Ziua de naştere 10 februarie

10 februarie – ziua recunoaşterii

 Nativii zilei de 10 februarie caută în general să obţină aprobarea unui grup destul de vast şi le place să fie apreciaţi de cei care sunt în temă cu respectivul subiect. Mulţi dintre cei născuţi pe 10 februarie îşi doresc să fie recompensaţi cu prisosinţă şi recunoscuţi de către cel mai mare eşalon al societăţii sau culturii. Nativii mai evoluaţi reuşesc să atragă recunoaşterea fără să se străduiască prea mult sau să-şi compromită integritatea. Ei urmează încrezători o viziune personală atât de intensă astfel încât ceilalţi vor fi învinşi.

Într-adevăr, este extrem de neobişnuit pentru nativii zilei de 10 februarie să-şi schimbe modalităţile de acţiune pentru a deveni mult mai cunoscuţi. Atitudinea lor este în principiu “accepţi sau renunţi”, nu neapărat pentru faptul că sunt genul de oameni combativi sau conflictuali cu orice preţ ci pur şi simplu pentru faptul că sunt siguri pe ei şi acţionează în stilul lor propriu. Din nefericire, ceilalţi ar putea considera această atitudine drept încăpăţânare şi inflexibilitate. Din acest motiv, cei născuţi astăzi trebuie să găsească un partener foarte înţelegător sau care îi iubeşte exact pentru aceste excentricităţi.

Persoanele născute pe 10 februarie sunt capabile să perceapă cu uşurinţă sentimentele celorlalţi, însă personal nu sunt foarte expansivi cu sentimentele lor. Ei par să îşi canalizeze toate energiile în activităţi captivante, păstrând totuşi un grad de detaşare emoţională. Această obiectivitate poate sta la baza succesului lor. În calitate de actori pe scena vieţii, ei recunosc că au o mare responsabilitate faţă de familie, prieteni, asociaţi şi ştiu cum să procedeze pentru ca lucrurile să meargă bine.

Nativi zilei de 10 februarie trebuie să înveţe să nu se plaseze întotdeauna în centrul atenţiei, să ofere şi altora şansa de a se afirma. Întreaga problemă a responsabilităţii este foarte interesantă pentru nativi. Mulţi dintre ei manifestă un puternic simţ al responsabilităţii faţă de lume şi faţă de viaţă, dar este posibil să uite de responsabilitatea faţă de persoanele apropiate. Astfel, membrii familiei lor se pot simţi uneori ignoraţi, prietenii se pot simţi folosiţi sau colegii neglijaţi. Să le pese, să împărtăşească, să facă sacrificii – acestea sunt temele pe care nativii zilei de 10 februarie ar trebui să le aibă în vedere când acţionează în scopul realizării obiectivelor lor.

Cei născuţi în această zi se expun riscului de a ajunge recunoscuţi, preţuiţi, dar singuri. Această soartă poate fi evitată dacă vor recunoaşte semnele de avertisment ale izolării incipiente şi vor lua măsuri pentru a schimba această situaţie. Nu este niciodată prea târziu pentru cei care au hotărât să stabilească legături cu ceilalţi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu