Ziua de naștere 11 decembrie

11 decembrie – ziua intensităţii

Persoanele născute în dată de 11 decembrie sunt în principiu indivizi serioşi, intenşi, grijulii şi plini de iniţiativă. Sunt extrem de bine orientaţi spre scopurile lor şi, de aceea, greu de oprit. În ciuda orientării lor mentale profunde, ei au adesea şi o prezenţă fizică dominantă. Aceasta combinaţie de gândire şi prezenţă fizică îi face nişte indivizi puternici.

Dinamismul nativilor din 11 decembrie le creează de obicei greutăţi. Oricum, dacă sunt neglijaţi, cad în dizgraţie sau pierd sprijinul profesorilor sau al urmaşilor, ei pot trece prin momente de mare stres psihic, uneori chiar ajung în punctul de a renunţa sau de a claca. Din fericire, cei născuţi în această zi au capacitatea de a-şi reveni chiar şi din cele mai dramatice situaţii, chiar cu mai multă forţă, devenind mai flexibili decât înainte. Încrederea în ei înşişi, cât şi natura energiei lor debordante, care pare să îi întreacă şi să aibă o viaţă proprie, le asigură succesul.

Asemenea unor conductori de energie, cei născuţi în această zi pot avea o influenţă enormă asupra celor din jurul lor. Cuvintele, faptele şi chiar gândurile lor pot afecta sentimentele familiei, ale prietenilor şi colegilor. O singură privire îndreptată către ei poate scoate la iveală ceea ce simt pentru că sunt destul de transparenţi. Este greu pentru ei să îşi ascundă emoţiile, care de obicei se văd clar pe chipul lor sau sunt exprimate clar pentru toată lumea prin limbajul corpului. În mod paradoxal, ei s-ar putea să nu îşi dea seama de ceea ce este evident la cei din jur. În această privinţă, le-ar fi de mare ajutor să aibă un partener sau un prieten înţelegător care să îi poată ajuta să fie mai conştienţi de propria persoană şi să menţină o legătură cu felul în care îi văd ceilalţi.

Nativii zilei de 11 decembrie îşi pot asuma o poziţie de mare răspundere, dar nu sunt cea mai bună alegere pentru o poziţie care necesită arbitraj imparţial. Responsabilitatea lor de bază este faţă de muncă sau poate față de înţelegerea şi viziunea lor morală asupra vieţii. Nativii iau foarte în serios noţiunile de corect şi incorect şi s-ar putea să cadă în greşeală de a condamna sau de a judeca pe cineva. O astfel de judecată are de obicei un aspect sever şi îi răneşte pe cei vizaţi. Ca părinţi, persoanele născute pe 11 decembrie trebuie să aibă mare grijă să nu facă presiuni asupra copiilor lor. De fapt, strategia „trăieşte şi lasă-i şi pe alţii să trăiască” poate fi mai bună decât o atitudine răzbunătoare. Mai mult, nativii acestei zile trebuie să înveţe să se relaxeze, să se distreze şi să se bucure. De multe ori, seriozitatea lor stă în calea posibilităţii altora de a se simţi în largul lor. Dacă îşi pot păstra seriozitatea pentru locul de muncă şi să îşi permită să se destindă mai mult în timpul liber, îşi vor îmbunătăţi simţitor calitatea vieţii.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu