ZIUA DE NAȘTERE 12 IANUARIE

12 ianuarie – ziua chemării sălbatice

Persoanele născute pe data de 12 ianuarie sunt inevitabil atrase de viaţa profesională completă. Cariera şi interesele pun stăpânire pe ei în jurul vârstei de douăzeci de ani şi sunt capabili de mari sacrificii, în special în chestiuni personale, în dezvoltarea interioară. Ei pot considera că îşi dedică viaţa celorlalţi, dar în realitate sunt atraşi de agitaţie şi aventuri care îi pot include sau nu şi pe alţii. Odată ce devin obsedaţi de chemarea lor, ei o urmează indiferent unde va duce aceasta.

Deoarece cariera ocupa o poziţie centrală în vieţile lor, nativii zilei de 12 ianuarie trebuie să-şi aleagă locul de muncă cu mare grijă şi să evite să fie deturnaţi în experienţe dureroase pentru ei înşişi sau pentru alţii. În acest sens, este extrem de important să menţină un set strict de principii etice, în concordanţă cu valorile umane tradiţionale. Atât impulsurile de autosacrificiu cât şi pornirile egoiste trebuie să fie monitorizate îndeaprope pentru a nu risca să piardă controlul. Mulţi dintre cei născuţi în aceata zi sunt extrem de predispuşi să se identifice cu o cauză, adesea de natură socială sau politică, pentru care sunt capabili să renunţe într-o mare măsură la identitatea lor personală. Pe de altă parte, anumite persoane născute pe 12 ianuarie pot fi pe deplin absorbite de ele însele atunci când propria lor personalitate sau imagine este crucială pentru succesul planurilor lor profesionale. De exemplu, când vând un produs sau promovează un serviciu pe care îl prestează pe cont propriu: relaţiile cu publicul, publicitate, actorie şi alte activităţi de acest gen.

Nativii zilei de 12 ianuarie sunt cel mai adesea activi, chiar foarte agitaţi. Ei trebuie să fie atenţi să nu dea impresia că sunt aroganţi, deoarece de obicei acest lucru îi stârneşte pe ceilalţi. În anumite situaţii, ei vor avea mai mult success printr-o abordare mai modestă şi o sensibilitate mai mare la nevoile celorlalţi. Totuşi, nativii zilei de 12 ianuarie sunt adesea luaţi de val de propriile lor idei şi nu vor da atenţie avertismentelor şi sfaturilor. Când sunt implicaţi într-o acţiune în pierdere, ei vor fi dipusi să ofere sprijin pentru a trece râul, în loc să încerce să schimbe cursul lucrurilor. Într-adevăr, dacă proiectele lor trebuie să fie duse la bun sfârşit, ei se vor confrunta cu toate dificultăţile şi obstacolele ce apar în calea lor.

Nativii zilei de 12 ianuarie sunt atraşi în general de cele mai neobişnuite activităţi. Din acest motiv, nativii care obţin succese, vor ajunge să fie consideraţi talentaţi şi neobişnuiţi, dar şi un pic ciudaţi. Recompensele obişnuite ale unei vieţi stabile par să nu le fie destinate. Însă, dacă întâlnesc persoana potrivită, adesea un individ mai conservator şi aparent obişnuit (dar înzestrat cu calm şi moderaţie), cei născuţi în această zi îşi pot găsi fericirea durabilă.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu