Ziua de naștere 28 iunie

Ziua de naștere 28 iunie – ziua stimulării emoţionale 

Persoanele născute pe data de 28 iunie pun de obicei emoţiile înaintea raţiunii. Aceste persoane abordează problemele în mod imediat şi direct. Au un farmec aparte care atrage în mod invariabil simpatia colegilor şi a familiei. O mare parte a acestui farmec este datorată umorului şi naturaleţii cu care sunt înzestraţi. Din moment ce umorul este considerat cel mai sigur drum pentru a ajunge la sufletul cuiva, nativii au foarte multe şanse de a face o impresie bună.

Cei născuţi în această zi au un talent deosebit de a-i face pe ceilalţi să reacţioneze din punct de vedere emoţional. Nativii îşi pun în valoare intenţionat acest talent pentru a beneficia de atenţia celor din jur. Capacitatea acestor persoane de a uimi este considerabilă. Din această cauză, cei care ajung să-i cunoască, mai devreme sau mai târziu pe aceşti nativi, ştiu că se pot aşteapta la orice din partea lor. În ciuda spontaneităţii, persoanele născute pe data de 28 iunie gândesc totul înainte de a face ceva. Nativii zilei sunt foarte pricepuţi în a anticipa efectul acţiunilor lor.

În general, persoanele născute pe data de 28 iunie preferă să abordeze o problemă cu calm şi răbdare. Preferă să ducă o muncă de convingere subtilă decât să atace frontal. Sunt foarte convingători în tot ceea ce fac, planifică şi calculează totul până la cel mai mic detaliu. Din acest motiv, rareori se întâmplă să evalueze în mod greşit o situaţie sau să îşi formeze o impresie eronată despre un grup. Cei născuţi în această zi au tendinţa de a fi mai mult extovertiti decât de a fi introvertiţi. Acest lucru nu înseamnă că sunt indivizi lipsiţi de profunzime. Au o personalitate complexă şi din această cauză nu sunt uşor de înţeles.

În mod frecvent, nativii zilei de 28 iunie ocupă poziţii de conducere atât în cadrul cercurilor de familie cât şi în cadrul grupurilor sociale. Ca angajaţi, se pot retrage pentru câtva timp într-un loc liniştit, prestând o muncă care nu implică prea multe responsabilităţi. Chiar şi în acest caz, dacă se va ivi ocazia, cei născuţi în această zi nu o vor pierde şi vor spune o povestire haioasă sau vor face o remarcă acidă. În mod logic, munca, etica şi intuiţia îi vor face să devină buni angajaţi. Cu toată acestea pentru aceşti oameni devotamentul faţă de muncă nu înseamnă neapărat şi ordine acasă. Aspectele particulare ale vieţii lor (dragostea, munca în casă, educaţia copiilor, respectarea responsabilităţilor, etc.) pot fi haotice, uneori chiar scăpând de sub control.

Probabil că cea mai mare pedeapsă pe care o poate primi un nativ al acestei zile este să fie ignorat şi lipsit de aprecierea celorlalţi. Unii dintre nativi oscilează permanent între nevoia de a fi în centrul acțunii, de a beneficia de atenţie şi nevoia de a fi singuri cu excentricităţile lor. Pentru colegii şi copiii născuţi pe 28 iunie trebuie să ai un deosebit simţ al umorului şi foarte multă răbdare sau să fii capabili să oferi exraordinar de multă dragoste.

Persoanele născute pe data de 28 iunie au un interes deosebit de a cunoaşte oamenii. Pentru că sunt fascinaţi de natura umană (mai ales de copii), nativii pot fi foarte atraşi de domeniile care studiază comportamentul, isoria, limbajul sau antropologia. Din acest punct de vedere, cei născuţi în această zi au cariere strălucite că psihologi. În mod sigur, ei vor fi capabili să recunoască motivaţiile şi gândurile oamenilor şi să explice acţiunile acestora. În cercurile din care fac parte sunt în mod frecvent consultaţi atunci când este vorba de o asemenea problemă. Totuşi, nu vor fi luaţi de toată lumea în serios, din cauza umorului lor. Dincolo de această faţadă jovială, cei născuţi în această zi sunt persoane hipersensibile şi serioase.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu