Ziua de naștere 2 noiembrie

2 noiembrie – ziua transformării

 Cei născuţi pe 2 noiembrie sunt de obicei ocupaţi cu tot felul de transformări. Schimbările pe care ei le efectuează sunt atât în ei înşişi, cât şi în mediul înconjurător. Ei reprezintă nişte personaje care schimbă acţiunile dramei doar prin prezenţa lor, atât în bine, cât şi în rău. Nativii zilei de 2 noiembrie, ce sunt mai evoluaţi, sunt foarte conştienţi de impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător, dar nativii zilei mai puţin evoluaţi se afla adesea la mila forțelor impersonale ce par a acţiona prin ei înşişi, folosindu-i ca pe nişte instrumente inconştiente, adesea cu rezultate alarmante.

Nativii zilei de 2 noiembrie trebuie astfel să fie foarte conştienţi de puterea lor de transformare, şi să o ghideze într-o direcţie morală. Responsabilitatea lor faţă de familie şi prieteni este mare în acest sens. De exemplu, indivizii sensibili pot fi puternic afectaţi de opiniile, acţiunile sau chiar dorinţele sincere ale nativilor zilei de 2 noiembrie. De asemenea, cei născuţi astăzi uneori doresc să schimbe aceste situaţii pe care ei consideră că trebuie să le îmbunătăţească. Însă, ei se vor amesteca în domenii în care ei nu sunt întotdeauna apreciaţi. Capacitatea lor de a-şi exercita constrângerea privitor la influenţa lor este un semn al dezvolatrii lor spirituale. De asemenea este vorba de abilitatea lor de a aştepta în mod înţelept şi de a ghida cu răbdare de la distanţă cele mai bune interese ale partenerului său copiilor lor.

Transformările spontane ale nativilor zilei de 2 noiembrie pot ajunge destul de departe, într-adevăr. Structura, direcţia şi scopul organizaţiilor profesionale sau entităţilor sociale sau religioase pot fi de competenţa lor. Totuşi, eşuarea în ultima lor încercare de a se transforma, personal, poate fi o adevărat provocare. Persoanele născute pe data de 2 noiembrie, în general, ajung la răscruci, adesea în jurul vârstei de douăzeci şi opt de ani, de patruzeci şi patru sau cincizeci şi şase de când ei trebuie să îşi redirecţioneze în mod drastic cursul vieţilor lor. În cazul în care ei vor fi capabili să efectueze o schimbare integrală, devenind conştienţi de nevoile lor şi chiar mult mai hotărâţi să le realizeze, atunci şansele reuşitei lor pe drumul ales sunt măreţe într-adevăr. Dacă nu sunt capabili să realizeze schimbările necesare în interiorul lor, în acest caz ei vor începe să stagneze, eventual să devină din ce în ce mai frustraţi, nervoşi şi depresionati.

Nativii zilei de 2 noiembrie sunt adesea preocupaţi cu chestiuni privitoare la bani, sex şi putere. Ei trebuie să fie atenţi să nu lase asemenea interese să preia controlul asupra părţii fundamentale a personalităţii lor. Ei ar trebui mai degrabă să ia lucrurile uşor şi să menţină un simţ al jocului şi distracţiei în vieţile lor. Dacă îşi vor folosi forțele în servicii materiale, preocupări umane, ei îşi pot aduce contribuţia la viaţa din jurul lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu