Ziua de naștere 14 decembrie

14 decembrie – ziua exhibiţionistului ales

 Persoanele născute pe 14 decembrie le lasă adesea impresia celorlalţi că sunt exhibiţioniste, dar de fapt sunt foarte atente în ceea ce priveşte expunerea propriei persoane. Într-adevăr, deşi nu de puţine ori sunt indivizi publici care se afla mult timp în lumina reflectoarelor, ei trăiesc în lumea lor proprie în care foarte puţini vor putea intra. Este ca şi cum ar locui într-o casă şi ar deschide obloanele numai atunci când le convine. Astfel, nativii îi lasă pe oameni să vadă ce fac, dar mai puţin ceea ce gândesc şi aproape deloc cine sunt cu adevărat. De fapt, aparenţa de a lăsa să se vadă ceva este în realitate cel mai bun mod de a ascunde ceea ce este particular.

Nativii zilei de 14 decembrie sunt adesea indivizi extrem de complecşi, profunzi, complicaţi. Multe din sferele în care îşi duc viaţă, inclusiv preferinţele sexuale, hobby-urile, obiceiurile şi plăcerile psihologice sunt mai neobişnuite, chiar bizare. De asemenea, naturi filosofice, ei pot acţiona după principii care să justifice comportamentul lor special. Cel mai adesea, recunosc de la o vârstă fragedă că nu sunt ca ceilalţi. De obicei, conflictele care apar cu figuri autoritare, cum ar fi părinţii sau profesorii, îi conduc la această concluzie. Ei devin conştienţi, dar şi predispuşi să se mândrească cu lucruri pe care alţii le-ar considera obiceiuri rele sau ciudate. De obicei este imposibil pentru părinţi să încerce să încadreze un copil născut în 14 decembrie într-un tipar. Pur şi simplu nu va fi ceva realizabil, pentru că, deşi pare la început o iniţiativă de succes, aceasta poate provoca mari probleme în timp, ca să nu mai vorbim de mânia, rebeliunea şi resentimentele îndreptate către părinţi. Astfel de sentimente pot fi de asemenea transferate la cei cu care nativii zilei de 14 decembrie vor intra în contact mai târziu.

Persoanele născute pe data de 14 decembrie sunt îndrăzneţe, dar nu necugetate. Ei nu se tem şi atunci când e nevoie nu ezită să se arunce în faţa pericolului. Oricum, tentaţia de a-i surprinde pe ceilalţi prin comportamentul lor este foarte mare, iar acesta nu este întotdeauna un impuls imitativ sau imatur. Adesea reuşesc să îi înveţe pe alţii prin provocare şi stimulare, provocând o anumită stare prin propriul exemplu. Astfel, ei pot fi catalizatorul schimbării, fie aceasta în familiile lor, în cercul social sau în societate în general.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu