Secretul NUMERELOR

Numerele pot vorbi, iar limbajul lor este Numerologia – o străveche ştiinţă ce constă dintr-o analiză numerică a vieţii, a vieţii dumneavoastră. Numerologia este un sistem practic ce poate fi folosit chiar şi astăzi, întrucât ajută la dezvoltarea intuiţiei şi la dobândirea succesului material. Toate acestea par desprinse din visele unui prezicător, dar credinţa în puterea numerelor există de mii de ani şi motivul persistenţei acestei credinţe este faptul că puterea lor există într-adevăr. Puteţi demonstra dumneavoastră înşivă acest lucru.

Numerologia arată care sunt motivaţiile dumneavoastră, vă pune în lumină talentele, vă face să vedeţi cum sunteţi privit de cei din jur. Ea schiţează tendinţele fiecărei zile, ce se întâmpla, ce s-a întâmplat şi de ce şi de asemenea, poate anunţa ce urmează să se întâmple. Utilizarea acestui limbaj al cifrelor ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii atât spiritual, emoţional, mental, cât şi material.

Numerologia este unul dintre sistemele metafizice cele mai uşor de învăţat, iar puterea să constă chiar în această simplitate.

„Aveţi cumva iarba cântătoare sau pasărea albastră?” întreabă un personaj din „Pasărea albastră”, o piesă a scriitorului belgian Maurice Maeterlinck. Toţi pleacă în căutarea acestei păsări şi, în cele din urmă, ea este găsită în colivia ei, acasă, unde se aflase de la bun început. Pasărea albastră este simbolul fericirii. Numerologia vă învăţa, folosind numerele ca simboluri, cum să vă găsiţi şi dumneavoastră propria pasăre albastră, pe care deja o aveţi. Numerele ascunse în data naşterii şi în numele pe care îl purtaţi vor dezvălui şansele, aptitudinile şi talentele dumneavoastră; cunoaşterea acestor simboluri poate ajuta la crearea unei vieţi mai fericite.

Dacă sunteţi deja familiarizat cu graficele astrologice sau cu alte asemenea sisteme, ca de pildă astrologia japoneză Ki sau cea chineza, veţi constata că numerologia sprijină descoperirile acestora. Fiecare ştiinţă metafizică iluminează în felul său o anumită latură a vieţii, dar toate se sprijină reciproc. Numerologia, asemănătoare astrologiei în ceea ce priveşte analiza pe care o face caracterului dumneavoastră, va face să vă gândiţi mai serios la propria persoană, şi în acest lucru consta, uneori, utilitatea sa cea mai mare.

Uneori în viaţa ne simţim de parcă am fi într-un aeroport: nu ştim ce avion trebuie să luăm; dar studiind numerele care ne guvernează, putem afla încotro ne îndreptam. Sarcina numerologiei este tocmai aceea de a ne pregăti pentru acest lucru.

Cuvântul „VIBRAŢIE” este important, întrucât teoria numerologiei, în ansamblul său, se bazează pe el. Totul în univers vibrează, iar prin folosirea cifrelor – sub forma aritmeticii metafizice – aplicam aceste vibraţii, ca numere, oamenilor, numelor lor şi vieţilor lor. Fiecare cifră simbolizează anumite calităţi, şi tocmai pe acest lucru se bazează şi aceasta străveche ştiinţa, sau credinţa, care se practica, sub diferite forme, de mii de ani.

Principalul sistem folosit în zilele noastre este numit Numerologia modernă, sau pitagoreică , şi se presupune că se bazează pe învăţăturile matematicianului şi filosofului grec Pitagora, care a trăit în secolul VI î.Ch.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu