Ziua de naștere 9 aprilie

9 aprilie – ziua excesului

Persoanele născute în această zi urmăresc, în mod cert, acelaşi tipar. Deseori, ele sunt întruchiparea tendinţelor extreme şi neobişnuite ale societăţii. Talentele lor sunt o expresie a excesului. Orice compromis, restricţie sau temperare a capacităţilor lor este în afara discuţiei. De obicei, sunt foarte fermi în legătură cu părerile lor referitoare la orice subiect. Sunt sinceri, direcţi şi uneori chiar duri. Nu le stă în fire să vorbească despre ocupaţia lor. Preferă să-şi ducă la bun sfârşit sarcinile, care de obicei sunt destul de complexe.

Nativii zilei de 9 aprilie au talentul de a transpune ideile în fapte. Ei dau frâu liber propriei imaginaţii în cel mai practic mod cu putinţă. Îşi pot asigura chiar un trai decent punându-şi în practică ideile. Din fericire, ideile lor sunt, de obicei, de natură socială, putând astfel să-i ajute pe ceilalţi. Persoanele născute pe 9 aprilie au gânduri ciudate, deseori chiar amuzante, dar niciodată, însă, nu au vise deşarte. Dimpotrivă, ei au o puternică legătură cu realitatea şi un simţ ascuţit ce le spune când a sosit momentul să pună în aplicare o idee.

Nu sunt persoane excesiv de sociale. Ei consideră că prin intermediul ideilor lor se poate face principala legătură cu asociaţii, prietenii sau familia. Mai mult decât în cazul altor persoane, de obicei, lumea celor născuţi pe 9 aprilie este puternic individualizata şi singuratică. Ei manifestă o puternică dorinţă de a împărtăşi propriile descoperiri cu persoanele apropiate. Cel mai de preţ dar al unei persoane născute pe 9 aprilie este capacitatea de a-şi dezvălui treptat firea celor apropiaţi. Acest dar nu este însă împărtăşit de cele mai multe ori.

Influenţa puternică pe care o au cei născuţi pe 9 aprilie asupra celorlalţi nu este totdeauna de bun augur. Familiile sau cei ce îi urmează ar trebui să se ferească să adopte extraordinarele lor idei sau să se lase influenţaţi de aceştia deoarece pot ajunge la rezultate destructive. Mai mult decât oricine, cei născuţi în această zi dau un exemplu în ceea ce priveşte libertatea de acţiune. De asemenea, pot fi daţi exemplu pentru munca lor disciplinata, pentru atitudinea fără compromis pe care o adoptă şi pe care majoritatea oamenilor nici măcar nu o pot simula. Atunci când ţinta lor este de a schimba radical mentalitatea celorlalţi, această ţintă este de cele mai multe ori atinsă, datorită exemplului personal pe care îl dau. Cei născuţi pe noua aprilie au tendinţa de a fi nonconformişti. De aceea, cei din jurul lor, îi pot considera indisciplinaţi sau egoişti. Pentru cei născuţi în această zi ar fi utilă o evaluare periodică şi un studiu aprofundat al propriilor idei. Se recomandă o apreciere critică a stilului de viaţă şi chiar o îmbunătăţire a acestuia.

Nativii acestei zile sunt puternic preocupaţi de fizicul lor. Limitele condiţiei umane (limitele tangibile ale corpului uman) sunt de foarte mare interes pentru aceste persoane. Ei vor încerca în mod constant să depăşească aceste limite. Deseori, străduinţele încep prin rezolvarea unor probleme comune şi apoi prin abordarea unor probleme spirituale complexe. Un pericol pentru cei mai puţin evoluaţi dintre nativii acestei zile îl constituie faptul că la un moment dat se vor bloca în planul fizic fără a putea progresa. Ei ar trebui să se preocupe să-şi extindă orizonturile şi să privească viaţa dintr-un punct de vedere mai filozofic.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu