Ziua de naștere 10 aprilie

10 aprilie – ziua îndrăznelii

Cei născuţi pe 10 aprilie sunt genul de persoane care nu se tem să fie ei înşişi. Ei au curajul de a lupta pentru a-şi fructifica proiectele şi ideile. De asemenea, nu le este frică să se contrazică sau să lupte pentru ideile lor. Cei născuţi astăzi nu caută cu orice preţ o confruntare. Nu sunt genul de persoane îndrăzneţe, în nici un sens al cuvântului. Curajul lor este mai mult un fel de putere morală, ce se bazează pe principii puternice şi pe bun simţ.

Deseori, în viaţa celor născuţi pe 10 aprilie are loc o schimbare radicală în ceea ce priveşte cariera. Cauzele acestei alegeri nepotrivite pot fi pregătirea prematură orientată spre o direcţie greşită, o decizie pripită sau intervenţia părinţilor. Atunci când îşi dau seama de adevărata lor chemare, nu ezită să renunţe la vechea carieră. Importanța descoperirii acestei vocaţii nu este însă subliniată exagerat.

După cum am mai spus, cei născuţi pe zece aprilie nu sunt genul nepăsător. Dimpotrivă, ei pot da celorlalţi impresia că îşi asumă prea multe riscuri. S-ar putea crede că sunt chiar nesăbuiţi. Privite însă dintr-o anume perspectivă, faptele lor îndrăzneţe sunt uneori apreciate, iar riscurile pe care şi le asumă pot fi considerate de asemenea decizii înţelepte. Persoanelor născute pe 10 aprilie nu li se par riscante hotărârile pe care le iau. La fel de adevărat este că aceste persoane sunt fascinate de ceea ce înseamnă şansă. Această fascinaţie nu se maifesta numai la figurat, la şansa din viaţa de zi cu zi, ci şi la propriu. Nativii îşi cauta norocul atât în cazinouri, cât şi în casele de pariuri. Ceea ce îi atrage în aceste locuri este emoţia competiţiei şi desigur, plăcerea de a-şi evalua anticipat şansele.

Persoanele născute pe 10 aprilie îşi iubesc cu adevărat profesia şi ţin foarte mult la propria independenţă. Din aceste cauze, este destul de dificil să aibă o viaţă normală de familie. În mod paradoxal, ei simt o puternică nevoie de stabilitate. În acest sens, sunt extrem de ataşaţi de un coleg sau de un prieten care va fi întotdeauna alături de ei. De fapt, legăturile pe care le au tind a fi nonconformiste.

Nativii zilei de 10 aprilie sunt de două tipuri. Primul tip este singuratic, lucrând singur la proiecte. Acest tip de persoane îşi dezvoltă un stil, o meserie sau un talent izolat faţă de ceilalţi. Al doilea tip al persoanelor născute pe 10 aprilie este tipul de star social în toată puterea cuvântului. Ei reprezintă discipolul, liderul ce îşi caută urmaşi. Cel de-al doilea tip este reprezentat de oameni ce au un aumit zel de misionar. Datorită acestui zel îi strâng, în cel mai energic mod, pe ceilalţi în jurul lor pentru a susţine o anumită cauza. Introvertiţii născuţi pe 10 aprilie îşi dedică toată energia unui studiu personal sau tehnic. Spre deosebire de ei, extrovertiţii născuţi în această zi îşi consuma toată energia în activităţi desfăşurate pe plan social. Ei încearcă să organizeze un grup sau o societate, după un plan măreţ. Sunt deschişi şi simt nevoia de a fi apreciaţi. Cu toate acestea, aceşti jucători nu au timp de oameni linguşitori sau profitori. Aceştia sunt acolo pentru a le oferi un fals motiv de mândrie şi îngâmfare.

Persoanele mai evoluate recunosc că egocentrismul orb şi credinţa în propria infailibilitate le pot fi fatale la următoarea înfruntare. Luptători adevăraţi, ei îşi cunosc bine limitele. Deşi tind să-şi depăşească aceaste limite, rareori reuşesc. Nativii acestei zile dispreţuiesc planurile prea îndrăzneţe şi proiectele de proastă calitate. Sunt cei mai fericiţi atunci când, pornind de la o idee, întemeiază un plan care va avea ca rezultat o lovitură de maestru.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu