Ziua de naștere 1 aprilie

1 aprilie – ziua demnităţii

Persoanele născute pe 1 aprilie sunt de obicei directe, disciplinate, preocupate şi muncitoare. Deşi în general îşi stăpânesc foarte bine meseria, nu obişnuiesc să-şi etaleze talentele. Încă din copilărie sunt foarte serioşi, conştiincioşi în activităţile de zi cu zi, preluând multe responsabilităţi pe care alţi copii le-ar considera adevărate corvoade. Pe măsură ce înaintează în vârstă, devin persoane de încredere pe care rudele se pot baza oricând.

Deşi calităţile celor născuţi pe 1 aprilie sunt deosebite şi incontestabile, ei nu tind să cucerească luminile rampei încă din tinereţe. Pentru ei nu este atât de important să fie în centrul atenţiei, ci mai degrabă să fie la curent cu ceea ce se întâmplă. Îşi doresc să fie lăsaţi să-şi vadă de treabă, fixaţia lor pentru muncă fiind destul de pronunţată. Din acest motiv, uneori este posibil să fie consideraţi excesiv de zeloşi în ceea ce priveşte muncă. Majoritatea celor născuţi astăzi îi impresionează pe cei din jur pentru că sunt aparent timizi şi chiar retraşi. În general nu sunt persoane foarte sociabile, cu excepţia situaţiilor generate de sarcinile de serviciu.

Subtilităţile tehnicii pot deveni o adevărată mânie pentru persoanele născute pe 1 aprilie. Ei tind să deţină controlul în tot ce întreprind şi li se pare stânjenitor să ceară ajutorul celorlalţi. Foarte capabili, de obicei sunt autodidacţi în ceea ce priveşte meseria lor. Nu sunt adepţii şcolarizării şi devin foarte agitaţi dacă trebuie să urmeze cursuri. Majoritatea celor născuţi în această zi aşteaptă cu nerăbdare să termine şcoala pentru a putea să studieze singuri. Capabili să înveţe din experienţă şi să adopte metodele celor pe care îi admiră, ei îşi dezvoltă foarte repede un stil propriu.

Deşi cei născuţi pe 1 aprilie sunt adepţii originalităţii, rareori munca lor este una îndrăzneaţă sau neobişnuită. Ei pot fi consideraţi mai degrabă conservatori şi ponderaţi. Adesea, cei născuţi în această zi sunt pasionaţi de istorie şi fac cercetări despre trecut. Nu îi preocupă prea mult propriul succes, ci mai degrabă succesul proiectelor şi eforturilor lor.

Cei născuţi pe 1 aprilie sunt foarte preocupaţi să ducă la bun sfârşit problemele pe care le abordează. Astfel, ei vor finaliza orice proiect indiferent de efortul necesar sau de sacrificiile pe care trebuie să le facă. Cei născuţi pe 1 aprilie nu depind de ceilalţi pentru a fi mulţumiţi. Ei nu se înconjoară de prieteni şi de admiratori. Există persoane care îi compătimesc uneori deoarece îi considera solitari şi izolaţi. În schimb, cei născuţi în această zi sunt foarte fericiţi să fie lăsaţi singuri şi să lucreze independent. Ei au uneori tendinţa de a se suprasolicita. În general trebuie să evite să preia prea multe proiecte în acelaşi timp. Singura modalitate de recreere agreată de către aceste persoane disciplinate este de obicei un hobby pe care îl abordează cu un asemenea zel încât ceilalţi l-ar putea uşor considera sarcină de serviciu.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu