Ziua de naștere 11 martie

11 martie – ziua intuiţiei progresive

Persoanele născute pe data de 11 martie se menţin în pas cu vremurile. Fie că sunt liberali sau conservatori în ce priveşte imaginea, în gândire sunt progresişti. Ei văd lumea ca pe un loc cu un înalt grad competiţional în care doar cei rapizi şi deştepţi reuşesc. În viaţa particulară, îşi permit să-şi manifeste latura mai visătoare, mai relaxată a caracterului lor, tracând în revistă idei şi speculaţii în cadrul unor discuţii cu prietenii sau cu familia şi poate chiar punând bazele unor proiecte pline de imaginaţie. În ambele planuri ale vieţi lor, talentul pe care ei îl folosesc pentru unificare este intuiţia care îi ajută foarte mult.

Persoanele născute pe 11 martie consideră că dacă nu avansezi, ceilalţi te lasa pur şi simplu în urmă. Sunt persoane ambiţioase, dar într-un fel moderat, nu înverşunat, mişcându-se înainte cu siguranţă. Dacă sunt puşi în situaţia de a avea un serviciu regulat, se vor situa într-o poziţie din care să poată promova, dar fără să forțeze acest lucru sau să îl provoace prin subterfugii. Aceasta depinde de corectitudinea mediului de lucru şi a culturii în care trăiesc.

Dacă au propria lor afacere, au un talent deosebit de a vedea oportunităţi ascunse şi de a le valorifica. Odată ce au evaluat o astfel de oportunitate, nu vor ezita să pună o bună parte a resurselor lor în serviciul intuiţiei. Astfel, sunt buni investitori sau jucători deoarece au curajul de a-şi asuma în mod conştient unele riscuri, dar destul de inteligenţi pentru a evita implicaţiile prosteşti.

O altă trăsătură care îi ajută foarte mult este bunul gust. Simt instinctiv ce este bun şi ce merită atenţia şi învaţă foarte repede să intuiască valoarea obiectelor sau persoanelor. Unii nativi ai zilei de 11 martie pot alege elemente care par ciudate sau ieftine, dar care mai târziu se dovedesc a fi foarte valoroase.

Persoanele născute pe data de 11 martie sunt exigente şi au tendinţa de a controla. Ei nu se despart foarte uşor de ceea ce au, fie că este vorba despre persoane, fie că este vorba despre obiecte. În calitate de membri ai unei familii, se află în mod invariabil în centrul evenimentelor de unde pot lua hotărâri importante care să afecteze viaţa atât a părinţilor, cât şi a copiilor lor. Trebuie să evite situaţiile care stârnesc antagonisme şi rebeliuni în cazul copiilor care ar putea dori să aibă o mai mare libertate şi independentă. Nativii zilei de 11 martie ar putea învăţa să fie mai relaxaţi, să slăbească puţin controlul asupra celor din jur. Indivizii mai evoluaţi născuţi pe această dată vor învăţa să aibă încredere în Univers şi să îşi dea seama că în esenţă nimic nu se pierde cu adevărat. În cele din urmă, intuiţia îi va face să estimeze la adevărata valoare libertatea personală mai mult decât orice alte posesiuni sau posibilităţi de control personal.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu