde
    • Bună ziua între timp am primit și manualul dvs și al Diadei. De exemplu fiul meu este născut pe 30.08.2018 și are cafea 22 sau e 4?

     Răspunde
   • În plus, nu este necesar să ai destin maestru pt a-ti fructifica talentele într-un mod oportun. Sunt mulți oameni care demonstrează calități superioare însă nu putem judeca vreodată rolul și locul celor din jurul nostru.

    Răspunde
 2. Imi pare rau sa contrazic ce scrie mai sus, dar exista numere maestre si inainte de 2000. Acele 4 operatii numerologice care se fac pentru a forma matricea psiho. ne arata acest lucru, plus atatea simtiri, trairi si recunoasteri ale tuturor acelor 11 nascuti inainte de 2000. Daca ar fi cum scrie mai sus, ar insemna ca toate analizele numerologice, facute de atatia numerologi învățați sa fie eronate, ceea ce nu cred.

  Răspunde
  • Există mai multe tipuri de calcul și fiecare oferă o interpretare corespunzatoare.
   Dincolo de toate, acestea sunt simple descrieri care nu vor putea defini vreodată complexitatea vieții unui om.
   Fiecare cifră și număr oferă in egală măsură șansa mântuirii dar omul e liber să o evite.
   Munca interioară e mult mai importantă decât un simplu număr.

   Răspunde
 3. Buna ziua, si eu sunt destin 11 din 29 ( 01.02.1979, ma regăsesc si în caracteristicile pozitive dar mai ales cele negative ale lui 11), când am deschis manualul de numerologie ( care e minunat mai ales prin multiplele exemple practice explicate și prin noutatea totala a tabelelor care nu se regăsesc nicăieri si pe care îl asteptam cu nerabdare) nu stiu cum dar exact acest lucru mi-a sărit în ochi cu destin 11 doar la cei născuți după 2000, eu am citit prima carte de numerologie, cea a lui Anatol Basarab cumpărată de mama mea în anul 1999 si chiar și în cartea lui Gladys Lobos ca nu se fac decât 2 adunări pentru obținerea primului număr operativ cum este cazul celor cu 29,38 si 47 si cum mai este cazul destinului 12 din 39 care este la fel special tare as vrea sa știu cum ar fi mai corect deoarece si la 22 se poate reduce la 4 si la 33 la 6 si astfel se schimba matricea dacă se fac mai multe operațiuni, nu stiu cum este mai corect si ca orice număr de destin 2 sunt tot timpul nehotarata care abordare sa o aplic.Va mulțumesc!

  Răspunde
  • Primul nimar operativ este cu totul altceva! El este folosit la alte calcule!
   Destinul este cu totul altceva ?
   Opinia mea obiectivă, extrasă din practică și nu din cărți, mi-a arătat importanța primului rezultat al adunării cifrelor din data de naștere și de asemenea al cifrei finale.

   Răspunde
   • Mulțumesc frumos pentru explicații Eduard, e tare bine când cineva imi explica alt punct de vedere decat al meu si imi argumentează cum ai făcut tu si aseara am mai citit din manual si m-am lămurit exact ce ai vrut sa zici în legătură cu 11, 29 etc si cu numărul operativ si diferenta cu calculul numărului de destin si mi se pare corect. Si este adevărat ca experienta conteaza fata de doar cititul despre numerologie , eu am reușit sa experimentez doar f puțin doar reusind sa fac în fiecare zi matrice numerologice la diferite personalități si tare m-am bucurat ca unele exemple le-am regăsit si in manual ( ex florin piersic sau printesa Diana etc) Felicitări pentru carte ! Chiar este potrivit numele de manual al cărții deoarece prin multiplele exemple practice care sunt si explicate foarte bine si obiectiv si mai ales tabelele noutate aduse de tine fac diferenta majora cu alte carti românești sau străine de numerologie. Trebuie sa ii mulțumesc si Suadei, care e o persoana minunata si care împărtășește cu noi din minunatele taine de ea știute!

    Răspunde
 4. Buna Eduard! Poti sa imi dezvalui Si mie sursa faptului ca la persoanele nascute pana In anul 2000 nu de aplica nr. Destinului 11 ci 2? Dar ce spunem de 22 sau 33? Suada stiu ca are 33. Tu imi spui acum ca e de fapt 6?

  Răspunde
  • E simplu, pt ca se consideră prima însumare la fel ca la toate destinele de altfel! Ori e prima sumă, ori e cifra obținută prin reducere.
   La fel se intampla si pt 19, 28, 29, 37, 38, 39, 46, 47 și 48.
   În plus, pt o descriere corectă se folosesc interpretarile ambelor cifre din numărul de destin, sau cum am mai spus, cifra redusă. ??

   Răspunde
 5. Descrierea făcută se referă la pilonii principali 1 și 1. Nu are nicio legătură cu 2 si 9, 3 si 8 si nici cu 4 si 7. De aceea este foarte important sa se efectueze calculele corect.
  În caz contrar, veti avea o interpretare care nu vă apartine.
  Pentru a vă urma corect calea destinului personal, e necesar să urmați pilonii care se formează din prima insumare a datei de nastere ??

  Răspunde
  • Mulțumesc. Da, este destinul 1, de împlinit prin intermediul lui 2 si 8. E o confuzie care se întâmplă des să se spună destinul 10, dar acesta din nou apare doar după anii 2000 ?
   28 are alte trăsături decât 10 și chiar în comparație cu 1 ?

   Răspunde
 6. Buna Eduard! Eu aster cu nerăbdare cartea.. cred ca sapt așa ajunge… la mine la final este 38 ceea ce se reduce la 11 după la 2 … ce se ia aici in considerare doar cifra 2? Mulțumesc frumos!

  Răspunde
 7. Baiatul meu e nascut pe 8 03 1980 in unele calcule are cifra de destin 11 si in unele 2.Care e corecta pentru ca se regaseste in ambele.Multumesc

  Răspunde
 8. Greetings către dumneavoastră, domnule Agachi. Aş dori înainte de toate să vă adresez aprecierea mea faţă de dumneavoastră deoarece informaţiile oferite sunt cele mai „on point” pe care le am întâlnit până acum şi să îmi cer scuze pentru mesajul uriaş pe care urmează să îl scriu şi care totuşi sper că va ajunge în atenţia dumneavoastră.
  Sunt născut în data de 06.12.2000, în majoritatea cazurilor, despre „Mareţul şi atât Importantul” număr 11 se vorbeşte despre credinţă şi cum aceştia au o misiune specială pe acest pământ, lucru în care nu am putut să cred dar am vrut, deoarece era o scăpare de la problemele mele. M-am separat de restul oamenilor şi mi-am ignorat responsabilităţile pentru că aşa mult se vorbea că trebuie să fac altceva decât normalul, să vindec omenirea, sau ceva de genul.
  Eram o persoană foarte logică şi ideea existenţei unui dumnezeu nu avea loc în mintea mea. Eram o persoană pur filosofică, fascinată de comportamentul uman şi psihologie, dar din păcate am devenit din ce în ce mai vulnerabil informaţiilor vagi de pe internet, am început să cred că ratez marea iluminare şi că am trăit greşit până acum.
  Cu timpul am ajuns să trăiesc nişte experienţe emoţionale de-a dreptul extatice, dar pentru că erau ataşate religiei, ele n-au condus decât la dezastru în timp. Am ajuns să mă întreb dacă orice idee îmi vine în cap este datorită aşa ziselor spirit guides, am ajuns să caut semne peste tot. Nu mai puteam să gândesc la fel de bine, simţeam că nu e bine să mă bazez pe nici-un Dumnezeu dar tot am facut-o pentru că pe internet scria că trebuie să mă bazez pe credinţă, nu pe logică, lucru care mi-a facut numai rău. Nu am reuşit niciodată sa integrez supranaturalul în realitate, toate coincidenţele uluitoare, influenţa impresionabilă pe care fiecare dintre noi o poate avea asupra conştiinţei celor din jur, aptitudinile energetice de care suntem capabili cu puţin antrenament şi credinţă, dar mai ales faptul că tarotul chiar funcţionează…
  Cu siguranţă am înţeles foarte multe lucruri în traseul meu şi probabil toţi avem destinul prescris într-o oarecare măsură, deşi nu înteleg unde se trasează linia…
  Vorba dumneavoastră legată de stăpânirea propriilor abilităţi mentale a fost foarte încurajatoare. Într-un râu plin de spiritualitate si credinţă in dumnezeu, dumneavoastră a-ţi fost ca o barcă de salvare.
  Am dorit să vă scriu deoarece munca dumneavoastră mi-a câştigat încrederea în cuvântul dumneavoastră. Eu am 20 de ani, sunt student şi încerc să mă menţin la cămin, aş aprecia mult dacă a-ţi putea să îmi recomandaţi orice în scopul de a-mi cunoaşte numerologia profesional, cap coadă, de la o sursă pe care dumneavoastră o consideraţi de încredere, pentru că vreau sa îmi închei acest capitol al vieţii mele şi vreau să o fac bine, sa fiu împăcat că mi-am aflat numerologia cu adevărat. M-am gândit să vă cumpăr cartea dar ar fi un efort de durată să strâng atât, iar tariful pentru o consultaţie la dumneavoastră nu îl cunosc. De aceea aş aprecia dacă a-ţi putea să mă îndrumaţi în orice fel, să îmi daţi o directie… o carte bună dar ieftină sau un numerolog care face consultaţii cu un tarif mic. Îmi pare rău că v-am răpit atât de mult timp şi vă multumesc daca mi-aţi citit mesajul. Cred că deja scriu de o oră 🙂

  Răspunde
  • Bună Răzvan, mulțumesc pt efortul depus și mi-as dori sa.l iei drept exemplu a ceea ce inseamna sa ajungi acolo unde îți dorești. Banii nu înseamnă totul în lumea asta, poți obține mult mai multe și fără bani iar dacă interes tău este sa te cunoști mai bine, atunci acest fapt spune deja multe despre tine.
   Ma surprinde însă că după ce spui ca ai rătăcit f mult, încă mai ești dispus sa cauți răspunsuri pe baza unui cost mai scăzut. Asta nu înseamnă că ceea ce e ieftin nu este neapărat și bun, însă păreai că ai înțeles lecția calității.
   Ce pot sa-ti spun este ca pe măsură eforturilor depuse fiecare om va fi răsplătit. Nimeni nu obține mai mult decât țintește și mai ales nu mai mult decât merita. Dacă îți organizezi puțin mai bine viața cred ca ai mai multe șanse sa ajungi unde îți propui. Ia-o încet, și rezolva pas cu pas tot ceea ce iti iese în cale.

   Răspunde
 9. Important conteaza omul si credinta acestuia pt evolua in timp in functie de cunoasterea vietii in general si de a descoperii noi lucruri in diferite domenii chiar si in anumite noi orizonturi ce depasesc intelectul uman (paranormal) ce altii nu vor sa accepte aceste lucruri care se adeveresc in realitatea actuala.

  Răspunde

Lasă un comentariu