Ziua de naștere 12 aprilie

12 aprilie – ziua inconştienţei

Cei născuţi pe 12 aprilie par a avea totdeauna nişte senzori cu care simt dispoziţia generală a oamenilor. Talentele lor sociale sunt impresionate. Aceste talente nu se manifestă neapărat în relaţiile interumane. Nativii înţeleg, definesc şi exemplifică prin conduita proprie tot ce este mai bun într-o societate. Fără discuţie, persoanele născute pe 12 aprilie adoră să fie în centrul atenţiei. Pentru cei care au succes şi expunere mare, atenţia ce li se acordă este în strânsă legătură cu oamenii ale căror speranţe şi vise le întruchipează.

Cei născuţi pe 12 aprilie au o mare problemă în a se defini că indivizi. În general, ei sunt mai preocupaţi de problemele anturajului sau ale societăţii. Din această cauză le poate fi dificil să se cunoască în profunzime pe ei înşişi. Datorită acestei lipse de înţelegere de sine, nativii mai puţin evoluaţi pot avea necazuri pe plan social, financiar şi chiar legal. Cei mai evoluaţi recunosc pericolele ce pot apărea din cauza lipsei de precauţie. Ei vor căuta în mod constant să înlăture acest neajuns.

Indiferent dacă scriu, vorbesc sau acţionează în numele prietenilor, colegilor sau familiei, cei născuţi pe 12 aprilie nu sunt niciodată mai fericiţi că atunci când îşi impun punctul de vedere. Ei caută să comunice cu cei din jur şi spera să fie ascultaţi. Este chiar tragic să vezi că un om născut în această zi vorbeşte unui public dezinteresat. Prin urmare, ei ar trebui să-şi aleagă colegi şi prieteni ce sunt buni ascultători şi care le împărtăşesc pasiunea.

O parte dintre cei născuţi în această zi manifestă la un moment dat un interes exagerat faţă de evenimentele în curs. De aceea, este foarte important pentru ei să discute despre felul în care evoluează lucrurile. În mod frecvent, sfârşesc prin a-i judeca pe cei din jur sau prin a fi judecaţi. Este foarte importat să se retragă periodic din viaţa socială într-un loc liniştit. Aici ei îşi vor putea analiza obiectiv părerile şi propria evoluţie interioară.

În viaţa particulară aceşti nativi ar trebui să evite reacţiile pripite. De asemenea, trebuie să fie atenţi la atitudinea faţă de cei iubiţi, mai ales atunci când sunt nervoşi. Pentru a fi echilibraţi, ar trebui să înveţe să fie toleranţi şi obiectivi. Pentru că nu lasa lucrurile să-şi urmeze cursul normal, se vor stresa pe ei înşişi şi îi vor stresa şi pe alţii. Oricum, cei născuţi pe 12 aprilie au o salvare: simţul umorului. Puterea de a râde câteodată de ei înşişi are un mare aport la îmblânzirea laturii lor dure.

Oamenii născuţi pe 12 aprilie nu reuşesc să stea departe de centrul acţiunii. Indiferent unde trăiesc, la oraş sau în provincie, aceşti oameni vor fi întâlniţi în cadrul diferitelor activităţi sociale. Cei mai pricepuţi vor fi căutaţi totdeauna de semenii lor atunci când este vorba de o negociere sau de o mediere. Vor fi căutaţi chiar şi atunci când este vorba de simple discuţii de afaceri. Ei vor reuşi întotdeauna să aducă la masa de negocieri taberele opuse. Fiind experţi în ceea ce priveşte regulile jocului, convenţiile sociale sau legile, ei sunt căutaţi pentru sfaturile lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu