Ziua de naștere 11 aprilie

11 aprilie – ziua politicienilor

Asemeni majorităţii nativilor din a doua decadă a zodiei berbec, cei născuţi pe 11 aprilie simt nevoia de a fi staruri. De obicei, atunci când sunt în centrul atenţiei, aceasta se datorează utilităţii şi nu ambiţiei lor. Ei se simt în largul lor atunci când fac parte dintr-o echipă de conducere. De cele mai multe ori joacă rolul cel mai important în această echipă. Cei născuţi pe 11 aprilie sunt stimulaţi şi motivaţi mai degrabă de o idee decât de glorie sau prestigiu.

Nativii acestie zile sunt preocupaţi mai ales să transmită un mesaj, decât să-şi dezvolte o personalitate sclipitoare. Ei nu pun mare preţ pe vocabularul pompos care de obicei ascunde idei mediocre sau chiar lipsa lor. Acestor oameni le place sinceritatea fără nici un fel de ocolişuri. Aceasta nu înseamnă că sunt incapabili de subtilitate sau că le lipseşte diplomaţia. De fapt, ei sunt chiar foarte pricepuţi ca mediatori. Au capacitatea de a pune față în față părţile adverse şi de a le rezolva conflictele. Cei născuţi pe 11 aprilie sunt persoanele cele mai des căutate în situaţii de criză sau atunci când totul a eşuat. Ajutorul lor este necesar atât în mediul în care lucrează cât şi acasă sau în mijlocul prietenilor.

Datorită acestor talente, cei născuţi pe 11 aprilie sunt agili din punct de vedere psihologic. De asemenea, ei au fler atunci când este nevoie să stabilească termenii unei înţelegeri. Au puterea de a înţelege limbajul şi ideile în profunzimea lor, inclusiv implicaţiile pe care le au acestea. Deseori, însă, ei pot reacţiona destul de negativ atunci când cei dragi le spun ceva ce nu este pe placul lor. Deşi pare surprinzător, ei pot fi chiar foarte indiferenţi la nevoile şi dorinţele celor apropiaţi lor.

În mod frecvent, cei născuţi în această zi îşi asumă responsabilităţi mari în ceea ce priveşte întreţinerea şi educaţia familiei. Cu toate acestea, nu-şi pot respecta promisiunile. Uneori, energia de care au nevoie pentru a duce la bun sfârşit asemenea angajamente este consumată în alte domenii. În cele din urmă, nu mai au energia necesară pentru familie. În plus, nativii trebuie să se ferească de conflictele cu cei care le sunt superiori în ierarhia familială.

Datorită deosebitelor talente sociale, cei născuţi pe 11 aprilie au succes în profesii care implică contactul cu oamenii (muncă socială) sau care implică crearea de planuri pentru alţii (poziţii adinistrative). În general, aceşti oameni sunt convinşi că ei ştiu ce este de făcut pentru binele tuturor. Ar trebui însă să înveţe să asculte şi răspunsul pe care îl primesc. Faptul că nu sunt receptivi la evaluările obiective ale muncii lor poate sta în calea succesului. Chiar mai rău decât atât, se pot izola treptat de cei care îi critică în orice fel. Cei născuţi pe unsprezece aprilie trebuie să încerce mereu să aibă o minte deschisă. Nu ar trebui să le fie ruşine să-şi schimbe decizia în cazul în care cursul evenimentelor o cere. Pentru ei este important să înveţe să fie cât mai flexibili, fără a-şi pierde însă integritatea şi eficiența.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 11 aprilie”

Lasă un comentariu