Ziua de naştere 31 ianuarie

31 ianuarie – ziua cântecului liric

Persoanele născute pe data de 31 ianuarie sunt indivizi ce doresc să se facă auziţi, văzuţi şi pot deveni extrem de nefericiţi dacă nu se afla în lumina reflectorului pentru multă vreme. Într-adevăr, este extrem de important pentru încrederea şi respectul de sine să fie apreciaţi şi înţeleşi, chiar şi de un grup restrâns de prieteni. Nativii zilei de 31 ianuarie sunt sociabili şi pot suferi depresii dacă sunt obligaţi să se ascundă.  Dacă suferă din punct de vedere sentimental sau le-a fost afectată imaginea, ei vor trece prin clipe cumplite ce vor implica izolarea. Din fericire, ei îşi revin destul de repede.

Datorită aspectelor mult mai incitante ale naturii lor, anumiţi nativi ai zilei de 31 ianuarie vor simţi că sunt mai puţin luaţi în serios atunci când îşi manifesta liber entuziasmul. Cei născuţi în această zi doresc să fie preţuiţi nu numai pentru atributele lor de suprafaţă, dar şi pentru semnificaţia spuselor lor. Mulţi dintre ei manifestă o dorinţă secretă destul de profundă. Ceilalţi nu vor remarcă aceasta latură şi îi vor percepe că pe un cântec liric sau o floare drăgălaşă pe care o poţi admira în mod direct. Anumiţi nativi ai zilei de 31 ianuarie vor încerca cu disperare să-şi schimbe imaginea, dar fără succes. Ei vor ajunge chiar la insulte însă ceilalţi îi vor simpatiza în continuare, găsindu-le scuze pentru acţiunile lor şi astfel nereuşind să le descopere latura profundă.

Atributele de suprafaţă ale nativilor zilei de 31 ianuarie devin obiectul atenţiei celorlalţi pentru că aceştia sunt într-adevăr destul de atrăgători. O asemenea atenţie poate fi măgulitoare la început, dar în cazuri extreme poate deveni chiar degradantă, deoarece anumiţi nativi ai acestei zile ajung să fie trataţi ca obiecte atrăgătoare şi nimic mai mult. În cazul majorităţii nativilor nu este vorba doar de aspectul, comportamentul său stilul lor ce îi atrage pe ceilalţi ci mai degrabă de frumuseţea creaţiilor lor. Totuşi, adesea ei vor trăi cu ideea că nu sunt apreciaţi pentru ceea ce sunt de fapt, pentru ceea ce preţuiesc ei mai mult în ei înşişi.

Acei nativi ai zilei de 31 ianuarie care nu apreciază pe deplin o asemenea atenţie, probabil nu vor găsi soluţii prea uşoare la aceste probleme. Din frustrare, ei pot renunţa la reuşitele lor pentru a face şi a încerca altceva, doar pentru a simţi că sunt apreciaţi din inima de ceilalţi. O soluţie mai bună este să nu devină dependenţi de ceea ce gândesc ceilalţi despre ei şi să aibă curajul să proiecteze în mod consistent (mai degrabă decât sporadic) gândurile şi sentimentele lor cele mai profunde. În momentul în care iau decizia fermă de a nu se confruntă cu aşteptările celorlalţi, ei vor reuşi să capete respectul deplin pe care şi-l doresc.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu