ZIUA DE NAȘTERE 13 IANUARIE

13 ianuarie – ziua ascendenţei

Nativii zilei de 13 ianuarie sunt foarte preocupaţi de asigurarea securităţii printr-un statut îmbunătăţit. Desigur, unii dintre nativi au norocul să se nască în familii bogate, dar majoritatea vor lupta să răzbată întreaga viaţă pentru a ajunge într-o poziţie de supremaţie, putere, securitate şi autoritate. Odată ce şi-au îmbunătăţit condiţia socială, rareori îşi vor permite să ajungă din nou într-o categorie socială mai joasă. Într-adevăr, nativii zilei de 13 ianuarie care s-au ridicat din sărăcie afişează adesea repulsie faţă de începuturile lor umile. Astfel, în general ei se simt cel mai comfortabil identificându-se cu clasele superioare sau mijlocii. Cea mai importantă realizare a lor este să fie bogaţi, foarte bogaţi, să aibă o viaţă comfortabilă şi sigură.

Tema mobilităţii ascendente poate fi un fel de concepţie filozofică pentru nativii acestei zile. Persoanele născute pe 13 ianuarie sunt devotate pregătirii umane în sensul cel mai profound. Ei caută să educe, să lumineze sau să lărgească din punct de vedere intelectual orizonul familiei şi al prietenilor. Memoria remarcabilă îi ajută foarte mult în astfel de acţiuni.

Nativii zilei de 13 ianuarie pot fi destul de nesiguri uneori deoarece ei caută în permanenţă să se perfecţioneze şi în anumite situaţii date nu se vor simţi în largul lor. Ei vor insista asupra corectitudinii în tot ceea ce întreprind pentru a se asigura în acest sens. Cei născuţi astăzi pot întâmpina mari dificultăţi în recunoaşterea oricăror puncte slabe sau eşecuri din cadrul acţiunilor lor. Aceasta se datorează faptului că ei se considera în mare măsură perfecţi. Ei au impresia că recunoaşterea unei judecăţi greşite, a erorilor sau a lipsei de cunoştinţe i-ar putea face să coboare pe scara socială, fapt ce li se pare inadmisibil. Mândri mai presus de toate, nativii zilei de 13 ianuarie urăsc să se pună într-o poziţie inferioară în relaţie cu orice persoană pe care o cunosc. Acest lucru se poate transforma la un moment dat într-o adevărată mânie.

Din motivele menţionate mai sus, nativii zilei de 13 ianuarie îşi asumă riscul de a nu fi sinceri în ceea ce priveşte adevăratele lor abilităţi şi succese. Nefiind extrem de preocupaţi de părerile celorlati, ei se vor încrede din ce în ce mai mult în propria judecata până la excluderea participării din afară. În mod normal, această atitudine îi izolează, dar în cele din urmă îşi vor face noi prieteni.

Pe de altă parte, când nativii sunt dispuşi să permită celorlalţi accesul în lumea lor, ei pot deveni “sufletul petrecerii” deoarece optimismul lor neobosit îi antrenează şi pe ceilalţi. Deşi extrem de încăpăţânaţi şi uneori intoleranţi, cei născuţi în această zi nu sunt niciodată plictisitori.

Nativii zilei de 13 ianuarie ar trebui să se străduiască să-şi păstreze amabilitatea şi generozitatea deoarece capacitatea lor atât de a dărui şi de a primi liber este un indicator important al bunăstării lor mentale. Mai presus de toate, cei născuţi pe 13 ianuarie nu trebuie să-şi uite niciodată rădăcinile şi originile umane profunde.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu