ZIUA DE NAȘTERE 11 IANUARIE

11 ianuarie – ziua evaluării

Punctul forte al indivizilor hotărâţi şi extrem de pricepuţi născuţi pe 11 ianuarie este capacitatea de a măsura şi evalua corespunzător oamenii şi experienţele vieţii. Nativii zilei de 11 ianuarie se mândresc adesea cu modul lor obiectiv de abordare. Totuşi, în momentul în care percepţiile lor sunt dominate de sistemul lor de credinţe, obiectivitatea lor poate avea de suferit. Nativii care pot lăsa deoparte credinţele personale vor avea acces mult mai uşor la ceea ce văd în jurul lor.

O dificultate pentru nativii zilei de 11 ianuarie este faptul că sunt extrem de morali şi rigizi, condamnând ceea ce nu se potriveşte cu credinţele lor. Acest lucru poate avea efecte negative în familie deoarece condamnarea îi inhiba pe copii creându-le sentimente de vinovăţie, le distruge încrederea în ei şi abilitatea de a funcţiona ca indivizi independenţi. Părinţii născuţi pe 11 ianuarie trebuie astfel să evite să se lanseze în judecaţi exagerate deoarece o asemenea situaţie stârneşte antagonism şi revoltă.

Când este vorba de evaluarea textelor, obiectelor, metodelor, situaţiilor financiare şi sistemelor de tot felul cu care sunt familiarizate, persoanele născute pe 11 ianuaire se remarcă într-adevăr. În domeniul lor de expertiză ei sunt adesea solicitaţi de către ceilalţi pentru a-şi exprima opiniile de experţi, posibil în evaluarea obiectelor şi investiţiilor sau a calităţii sau autentificaţii înscrisurilor. Ei afişează abilităţi analitice excelente şi sunt judecători pricepuţi în acest sens, separând cu calm grâul de neghină.

Persoanele născute în această zi pot detecta falsurile într-o clipă şi astfel sunt extrem de valoroşi când sarcina lor este să îndepărteze risipa şi corupţia. Într-adevăr, nativii zilei de 11 ianuarie sunt foarte greu de păcălit în orice problemă pe care o abordează.

Din nefericire, cei născuţi astăzi pot fi cu adevărat încăpăţânaţi şi de neînduplecat. Sunt prea puţin deschişi discuţiilor atunci când au luat o hotărâre într-un anumit sens. Ei pot vorbi cu acelaşi grad de încredere şi cu un simţ al infaibilităţii atunci când abordează chestiuni despre care ştiu foarte puţine lucruri sau chiar nimic. Ei îi pot înnebuni pe ceilalţi, adesea repetând la nesfârşit un lucru cu mult elan şi rămânând fermi pe poziţie.

Nevoia imperioasă a nativilor zilei de 11 ianuarie este să dezvolte o flexibilitate mai mare. Deoarece ei demonstrează deja calităţi umane pronunţate de generozitate, amabilitate şi devotement, numai atitudinile lor moraliste îi reţin din a fi mult mai deschişi şi mai îngăduitori. Prejudecăţile şi opiniile extrem de rigide pot sta în calea celor născuţi astăzi. Ei se străduiesc să înţeleagă experienţele vieţii, fiind adepţii unei introspecţii profunde şi a unei clarităţi a viziunii. Deşi insistenta şi răbdarea vor fi necesare, nativii zilei de 11 ianuarie pot fi capabili să dezvolte o mai mare receptivitate prin aplicarea talentelor de evaluare a propriilor abilităţi analitice.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu