Ziua de naştere 1 Mai

1 Mai – ziua ironicului înnascut

Cei născuţi pe 1 mai au un talent deosebit de a urmări ceea ce se întâmplă în jurul lor şi de a-şi expune părerile despre ceilalţi. Capacitatea de a-şi exprima observaţiile referitoare la relaţiile cu oamenii este în general manifestată verbal sau scris şi foarte rar în ambele forme. Nativii zilei de 1 mai nu sunt foarte vorbăreţi, dar au o manieră foarte specială de a-şi impune părerile. Datorită faptului că declaraţiile lor sunt la obiect, concise şi uneori polemice, cei născuţi astăzi nu lasa loc de îndoială.

Nativii sunt sinceri şi foarte interesaţi de ceea ce se întâmplă cu cei din jur. Chiar şi cei mai timizi iau măsuri în cadrul familiei, activităţii profesionale sau grupului social din care fac parte. Cei născuţi astăzi nu sunt întotdeauna uşor de suportat şi nici nu caută în mod special să intre în graţiile celor din jur. Totuşi, sunt respectaţi pentru onestitatea lor şi, de obicei, abordează cu sinceritate problemele importante pentru ei. Ei sunt fără îndoială venusieni în dragostea lor pentru armonie şi frumos. Faptul că nu prea ies din standardele lor obişnuite poate provoca certuri cu cei din jur. Totuşi, nativii demonstrează capacitatea de a evita confruntările de dragul păcii şi liniştii.

Arma de apărare majoră folosită de persoanele născute pe 1 mai împotriva celor care le-ar putea perturba liniştea este reprezentată de agerimea lor ascuţită. O altă armă ar putea fi simţul umorului care este foarte bine dezvoltat. Tendinţa lor de a supraveghea şi de a observa tot ce îi înconjoară le furnizează multă muniţie în acest sens. Prin talentul de a părea umili, nativii acestei zile reuşesc de obicei să câştige respectul cercului social din care fac parte. Persoanele născute pe 1 mai sunt conştiente de puterea râsului atunci când este vorba de desumflarea unui ego măreţ sau minimalizarea unei teorii depăşite. Nefiind exagerat de intelectuali, ei au obiceiul de a critica şi afişează dispreţ pentru generalităţi şi falsuri.

Cei născuţi astăzi sunt sexuali, se bucura teribil de plăcerile oferite de mâncare şi în pat. De fapt, ei se simt mult mai confortabil în repaus, decât în mişcare. În general, cei născuţi astăzi nu vor risca prea mult, dar vor manifesta bun simţ în sprijinirea câştigătorului. Totuşi, acest bun simţ nu se manifestă şi pe tărâmul dragostei. Adesea, acesta este domeniul în care ei demonstrează o lipsă teribilă de judecată, ajungând chiar până la a-şi alege în mod constant parteneri nepotriviţi. O explicaţie în acest sens ar putea fi faptul că în general ei sunt orbiţi de iluziile romantice.

În majoritatea celorlalte domenii, nativii zilei de 1 mai sunt persoane pragmatice şi cu picioarele pe pământ. Ei nu fac aceleaşi greşeli majore în cazul activităţii profesionale, negocieri de sume de bani sau chiar exprimări artistice. În acest sens, ei sunt foarte greu de păcălit. Ei anticipează dezastrele şi posedă cel de-al şaselea simţ în depistarea artiştilor falşi. Nefiind foarte grăbiţi să obţină succese personale, cei născuţi pe 1 mai vor aştepta adesea ani buni până vor reuşi să le obţină. Totuşi, dacă vor profita de şansa ce li se oferă o dată în viaţă, fericirea va fi garantată. Destul de des, însă, persoanele născute pe 1 mai lasă acel moment să treacă, mai ales datorită precauţiei exagerate şi faptului că nu au curajul să îndrăznească.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu