Ziua de naştere 9 Mai

9 Mai – ziua curajului moral

Cei născuţi în această zi au un accentuat simţ al dreptăţii. Din acest motiv a avea încredere în aceşti oameni nu este ceva riscant. În general ei îşi respectă promisiunile făcute celorlalţi. Dacă nu s-ar asigura că există dreptate şi corectitudine în ceea ce fac, viaţa lor ar avea prea puţină importanţă. Aceşti oameni sunt de obicei foarte implicaţi în ceea ce fac şi dau impresia că se lăsă uşor conduşi. Pentru aceşti nativi este ceva normal să susţină şi chiar să se lupte pentru o cauză.

O mare problemă pe care o întâmpină, în mod invariabil, persoanele născute pe 9 mai, o reprezintă faptul că se lasa aproape tot timpul atraşi de idei, motivaţii şi planuri personale măreţe pe care nu le evaluează în mod realist. Într-adevăr, multe dintre persoanele născute în această zi au speranţe prea mari. Chiar şi atunci când este evident că un obiectiv nu poate fi atins, nativilor le va fi foarte dificil să renunţe. În cele din urmă, indivizii mai puţin evoluaţi vor avea un comportament autodistructiv din cauza dorinţei prea puternice de a-şi îndeplini un anumit vis. Aceste trăiri intense sunt un semn distinctiv al acestor persoane. Toţi nativii zilei trebuie să înveţe să îşi crească eficacitatea renunţând la dorinţele lipsite de realism şi să încerce să ia lucrurile aşa cum sunt.

În ciuda aspectului lor fizic neimpunător sau uneori chiar delicat, persoanele născute pe 9 mai emană o putere care nu poate fi ignorată. Foarte rar se vor manifesta în mod agresiv. Puterea şi-o arata mai ales atunci când este nevoie de apărare, inclusiv atunci când este vorba de apărarea celor care au nevoie de protecţie sau de ajutor. Cei născuţi azi sunt foarte convingători şi au o carismă care le garantează existenţa prietenilor şi a suporterilor. Cu toate acestea nativii mai au o mare problemă. Această problemă este în strânsă legătură cu felul în care aceştia îşi controlează reacţiile nervoase, care uneori pot fi extraordinare. În general, această latură a nativilor nu se observă, ei părând a fi tăcuţi şi rezonabili. Latura negativă se va arăta asociaţilor, prietenilor şi familiei celor născuţi pe 9 mai, atunci când când vor fi forţaţi să facă ceea ce nu doresc sau atunci când principiile lor referitoare la corectitudine vor fi încălcate. Mai devreme sau mai târziu, nativii zilei vor trebui să înveţe să îşi controleze temperamentul, chiar dacă o fac numai pentru siguranţa fizică a celorlalţi sau cea proprie.

Persoanele născute pe 9 mai sunt de partea celor asupriţi. Urăsc tirania de orice fel indiferent dacă aceasta vine din partea unor persoane sau a unor instituţii. Dacă standardele lor morale sunt îndeplinite, cei născuţi în această zi vor fi generoşi, veseli şi prietenoşi. Dacă aceste standarde nu sunt îndeplinite, ei pot deveni lipsiţi de răbdare, irascibili şi nervoşi. Atunci când sunt preocupaţi de ceva care îi supăra, îşi pot face familia şi prietenii nefericiţi. Aşadar, dacă nativii caută liniştea, ar trebui să se limiteze la stiluri de viaţă şi ocupaţii care le permit să fie creativi şi care să nu le tulbure pacea interioară. Mai trebuie menţionate şi acele persoane născute pe 9 mai care îşi asumă rolul de reformator sau protestatar şi care simt nevoia să lupte pentru a se simţi împliniţi, indiferent de costurile pe care le implică această luptă.

Asemeni tuturor celor născuţi sub semnul taurului, persoanele născute pe 9 mai au o mare dragoste pentru frumos şi pentru natură. Atunci când îşi păstrează visele în limitele rezonabilului, ei dau dovadă de o intuiţie deosebită în afaceri şi de un dezvoltat simţ al materialului, indiferent dacă este vorba de material artistic sau comercial. Nativii acestei zile nu sunt oamenii care să îşi consume banii sau energia în cadrul unor proiecte anevoioase. Aceştia caută câştigurile şi rezultatele substanţiale în tot ceea ce fac. Marea provocare pentru ei o reprezintă puterea de a se controla, control care este esenţial pentru succesul lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu