Ziua de naștere 13 decembrie

13 decembrie – ziua meseriei exigente

 Persoanele născute pe data de 13 decembrie au simţul lucrurilor în perspectivă şi al detaliilor. Sârguincioşi la locul de muncă, ei lucrează încet, cu grijă, cu precizie – fără să piardă din vedere scopurile lor pe termen lung. Astfel, ei pot combina calităţi de extindere sau de limitare a personalităţii lor, sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită. Oricum, riscă foarte mult să rămână împotmoliţi într-o examinarea prea minuţioasă a problemei pe care o tratează, devenind prea precauţi sau suspicioşi, poate chiar să se simtă cicăliţi sau să renunţe, toate acestea din cauza descurajării. Astfel, ambiţiile lor expansive pot fi un fel de povară dacă li se pare că nu există speranţă să atingă ţeluri îndepărtate sau prea înalte pentru o perioadă de timp rezonabilă.

Din fericire, persoanele născute pe 13 decembrie sunt de obicei de cursă lungă. Deşi s-ar putea să treacă prin momente de descurajare, chiar de depresie pentru puţin timp, ei recunosc că nimic din ceea ce este cu adevărat valoros nu poate fi realizat peste noapte. De fapt, ei sunt de obicei deosebit de suspicioşi când vine vorba de metode mai uşoare, de planuri de accelerare, de scheme de îmbogăţire grabnică şi altele asemenea. Şi totuşi, deşi dispreţuiesc superficialitatea, pot avea probleme în a ajunge la ceea ce e mai profund în ei. Uneori, prinşi în plasa complicaţiilor profesionale personale, s-ar putea să ducă lipsă de spaţiul necesar pentru a putea respira pentru a merge mai departe şi a găsi înţelesul vieţii lor.

Nativii zilei de 13 decembrie sunt nişte psihologi aparte, fascinaţi de motivaţiile puternice ale membrilor familiei, ale prietenilor şi colegilor. Adesea afişează un fin simţ al ironiei în legătură cu condiţia umană (inclusiv propriile lor greşeli şi slăbiciuni) şi pot vedea prin faţadele personalităţii şi prin mecanismele de apărare de toate tipurile. Se pot vedea pe ei înşişi ca detectivi în marele mister al vieţii. Alţii s-ar putea să nu aprecieze întotdeauna perceptivitatea lor şi într-adevăr cei născuţi în 13 decembrie trebuie să înveţe să respecte caracterul privat retrăgându-şi din când în când antenele.

Pentru cei născuţi la această dată, talentele pentru meserii sunt mai rar exprimate în realizarea efectivă de obiecte fizice şi mai des în conceperea, planificarea şi execuţia cu graţie a proiectelor. Persoanele născute pe 13 decembrie pot avea un mare succes atâta vreme cât nu tratează mijloacele că scopuri în sine.

Cei născuţi în dată de 13 decembrie pot da dovadă de unele tendinţe trecătoare şi particularităţi personale care stau în calea muncii lor şi le creează dificultăţi în relaţiile interpersonale şi de familie. Ei sunt mai în largul lor atunci când îşi permit să facă ocazional un compromis de dragul armoniei şi astfel să uşureze puţin lucrurile pentru cei cu care lucrează sau trăiesc. Mai presus de toate trebuie să evite să îi enerveze pe cei din jur printr-o atitudine prea mofturoasa sau exigentă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu