Ziua de naştere 31 Mai

31 mai – ziua lamei tăioase

Adesea, cei născuţi pe 31 mai exprima imaginea unor persoane dure şi reci. În realitate, ei sunt mult mai drăguţi odată ce începi să îi cunoşti. Uneori, ei pot fi percepuţi ca persoane sentimentale, chiar sufletiste. Persoană exterioară sau masca pe care şi-o prezintă în contact cu lumea este adesea purtată pentru a-şi ascunde nesiguranţa sau chiar o traumă suferită în anii copilăriei. Cei născuţi astăzi acţionează ca trăgători de elită şi ca persoane ce detesta stupizeniile. Capabili şi eficienţi până la extreme, ei cred în abordarea cu grijă a detaliilor vieţii. Nativii zilei de 31 mai au tendinţa să se repete întruna. Totuşi, prin faptul că încearcă să-şi impună mesajul acasă, pot deveni enervanţi pentru cei cu care locuiesc. O altă trăsătură negativă a lor este tendinţa permanentă de a comenta orice.

Activitatea şi energia abundă în tot ceea ce fac nativii zilei de 31 mai. Apartenenţi ai zodiei Gemeni, ei sunt orientaţi spre latura intelectuală, dar şi latura lor fizică este la fel de prezenţa. Uneori, ei pot depăşi latura mentală. Chiar şi atunci când cei născuţi astăzi iau o decizie care nu îi caracterizează, ei îşi schimbă foarte rar părerea. Poate doar în condiţiile în care fac apel la latura lor sentimentală. Dar acest lucru este foarte greu de atins pentru că nu este prea uşor să ajungi la sufletul lor. Chiar şi cei apropiaţi lor pot lupta luni sau chiar ani până să ajungă la sufletul lor. Este însă posibil să fie cuceriţi mai uşor în plan sentimental atunci când deţin argumente temeinice ce implică onoare şi încredere. Atât din punct de vedere sexual cât şi emoţional, nativii zilei de 31 mai sunt atraşi ca un magnet de indivizii pasionali.

Prin felul lor de a gândi şi prin metodele pe care le abordează ei pot avansa. Nativii care sunt în vizorul publicului, în general încearcă să aibă un auditoriu variat, decât să se prezinte ca elitişti ale căror idei sunt accesibile doar unor anumite categorii sociale. Exprimând acest mesaj, persoanele născute pe 31 mai sunt extem de sigure pe ele. Crezul lor este că încrederea favorizează succesul. Cealaltă parte a monedei este aceea că ei pot fi nepregătiţi pentru eşec, fapt care îi va tulbura în totalitate. Din fericire, puterile lor recuperatorii sunt puternice, astfel încât ei îşi vor reveni curând.

Personalitatea celor născuţi pe 31 mai are şi părţi lipsite de formă, chiar haotice. Nativii acestei zile sunt caracterizaţi de o predispoziţie pentru schimbarea rapidă şi sunt înzestraţi cu talentul de a se adapta. Uneori, cei născuţi astăzi încearcă să contracareze asemenea tendinţe aderând la structuri rigide. Nativii zilei de 31 mai sunt adesea pe punctul de plecare. Ei fac anumite lucruri, se deplasează în anumite locuri, repară, demarează noi proiecte. De cele mai multe ori, cei născuţi pe 31 mai sunt foarte pricepuţi din punct de vedere tehnic şi vor să atragă atenţia cu acest lucru. În cazul în care sunt înzestraţi cu mai multe talente, ar fi bine să se concentreze asupra unui singur domeniu.

Nativii cei mai de succes învaţă să aducă extremele personalităţilor lor în armonie, adesea prin intermediul muncii lor, al familiei sau în relaţiile sociale. În cazul în care nu obţin nici un succes în acest sens, ei vor apărea ca nişte suflete chinuite, într-o permanentă luptă cu frustrările şi nefericirea. Nici măcar uitarea ce vine odată cu activitatea continuă, nici evadarea temporară din sfera problemelor nu le dă şansa să se liniştească. Majoritatea celor născuţi pe 31 mai îşi găsesc foarte greu liniştea sufletească.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu