Ziua de naștere 10 ianuarie

10 ianuarie – ziua apariţiei dure

Nativii zile de 10 ianuarie sunt în primul rând realişti, capabili să abordeze orice situaţie cu duritate, măsurând şi acţionând în conformitate cu aceasta. Rareori cad pradă optimismului fals, speranţelor deşarte sau viziunilor. Ei sunt într-o anumită măsură mândri de evaluarea realistă a lucrurilor. Nativii zilei de 10 ianuarie nu trebuie să-şi lase propria sensibilitate sau pe a celorlalţi să le stea în calea exprimării. Nu agreează compromisurile în ceea ce priveşte punctele lor de vedere şi nu sunt obişnuiţi să spună dulcegării sau să fie mieroşi în vorbă. Ei prezintă lucrurile aşa cum sunt, iar tu poţi accepta sau refuza.

Nativii zilei de 10 ianuarie pot fi acuzaţi că sunt prea direcţi sau lipsiţi de diplomaţie, dar rareori că sunt lipsiţi de onestitate. Chair şi criticii lor trebuie să recunoască că nu acţionează după standarde duble – ei aplică aceleaşi standarde fundamentale şi stricte atât lor înşişi, cât şi celorlalţi. Nu sunt neapărat nişte tipi analitici şi critici. Acest lucru este valabil în cazul propriilor vederi de perspectivă. Atitudinea lor necompromitatoare îi poate implica în conflicte cu ceilalţi. Într-adevăr, majoritatea celor născuţi pe 10 ianuarie nu ezită să-şi exprime părerile, chiar dacă nu sunt apreciate, sau să se comporte într-o manieră lipsită de convenţionalism. Totuşi, nu toţi nativii zilei de 10 ianuarie sunt exibitionisti sau persoane active. Alţii prefera să submineze viziunile lumii mai puţin realiste. Uneori, este posibil să păstreze tăcerea când ceilalţi vorbesc. Prin această linişte, totuşi, ei pot exprima cea mai dura judecată, pur şi simplu prin faptul că îşi menţin aprobarea, sprijinul sau entuziasmul lor.

Nativii zilei de 10 ianuarie nu sunt împotriva rolurilor de conducere, dar dominarea unei situaţii, chiar şi din spatele scenei, este de obicei destul de bună pentru ei. În disputele personale, stilul lor de atac nu are nevoie de îmbunătăţiri şi de obicei reuşesc din prima încercare. Ei sunt foarte buni contraatacanţi şi ştiu cum să aştepte momentul oportun. Deoarece ştiu să obţină reacţiile pe care le doresc de la ceilalţi, ei aşteaptă adesea momentul potrivit pentru a acţiona. Când sunt răniţi de un adversar, sau dacă este implicat şi un prieten, ei vor dezvălui doar o parte din suferinţa pe care o experimentează.

Se pare că sunt puţine lucruri ce îi surprind pe cei născuţi pe data de 10 ianuarie. Într-adevăr, le place să trăiască astfel încât sunt întotdeauna pregătiţi pentru orice. Însă, desigur, ei au şi punctele lor vulnerabile. Ca toţi ceilalţi, ei doresc să fie apreciaţi şi admiraţi de către cei apropiaţi lor, şi la fel de bine şi de un cerc mai vast. Dar au şi câteva nesiguranţe în acest sens, şi în consecinţă ei nu afişează această nevoie de a fi plăcuţi în mod direct.

Respectul este altceva totuşi. Pe acesta ei îl solicită, posibil prea des, într-o manieră deschisă. Un punct slab al indivizilor născuţi pe 10 ianuarie este că ei îşi păstrează mai degrabă obrazul subţire când sunt comparaţi cu ceilalţi nefavorabil. Ei sunt predispuşi şi la gelozie în acest sens. Cei născuţi în această zi mult mai probabil îşi vor dezvălui punctele slabe, chiar şi când sunt provocaţi doar indirect de către rivalii sau competitorii lor. În caz de asemenea evenimente ei ar trebui să înveţe să râdă şi să uite de acestea.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu