Ziua de naştere 26 ianuarie

26 ianuarie – ziua faptelor uluitoare

 Indivizii extrem de controversaţi născuţi pe 26 ianuarie sunt cel mai adesea îndrăzneţi şi agresivi. Hotărârea lor de a-şi atinge obiectivele de-a lungul timpului pare să nu aibă limite, încrederea în ei înşişi fiind nemărginită. Rareori, poate chiar niciodată, le va păsa cine sau ce le stă în cale. Specialişti în asalturi neaşteptate, ei acţionează de obicei folosindu-şi toate resursele şi în orice moment pe care îl considera oportun.Totuşi, în calitate de strategi, ei vor acţiona rareori orbeşte. Dimpotrivă, nativii îşi vor planifica cu mare grijă campaniile.

În multe domenii de activitate, consideraţiile morale nu există pentru nativii zilei de 26 ianuarie. Altfel, ei îşi vor crea probleme. Când operează liberi, fără a lua în considerare mai multe puncte de vedere, ei se pot abate de la calea cea dreaptă şi pot stârni antagonism din partea anumitor persoane sau din partea societăţii. Când vor fi capabili să pară mult mai simpatici, calzi, şi amabili, ei vor întâmpina mai puţină opoziţie.

Deoarece încercările frapante caracterizează tot ceea ce întreprind, nativii zilei de 26 ianuarie trebuie să se ferească să îi rănească pe ceilalati din punct de vedere fizic sau psihic. Datorită tendinţei de a acţiona rapid şi în mod hotărâtor, ei îi pot lua prin surprindere pe ceilalţi. În consecinţă, în prezenţa lor, persoanele iubite nu se vor simţi în siguranţă. Dacă nu îşi vor face cunoscute intenţiile şi aşteptările, prietenii şi partenerii pot considera dificil să se apropie de ei.

Situaţiile explozive par să îi atragă pe nativii zilei de 26 ianuarie. Ei ştiu din instinct locul în care se întâmplă lucrurile şi rareori ratează o oportunitate de a intra în acţiune. Fiind orientaţi atât de mult spre latura interioară, este necesar ca, la un anumit moment dat în viaţă, să ajungă să se cunoască mai bine, posibil să-şi dezvolte latura psihologică şi să decidă în ce măsură entuziasmul absolut reprezintă o prioritate. Ei trebuie să fie mereu în alertă pentru ca dezvoltarea lor personală să nu stagneze. Acest lucru se poate întâmpla dacă într-un anumit punct din viaţa lor ei nu încep să se intereseze de latura lor interioară, de motivaţiile şi nevoile lor profunde.

Părinţii născuţi pe 26 ianuarie pot fi surse de inspiraţie pentru copiii lor şi în general le place să se implice în activităţile acestora şi să se distreze împreună cu ei. Totuşi, ei pot deveni uneori mult prea autoritari, chiar dictatoriali. Adesea revoltaţi împotriva propriilor părinţi, nativii zilei de 26 ianuarie îi vor încuraja inconştient pe copii lor să le urmeze obiceiurile. O viaţă de familie stabilă şi un partener iubitor, înţelegător, dar ferm, face minuni în calmarea energiilor puternice. Să înveţe să împărtăşească, să facă compromisuri atunci când este necesar şi să participe la activităţi de grup sunt elemente importante pentru dezvoltarea nativilor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu