Ziua de naștere 29 iunie

Ziua de naștere 29 iunie – ziua visătorilor 

Persoanele născute pe data de 29 iunie au foarte multe visuri. Se poate spune că principalul lor scop în viață este transpunerea acestor visuri în realitate. Aceste persoane au un talent ciudat de a găsi aplicaţii practice ale fanteziilor lor. Punând în practică aceste fanantezii, nativii fac cunoscute lumii întregi aptitudinile lor creative. Cei născuţi în această zi sunt foarte atenţi la dorinţele celor din jur, încercând să le îndeplinească. Ei sunt în acelaşi timp persoane responsabile şi visătoare.

Din fericire, cei născuţi în această zi au şi capacitatea de a-şi procura mijloacele necesare punerii în aplicare a proiectelor lor asfel încât acestea să aibă succes. Persoanele născute pe data de 29 iunie beneficiază de aptitudinile necesare pentru a asimila şi pune în valoare toate cunoştinţele tehnice în domeniul în care lucrează. Din păcate, nu sunt persoane foarte comunicative. Deşi le displace această stare, nativii nu reusc să îşi facă cunoscute gândurile. Calitatea produselor pe care le fac este evidentă pentru toată lumea. La fel de evidentă este şi uşurinţa cu care duc la îndeplinire orice angajament pe care şi-l iau. Astfel, în ochii colegilor, ai şefilor şi ai angajaţilor îşi creează o reputaţie de adevăraţi magicieni.

Mai mult decât orice, nativii sunt căutători ai adevărului. Din această cauză, ei vor demasca orice fals, vor sfida falsă autoritate şi vor face cunoscute scopurile ascunse ale unora. Persoanele născute pe data de 29 iunie spera că, într-un final, aceste acţiuni să servească cuiva. Odată ce a fost scos la iveală adevărul, nativii se aşteaptă ca lumea să privească faţa reală a lucrurilor. În această privinţă, ei manifestă o foarte mare integritate. În mod foarte rar se vor găsi printre nativii acestei zile fanatici religioşi. Acest lucru se întâmplă pentru că aceşti indivizi pun un preţ foarte mic pe ceea ce văd. Ei cred doar în rezultatul cercetărilor lor.

Aerul, adierea, zborul, dansul şi cântecul par a fi singurele lucruri importante în viaţa unei persoanele născute pe data de 29 iunie. Mulţi dintre cei născuţi azi sunt animaţi de o vivacitate extraordinară, sunt uşor de îndrăgit şi au o personalitate amuzantă. Uneori, sunt acuzaţi pe nedrept de superficialitate pentru că nu toată lumea cunoaşte codul lor moral. Atunci când indivizii mai puţin evoluaţi pun în pericol libertatea de exprimare şi de mişcare a celorlalţi, o fac doar din egoism. Mesajul pe care îl transmit nativii prin această atitudine este că ei au voie să zboare, iar ceilalţi nu.

Cei născuţi în această zi arata lumii, în mod frecvent, latura copilărească a personalităţii lor. Păstrându-şi permanent spiritul tineresc, nativii sunt caracterizaţi de o anumită inocență, farmec şi deschidere. În ciuda acestui profil, persoanele născute pe data de 29 iunie sunt adepte ale meseriilor bănoase (dar sunt de asemenea şi adepte ale cheltuirii banilor). Din acest motiv vor căuta să aibă un loc cât mai competitiv pe piaţă. Nu ar trebui să meargă prea departe în această direcţie pentru că risca să devină obositori sau cinici. Datorită competitivităţii lor, nativii sunt parteneri şi colegi foarte buni. Ei preferă ca, în loc să lucreze singuri şi să pună pe primul plan succesul personal, să lucreze în echipa şi să împartă totul cu ceilalţi. Sunt foarte generoşi şi se bucură atunci când beneficiază şi alţii de succesul lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu