Ziua de naștere 27 iunie

Ziua de naştere 27 iunie – ziua defensivei 

Persoanele născute pe data de 27 iunie cred cu tărie că cea mai bună ofensivă are la bază o bună defensivă. Nativii sunt extrem de protectori în domeniile în care sunt implicaţi (indiferent dacă este vorba de familie sau de afaceri). Ei se vor aventura în lume cu precauţie şi numai după ce s-au asigurat că au acasă un refugiu ferit de orice pericole. Din momentul în care şi-au pus la punct sistemul de ghidare, ei vor porni la drum pentru a-şi atinge scopul, rareori abătându-se de la acest drum. Cei născuţi în această zi sunt incredibil de hotărâţi din momentul în care şi-au pus în gând să obţină ceva. Ei îşi vor urma calea indiferent de ce se întâmplă.

În general, în spatele acestei hotărâri şi conduite a nativilor stau o serie de principii morale solide. Din cauza tăriei acestor principii morale, cei născuţi în această zi sunt convisi că tot ceea ce fac este normal şi corect. Rareori îşi pun propriile concepţii sub semnul întebarii. Vorbind la modul general, persoanele născute pe data de 27 iunie sunt mai degrabă preocupate să se realizeze în plan particular decât să se realizeze în plan public. Nativii au însă şi o puternică pornire competitivă care îi face să îi îndepărteze pe toţi potenţialii combatanţi sau rivali. Din acest motiv, nativii îşi pot face mulţi duşmani care se pot interpune în drumul lor. Cu toate acestea, duşmanii îi pot înfrânge cu greu pe cei născuţi în această zi.

În atitudinea şi psihologia nativilor zilei de 27 iunie se întâlnesc foarte rar semne care să indice că au capacitatea de a accepta o înfrângere. Beneficiile unei asemenea statornicii sunt evidente. Aceasta stabilitate, însă, poate fi şi semnul unei personalităţi inflexibile care nu este în stare să accepte adevăruri dure şi care demonstrează, într-un fel, existenţa unor vederi limitate. Atunci când cei din jur sunt revoltaţi de o asemenea atitudine sau, mai rău, atacă verbal o persoană născută pe data de 27 iunie, această persoană se va zăpăci, se va retrage şi se va închide în sine, protejându-se.

Una din principalele caracteristici ale celor născuţi în această zi este dorinţa puternică de a se proteja pe ei înşişi şi de a-şi proteja familia, prietenii sau grupul social din care fac parte. Nativii pot părea excesiv de agresivi cu cei care nu fac parte din aceste categorii. Într-adevăr sunt specialişti în alternarea atacului cu apărarea.

Pentru că au atâta tărie în convingerile lor, persoanele născute pe data de 27 iunie pot avea parte de cariere strălucite dacă vor lucra în domeniul vânzărilor. Ar putea să vândă gheaţă eschimoşilor şi spaghete italienilor. Nativii se vor strădui să-şi definească ideologia, să-şi consolideze credinţele şi să-şi stabilească un sistem de valori. După ce vor trece de toate aceste stadii, ei nu numai că vor încerca să le spună şi altora părerile lor, ci vor încerca să îi şi convingă că au dreptate şi să îi facă să devină şi ei adepţii acestor teorii.

Datorită evidentelor calităţi empatice, celor născuţi în această zi le va fi foarte uşor să recepţioneze şi să înţeleagă sentimentele celorlalţi. În ciuda acestui fapt, ei nu vor avea parte de prea multe manifestări de simpatie din partea celor alături de care trăiesc şi muncesc. Acest lucru se va datora în special atitudinii lor, care pare a fi tot timpul în opoziţie cu restul lumii. Într-adevăr, celorlalţi li se poate părea că nativii sunt puternici şi invulnerabili şi că într-un fel sunt lipsiţi de compasiune şi bunătate.

Drumul spiritual pe care îl parcurg persoanele născute pe data de 27 iunie este lung şi plin de greutăţi. Poate că, numai după ce au câştigat câteva bătălii şi au obţinut într-o oarecare măsură succesul, sunt capabili să-şi acorde puţin timp pentru a se analiza. Din fericire, vor mai avea timp să facă anumite schimbări şi să se maturizeze.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu