Ziua de naştere 10 Mai

10 Mai – ziua singurătăţii

Cei născuţi în ziua de 10 mai pot fi foarte eficienţi în sfera lor de acţiune. În general, aceste persoane obţin rezultate mai bune atunci când lucrează singure decât atunci când lucrează în echipă. Dacă sunt pofesori, îi vor învăţa pe ceilalţi dându-se pe ei înşişi ca exemplu. Nativii zilei vor fi greu de urmat pentru că exemplul dat este unul dinamic. Nu numai gândurile neobişnuite subliniază originalitatea acestor persoane, ci şi felul în care fac cunoscute lumii aceste gânduri.

În mod frecvent, persoanele născute pe 10 mai atrag oponenţii. În timp ce sunt ucenici şi mai târziu când îşi construiesc cariera, îşi fac duşmani din rândul oamenilor puternici. Mai târziu, de-a lungul vieţii, aceşti duşmani se arata şi încep să le pună piedici. De obicei, cei născuţi în această zi nu se lasa intimidaţi, ci caută propria variantă de adevăr şi acţionează în stilul lor propriu. Deseori, aceşti oameni au o mare graţie şi/sau şarm şi astfel pot fi foarte convingători şi chiar seducători.

Indivizi înzestraţi, cei născuţi pe 10 mai sunt receptivi, în mod special, la semnele destinului. Ei sunt capabili să se alăture unor tendinţe ale societăţii în loc să se angajeze în lupte inutile cu forţele timpului lor. Nativii ştiu, instinctiv, cum trebuie să reacţioneze. Ei vor şti când să meargă înainte şi când să se retragă, când să lupte cu un obstacol şi când să îl ocolească, când să impună şi când să negocieze. Pentru că au o intuiţie puternică (intuiţie care îi va ajuta să înţeleagă lumea mult mai bine, în plus i-ar ajuta sentimentele sau raţiunea) nativii îşi vor urma premoniţiile şi de cele mai multe ori se va dovedi că au luat decizia corectă.

Persoanele născute pe 10 mai trebuie să se străduiască să evalueze consecinţele acţiunilor lor. De cele mai multe ori ei se implica atât de tare în ceea ce fac încât pierd din vedere scopul în sine. De asemenea, firea lor impulsivă îi poate conduce spre ape tulburi. În cercurile sociale, în familie, la fel ca şi în cazul locului de muncă, nativii ar trebui să îşi asume o responsabilitate mai mare pentru ceea ce spun şi pentru ceea ce fac. Cei născuţi în această zi trebuie să îşi reamintesca din când în când să lucreze pentru binele celorlalţi. Trebuie spus că persoanele născute pe 10 mai nu sunt egoiste, ci doar prea preocupate de propriile persoane. Activităţile care reduc preocuparea excesivă de sine sunt foarte importante pentru dezvoltarea spirituală a nativilor. Activităţile la care ar putea lua parte nativii pot fi: ieşirile în grup, asumarea unor responsabilităţi mondene sau chiar munca cu cei săraci.

Este important de amintit că persoanele născute pe 10 mai sunt foarte înzestrate, dar şi că, din când în când aceste persoane trebuie să fie reorientate spre direcţia corectă sau să fie împiedicate să ia parte la acţiuni ciudate. Nativii au tendinţa să îşi îndrepte atenţia, cu foarte mare seriozitate, spre probleme alese la întâmplare. Din această cauză, ei pot rata, uneori, imaginea de ansamblu. Aşadar, ei se pot considera norocoşi dacă au prieteni sau familii pe ale căror păreri pot conta şi ale căror critici le pot accepta şi uneori chiar respecta. Cea mai bună îndrumare pentru aceşti nativi o reprezintă dragostea şi aprecierea sinceră. În măsura în care cei născuţi în această zi se vor simţi mai puţin singuri şi vor simţi că temerile lor nu sunt chiar neînţelese, vor aprecia consolările oferite de societate. Deşi nu par că ar avea nevoie, suportul emoţional este esenţial. Nativii au nevoie de el pentru a se simţi apreciaţi şi utili.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu