Ziua de naștere 12 decembrie

12 decembrie – ziua limbajului corpului

Cei născuţi în ziua de 12 decembrie pun un accent deosebit pe condiţia lor fizică, pe orice aspect legat de corpul lor. Acest lucru nu presupune în nici un caz că nu ar avea o orientare mentală sau spirituală. Pur şi simplu atitudinea corporală îi fascinează. Într-adevăr, citirea limbajul corpului altora poate fi specialitatea lor. Cei născuţi în această zi au astfel acces la starea psihică şi emoţională a oricărei persoane cu care vin în contact.

Persoanele născute pe 12 decembrie ştiu cum să monteze o scenă, să joace un rol şi, în general, îşi folosesc prezența în mod expresiv. Din nou, acest lucru nu presupune că au greutate sau atribute carnale grosiere, deoarece nativii acestei zile sunt de obicei tipuri sprintene, active şi sănătoase. Indiferent dacă sunt slabi sau graşi, cei născuţi în această zi dau impresia clară că se simt confortabil şi relaxaţi în pielea lor. Unii dintre cei născuţi pe 12 decembrie sunt chiar capabili să îi constrângă pe alţii doar prin simpla prezenţă, fără să aba o ţinută anume. Această formă subtilă de constrângere trebuie să fie peste măsură de ameninţătoare, dar cu siguranţă îi anunţa pe cei de alături ca sunt acolo şi că sunt puşi pe fapte mari.

Indivizii născuţi în ziua de 12 decembrie îşi pun la lucru caracteristicile lor fizice cele mai deosebite – fie statura, fie masa musculară, fie linia corpului. În cazul în care aspectul lor fizic se îndepărtează mult de normele curente de atractivitate ale societăţii (de exemplu, dacă sunt supraponderali, scunzi sau au trăsături neregulate) ei vor găsi moul de a face că acest lucru să lucreze în favoarea lor.

Destul de rar, după ce o persoană a petrecut ceva timp alături de un nativ al zilei de 12 decembrie, caracteristicile lui/ei fizice iau un aspect de transparentă, iar persoană reală de sub structurile exterioare iese la suprafaţă. Doar atunci cineva îşi poate da seama cum caracteristicile fizice sunt o faţadă simbolică a personalităţii lor adevărate şi care este legătura dintre cele două.

Vocea unei persoane născute pe 12 decembrie trebuie considerată de asemenea o caracteristică fizică importantă. Nativii zilei de 12 decembrie arată mai mult din personalitatea lor prin intermediul vocii, decât prin ceea ce spun sau prin emoţia din spatele cuvintelor. Într-adevăr, ştiu cum să îşi folosească vocea într-un mod seducător sau impunător cu efect maxim.

Indivizii născuţi pe 12 decembrie trebuie să se exploreze la un nivel profund dacă doresc să aibă o evoluţie spirituală. Ei trebuie să se ferească să nu devină obsedaţi de caracteristicile fizice, de aspectul exterior, de bani, de prestigiu şi altele asemenea. De asemenea nu trebuie să se ataşeze prea mult de obiecte fizice sau să devină dependenţi de aprobarea celorlalţi. Păstrarea intactă a independenţei şi demnităţii în faţa greutăţilor vieţii şi a tentaţiilor este un mare merit al lor. Scopurile ne-materiale, fie acestea de natură religioasă, spirituală sau filosofică le poate fi de mare ajutor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu