Ziua de naştere 30 ianuarie

30 ianuarie – ziua preluării controlului

 Personalităţile zilei de 30 ianuarie sunt născute să conducă. Ele au un mare talent de a ghida, amuza, învaţa, explica şi în general de a-şi expune clar ideile în faţa celorlalţi. Cel mai adesea, aceste aptitudini de comunicare le conferă puterea de a conduce familiile, afacerile sau organizaţiile civice. Într-adevăr, coeficientul inspiraţional este foarte ridicat. Rareori dictatoriali în concepţia lor, cei născuţi în această zi vor fi cei mai fericiţi când vor construi ceva din nimic, începând cu primul nivel şi dirijând proiectul încă de la prima acţiune. Când viaţa îi solicită să administreze structurile deja existente, impulsul lor este adesea să le caseze şi să înceapă din nou, în acest caz punându-şi amprenta persoanlă de necontestat asupra noii versiuni.

Nativii zilei de 30 ianuarie se mândresc cu faptul că deţin o judecată impecabilă. În consecinţă, când apar situaţii de criza ei sunt în elementul lor. În cea mai mare parte a vieţii, ei pot privi aceste lucruri ca pe o pregătire necesară pentru acţiunile decisive ce urmează să le abordeze. Ei îşi vor asuma într-o bună zi aceste roluri. În consecinţă, nativii vor considera că eşecul este doar o întârziere temporară şi o lecţie importantă pe care trebuie să o înveţe. Cruzi într-o anumită măsură, convinşi de corectitudinea lor morală, aceşti indivizi vor lăsa foarte puţine lucruri să le stea în cale. Din nefericire, anumite comportamente ale acestora pot fi destul de îndoielnice, în special când sunt percepute în urma desfăşurării lor. Nu este nimic ieşit din comun că nativii zilei de 30 ianuarie sunt foarte preocupaţi de imaginea lor şi uneori îşi vor sacrifica principiile etice pentru a ajunge aşa cum doresc.

Indivizi extrem de convingători, nu vor pregeta să influenţeze adevărul pentru a-şi realiza scopurile. Acest lucru îl fac într-o manieră destul de uşoară, fără a crea suspiciune. Totuşi, în spatele scenei, ei pot fi angajaţi în lucrări fundamentale pline de fantezie pentru a-şi menţine echilibrul social. Cel mai adesea, îşi justifica acţiunile spunând că ei urmăresc binele indivizilor, familiei şi grupului social implicat. Acest lucru este în general adevărat. În anumite cazuri, însă, nu sunt sinceri în totalitate pentru că este vorba chiar de interesul lor propriu, ambiţiile personale fiind adevăratele lor motivaţii. Nativii zilei de 30 ianuarie sunt cel mai adesea foarte practici şi perspicace din punct de vedere financiar, dar nu vor proiecta o imagine egoistă. De fapt, ei pot fi percepuţi ca nişte idealişti. Imaginea îi ajută în chestiunile financiare, pentru a stârni mai puţin antagonism şi gelozie. Astfel, în aceste situaţii, cât şi în alte domenii importante ale vieţii, ei îşi joacă cărţile ţinându-le cât mai puţin la vedere.

Încrederea este vitală pentru nativii zilei de 30 ianuarie deoarece ei nu pot funcţiona fără aceasta. Ei ar trebui să încerce să merite respectiva încredere cât mai mult posibil. Anumite persoane ajung adesea să creadă în ei atât de profund, încât vor fi dezamăgiţi atunci când vor constata că nativii nu meritau încrederea lor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naştere 30 ianuarie”

Lasă un comentariu