Ziua de naștere 30 iunie

Ziua de naștere 30 iunie – ziua motivaţiei

Este foarte greu să convingi o persoană născută pe 30 iunie să facă ceva dacă nu are o motivaţie serioasă. Cei născuţi în această zi se împart în două categorii: introvertiţi şi extrovertiţi. Ambele tipuri de indivizi sunt animate de idealuri personale înalte. Lumea lor este într-adevăr privată şi foarte puţini sunt cei care sunt admişi în ea. Indivizii introvertiţi născuţi în această zi manifestă preferinţa pentru un stil de viaţă care este în strânsă legătură cu căminul lor (uneori preferă să muncească acasă). Vieţile lor sunt atât de bine circumscrise căminului, încât pasiunile acestor nativi nu sunt decât simple extensii ale vieţii casnice. Aceste pasiuni îşi însuşesc şi ele calităţile vieţii nativilor zilei – sigure, familiare, lipsite de risc. Indivizii extrovertiţi născuţi în această zi pot părea că au un temperament liniştit, dar asta se va întâmpla până în momentul în care vor fi confruntaţi cu o situaţie deosebită. Atunci îşi vor dezvălui adevărata personalitate. Nativii ar trebui să îşi mai tempereze atitudinea excentrică pentru că uneori poate scăpa de sub control.

Aproape toţi cei născuţi în această zi au foarte bine dezvoltat simţul tehnic. Uneori, acesta este atât de dezvoltat încât nativii devin virtuoşi ai domeniului. Sunt oponenţi formidabili, rareori pierzând o dispută. În general, această calitate se manifestă în plan fizic sau în plan psihic. Introvertiţii trebuie să fie atenţi să nu îşi reprime prea mult latura agresivă. De multe ori, persoanele născute pe data de 30 iunie sunt incapabile să îşi exprime sentimentele. Se tem de multe ori să nu îşi facă rău lor înşişi sau să nu facă rău celorlalţi spunând ceea ce simt.

Persoanele născute pe data de 30 iunie care sunt mai extrovertite îşi exprimă agresivitatea printr-un accentuat spirit competitiv. Trebuie să fie atente, însă, la riscul de a deveni violente. O astfel de persoană este un adversar fascinant, dar foarte periculos. În mod paradoxal, atunci când aceşti indivizi extrovertiţi se afla singuri alături de prieteni sau familie pot părea pasivi sau chiar docili.

Ambele tipuri de nativi se manifestă diferit, în funcţie de situaţie. În realitate sunt diferiţi faţă de atitudinile pe care le afişează. Acestea depind de starea lor de spirit. Bărbaţii născuţi în această zi sunt mult mai schimbători decât femeile. Această calitate le conferă un anumit mister. Nativii sunt un mister chiar şi pentru ei înşişi. De aceea, ar fi bine să încerce mai mult să se autocunoască.

Cei născuţi în această zi sunt extrem de pricepuţi în ceea ce priveşte manevrarea banilor, indiferent dacă sunt ai lor sau dacă sunt ai altora. Calităţile lor privitoare la acest domeniu îi atrag pe ceilalţi. Sunt persoane căutate pentru sfaturile pe care le oferă. Sunt foarte corecţi în ceea ce priveşte calculul costurilor. Îşi vor maximiza profitul şi îşi vor minimiza cheltuielile.

Motivaţia personală a persoanelor născute pe data de 30 iunie în ceea ce priveşte meseria este de fapt un hobby. Acest hobby este în mod sigur ceva deosebit şi îi interesează pe nativii mult mai mult decât profesia. Ei nu vor ezita să investească energie în mod nelimitat în acest domeniu. Atunci când sunt conştienţi de mediul în care se afla şi de dorinţele celorlalţi, pot aduce o contribuţie nepreţuită societăţii. Cei născuţi în această zi ar trebui să caute să se implice în activităţi ce includ încrederea în oameni. Pentru că nativii permit unui număr mic de persoane să pătrundă în universul lor, cei aleşi ca prieteni se pot considera privilegiaţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu