Ziua de naştere 29 ianuarie

29 ianuarie – ziua combatantului milostiv

Persoanele născute pe data de 29 ianuarie se menţin pe poziţie şi luptă pentru ceea ce cred, însă doar dacă este necesar. Ei cred cu tărie că raţiunea şi înţelegerea umană va triumfa în majoritatea situaţiilor. Astfel, ei au tendinţa de a rezolva lucrurile cât mai bine cu putinţă. În general, nativii zilei de 29 ianuarie sunt provocatori doar pentru a-i face pe ceilalţi să recunoască problemele pe care le au de rezolvat, să le examineze, să le discute şi să ia propriile lor decizii. Ei sunt rareori, poate niciodată, dictatoriali şi nu le place să-şi impună ideile în faţa oamenilor. Cea mai mare satisfacţie a lor este să trăiască şi să lucreze împreună cu ceilalţi în armonie, ca membri ai unei echipe.

În viaţa de zi cu zi, nativii sunt activi şi productivi, dar poseda şi o latură pasivă remarcabilă care îi ajută să fie deschişi şi să accepte punctele de vedere ale altora. Dezavantajul pasivităţii este că adesea ei amâna deciziile cruciale şi îşi pierd direcţia pentru anumite perioade de timp. De asemenea, ei prefera să se menţină pentru mulţi ani într-un anumit loc de muncă pe care nu prea îl agreează în loc să încerce să găsească ceva mai bun. De fapt, ei manifestă o mare nevoie de siguranţă care reprezintă o prioritate în vieţile lor.

Vieţile sentimentale ale nativilor zilei de 29 ianuarie sunt extrem de complexe, posibil datorită faptului că ei sunt rareori mulţumiţi. De exemplu, dacă vor găsi siguranţă într-o relaţie de dragoste, ei se pot plictisi destul de repede sau îşi vor dori să fie liberi. Dacă vor locui singuri, preferând să aibă libertatea lor, ei vor tânji după fericire personală şi viaţă de familie pe care o au ceilalţi. Persoane creative, nativii zilei pot tânji mulţi ani după recunoaştere. În acelaşi timp, vor percepe lucrurile comerciale că pe o piedică în calea activităţilor neobişnuite.

Nativii zilei de 29 ianuarie accepta în general multe puncte de vedere. Totuşi, din moment ce nu resping niciodată o părere fără a o cerceta înainte, ei pot avea dificultăţi în luarea deciziilor de durată. Înţelegerea lor profund umană, unul din cele mai puternice talente ale lor, poate promova atitudini ambivalente ce devin un obstacol în calea succesului lor.

În mod firesc, aceşti indivizi curajoşi merg înainte, luptându-se cu acelaşi efort susţinut împotriva propriilor lor îndoieli interioare şi barierelor societăţii. Cheia succesului constă în construirea unei structuri solide şi destul de dure a ego-ului pentru a-i proteja şi destul de realistă pentru a le promova aspiraţiile.

sursa: internet

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naştere 29 ianuarie”

  1. Incredibil! Ma regasesc in totalitate in descrierea dumneavoastra, chiar si in cele mai subtile afinitati .Am avut ocazia sa citesc si alte descrieri facute de diversi numerologi sau astrologi,insa nu m-am regasit in totalitate cu niciuna. Multumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu