Ziua de naştere 28 ianuarie

28 ianuarie – ziua realizărilor extraordinare

 Aceşti indivizi născuţi pe 28 ianuarie sunt capabili de realizări extraordinare. Cel mai adesea, aceste realizări sunt de natură fizică sau psihică. Nativii vor întâmpina multe piedici pe care trebuie le vor depăşi printr-un curaj absolut şi multă determinare. Aceste realizări nu s-ar materializa niciodată fără voinţa neobişnuit de puternică şi fără abilităţile conceptuale ce îi ghidează pe nativi.

Nativii zilei de 28 ianuarie sunt foare individualişti când este vorba de alegerea provocărilor sau intereselor. Cei mai evoluaţi nativi ai acestei zile sunt realişti în ceea ce priveşte capacităţile lor. Astfel, deşi vor părea îndrăzneţi sau chiar iresponsabili, ei vor ţine totul sub control. Nativii mai puţin evoluaţi nu vor avea succes din motive contrare celor enumerate: o evaluare nerealistă a capacapacitatilor lor şi o vanitate autodistructivă.

Mulţi dintre nativii zilei de 28 ianuarie sunt destul de mulţumiţi să stea acasă şi să citească despre evenimente incitante sau să le urmărească la televizor şi din când în când să practice sporturi sau să aibă parte de întâmplări palpitante. Asemenea oameni consideră că au făcut cea mai bună afacere deoarece ei pot experimenta întâmplări senzaţionale fără să îşi asume nici un risc. Nativii vor simţi nevoia să fie consideraţi persoane incitante în societate. Astfel, ei se implica adesea în afaceri pentru care nu sunt prea bine pregătiţi. Este mult mai bine ca ei să servească drept modele de inspiraţie pentru familie, prieteni sau colegi, asumându-şi statutul de eroi în modul cel mai decent şi mai simplu posibil, pe care îl abordează şi în cazul activităţilor de zi cu zi. De asemenea ei trebuie să fie pregătiţi să întâmpine marile provocări pe care le rezervă soarta.

Tipul mai îndrăzneţ de personalităţi născute pe 28 ianuarie, incitat de dorinţa de a face fapte măreţe, nu este neapărat exagerat de incitant sau superficial. Asemenea nativi ai zilei de 28 ianuarie sunt extrem de practici, aceasta fiind şansa lor de a supravieţui. Rareori, poate niciodată, ei se vor arunca cu capul înainte într-o situaţie fără să facă mai întâi cercetări temeinice. Prin cercetările lor, ei descoperă exact cum trebuie să facă respectivul lucru şi apoi trec la fapte. Totuşi, natura realizărilor lor necesită în general un anumit grad de curaj.

Multe din activităţile care îi interesează pe nativii zilei de 28 ianuarie bat orice record şi implică deplasarea “acolo unde nici un om nu a mai fost vreoadata”. Cei născuţi în această zi sunt astfel cei mai fericiţi când ajung pe noi tărâmuri, sunt pioneri şi depăşesc limitele posibilului. Diferenţele, individualitatea, realizarea şi onoarea au un impact puternic asupra nativilor. Pericole reale intervin, desigur, atunci când rup legătură cu realitatea. Aşteptând prea mult de la ei înşişi, nativii ajung să vadă viaţa ca pe o afacere anostă şi plictisitoare.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu