Ziua de naştere 1 ianuarie

1 ianuarie – ziua organizatorului emoţional

Persoanele născute pe data de 1 ianuarie sunt autoritare, le place să organizeze, să structureze şi simt nevoia să dea ordine atât la serviciu, cât şi acasă. Sunt studioşi, preţuiesc educaţia şi nu renună la convingerile lor.

Deşi au aspiraţii înalte, principiile, onestitatea şi loialitatea îi împiedică uneori să-şi realizeze ambiţiile. Ei sunt adesea marginalizaţi de propria lor corectitudine, mai ales atunci când acţionează ca la carte.

Nativii zilei de 1 ianuarie au o personalitate complexă, dar uneori contradictorie. De exemplu, deşi sunt extrem de responsabili, adesea preiau prea multe responsabilităţi şi nu le pot face faţă. Sunt sentimentali, dar se pot închide în ei, devenind incapabili să-şi exprime sentimentele. Liberali în concepţie, pot deveni conservatori, chiar reacţionari.

Pentru nativii zilei de 1 ianuarie este extrem de important să reuşească în carieră. La un anumit moment în viaţă, ei trebuie să se oprească şi să se întrebe foarte serios cât de înalte le sunt aspiraţiile în domeniul de activitate pe care şi l-au ales. După ce şi-au evaluat temeinic punctele forte şi punctele slabe, ar trebui să privească în mod realist şansele de succes şi să îşi stabilească obectivele în conformitate cu acestea. Obiectivele pe termen lung şi pe termen scurt ar trebui delimitate clar şi îndeplinite conform unui plan bine pus la punct.

În cazul în care nativii zilei de 1 ianuarie decid să ajungă în top, trebuie să fie absolut siguri că au suficientă rezistenţă la stres, răbdare şi control emoţional pentru a fi capabili să reuşească în acest sens.

Un dezavantaj al majorităţii nativilor zilei de 1 ianuarie este sensibilitatea exagerată. Ea îi poate transforma în persoane nerăbdătoare şi dificile atunci când lucrează ca subordonaţi. În relaţiile cu prietenii sau cu subordonaţii, în special în calitate de profesori, cei născuţi astăzi pot fi fermecători, plăcuţi şi eficienţi. Totuşi, dacă planurile carierei lor implica munca într-un mediu extrem de competitiv şi indiferent, ei trebuie să îşi adune toate forţele pentru a acţiona fără să se implice emoţional şi fără a fi afectaţi

Mai presus de toate, este important ca nativii să nu îi conducă pe cei din jurul lor prea dur sau prea în grabă. Ei trebuie să fie atenţi în special ca aşteptările lor înalte să nu se sfarsesca inevitabil în dezamăgiri profunde. Deşi se consideră practici şi pragmatici, este necesar să accepte că şi ei au vise romantice şi simt nevoia inerentă de a le satisface. Astfel, o imagine realistă depre propria persoană în concordanţă cu profunzimea şi complexitatea lor emoţională va fi cheia fericirii şi succesului lor.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naştere 1 ianuarie”

Lasă un comentariu