Ziua de naştere 27 ianuarie

27 ianuarie – ziua precocităţii

 Nativii zilei de 27 ianuarie au o dezvoltare precoce, manifestându-şi talentele încă de la o vârstă fragedă. Destul de frecvent, activităţile lor profesionale sunt legate de aceeaşi temă şi pot avea o legătură directă cu oameni tineri. Nativii zilei de 27 ianuarie sunt de obicei extrem de preocupaţi de ceea ce este nou şi de a se menţine tineri.

O problemă asociată adesea nativilor zilei de 27 ianuarie este aceea de dezvoltare prematură. Evident, cel mai mare pericol din copilărie este că ei vor fi mult prea exploataţi şi li se vor cere prea multe. Destul de frecvent, proiectele lor se dezvoltă prea repede, ideile lor se manifesta prea pe neaşteptate, afacerile lor financiare se extind într-un mod destul de precipitat. Deoarece nativii acestei zile sunt predispuşi din punct de vedere psihologic să ia decizii într-o mare viteză, poate fi foarte dificil pentru ei să menţină controlul asupra afacerilor lor. Şi în relaţiile lor interpersonale, ei pot forţa un pic mana în ceea ce priveşte prieteniile şi legăturile romantice, creând situaţii incomode, deşi incitante pentru celelalte persoane implicate. Pentru nativi, este tipic să îi copleşească pe ceilalţi cu energia lor tumultoasă.

Mai presus de toate, persoanele născute în această zi trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să facă diferenţe. Nu toate activităţile lor sunt de mare calibru, deşi ei aşteaptă ca acest lucru să le fie recunoscut şi vor crede cu fermitate. Dacă nativii zilei de 27 ianuarie nu sunt foarte atenţi la părerile şi reacţiile celorlalţi, ei vor suferi dezamăgiri şi respingeri. În plus, ei trebuie să descopere nu numai ceea ce pot face, dar şi cine sunt ei de fapt. Pentru ei este esenţial să cultive o concepţie realistă despre viaţa dacă doresc să aibă succes.

Pentru nativii zilei de 27 ianuarie este foarte important să-şi satisfacă constant natura copilăroasă. Ei pot fi acuzaţi uneori în viaţă că sunt exagerat de entuziaşti, juvenili, copilăroşi şi chiar infantili în atitudinile lor emoţionale. Toate experienţele din perioada de maturitate – copii, relaţiile sexuale conjugale, asumarea îndatoririlor şi responsabilităţilor domestice, păstrarea unui loc de muncă – reprezintă atât o provocare cât şi o posibilitate de a se dezvolta. Dacă cei născuţi astăzi stagnează în oricare din etapele dezvoltării din copilărie, ei se expun riscului de a rămâne eterni Peter Pan şi nu se vor maturiza niciodată. Oricât de fermecător le-ar părea acest rol, ei pot avea probleme atunci când vor ajunge la vârsta maturităţii.

Nu este ceva neobişnuit pentru nativii zilei de 27 ianuarie să experimenteze crizele maturităţii la vârsta de douăzeci şi opt, treizeci şi şase sau patruzeci şi doi de ani. Ei trebuie să ia decizii dure, cum ar fi acceptarea responsabilităţilor de adulţi. Asemenea decizii nu pot fi luate cu forţa de către nativul sau nativă zilei de 27 ianuarie. Cei născuţi în această zi trebuie să realizeze că dorinţa de a rămâne veşnic tineri nu trebuie să intre în conflict cu maturizarea şi întărirea caracterului. Să lucreze cu copiii şi cu tinerii, să înceapă noi proiecte şi să studieze procesul învăţării şi creaţiei, toate acestea îi pot ajuta să îşi susţină nevoia de a fi tineri într-o manieră sănătoasă.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu