Ziua de naștere 1 noiembrie

1 noiembrie – ziua atacului

 Persoanele născute pe data de 1 noiembrie sunt dinamice şi îşi folosesc energiile în activităţile pe care le desfăşoară. Atracţia lor pentru pericol este incontestabilă. Ei tind să caute pericolul cu lumânarea, dar, de asemenea, este posibil să fie surprinşi de situaţii periculoase. Pentru cei născuţi astăzi, interesul pentru profesia lor este imperativ. Dacă vor petrece mai mult timp într-un loc de muncă care nu îi stimulează deloc, este foarte probabil că ei vor stagna sau se vor plafona. Până în momentul în care nativii zilei de 1 noiembrie vor descoperi modalitatea de a-şi satisface nevoia de stimulare, vieţile lor vor rămâne neîmplinite.

Elementele agresive ale acestei personalităţi sunt foarte uşor exprimate. În general, ceilalţi nu se supără pe atitudinea impunătoare a unui nativ al zilei de 1 noiembrie deoarece, de obicei, cei născuţi astăzi se prezintă într-o manieră impecabilă, cinstită. Onestitatea, în general, este ceva firesc pentru nativii zilei de 1 noiembrie, dar ei sunt capabili la fel de bine să îşi ascundă activităţi clandestine complexe. Aşadar, ei vor arăta o mare parte din ceea ce sunt, dar cu siguranţă nu totul.

Nativii zilei de 1 noiembrie afişează o încredere imensă în ei înşişi, dar neglijarea părţii periculoase poate duce la rănirea acestora, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Ei au tendinţa de a-şi declina adversarii. Persoanele născute pe 1 noiembrie trebuie să înveţe să fie mult mai realiste în aprecierea adversarilor, dar şi să încerce să vadă viaţa per ansamblu cu un ochi obiectiv, mult mai distant. Ei trebuie să înceapă cât mai devreme în vieţile lor să asculte sfaturile celorlalţi şi să pună suflet în ceea ce fac.

Nativii zilei de 1 noiembrie sunt cei mai fericiţi când se afla în poziţia de atac în orice domeniu de activitate pe care şi l-au ales, fiind greu de oprit. Modul lor de operare este în general asemănător mai mult cu un bliţ, decât cu o examinare atentă sau amănunţită. Natura lor absolută reprezintă o forţă ce le conferă recunoaştere, dar în acelaşi timp, în situaţii de competiţie ei îşi pot lăsa propria apărare deschisă pentru a riposta la contra-atacuri.

Cei născuţi pe 1 noiembrie au o intuiţie excelentă, chiar sclipitoare, în chestiunile tehnice, dar şi în ceea ce îi priveşte pe oameni, dar rareori în ceea ce îi priveşte pe ei înşişi. Este posibil ca ei să aibă nevoie să petreacă extrem de mult timp încercând să cunoască aspectele profunde ale naturii lor. În plus, nativii zilei de 1 noiembrie, cum am menţionat mai sus, ar putea beneficia de o orientare mult mai defensivă şi mai reţinută. Cultivarea înţelegerii îi va preocupa mult timp din viaţa lor.

Distribuie pe:

5 comentarii la „Ziua de naștere 1 noiembrie”

Lasă un comentariu