Ziua de naștere 12 noiembrie

12 noiembrie – ziua farmecului senzual

Senzualitatea şi atracţia magnetică sunt elementele centrale ce guvernează viaţa celor născuţi pe 12 noiembrie. Senzualitatea este prezentă atât în aspectul lor fizic cât şi în activităţile pe care le desfăşoară. Magnetismul va fi demonstrat şi în viaţa de familie, legăturile amoroase secrete sau în cariera şi cercul social din care fac parte.

Fiind foarte talentaţi, nativii acestei zile trebuie să fie extrem de atenţi să nu îndrepte spre o direcţie greșită aceste talente. Capacitatea lor de a face „miracole” în viaţa de zi cu zi va câştiga admiraţia celorlalţi. În unele dintre cazuri, vor fi asemănaţi cu zeităţi de către admiratorii lor. Adulaţia aceasta poate da naştere unor tendinţe sociopate în caracterul celor născuţi în această zi. Privind din altă perspectivă, indivizii mai evoluaţi născuţi în această zi îşi vor utiliza puterile pentru a aduce frumuseţe şi pentru a lumina vieţile celorlalţi. Cei mai mulţi dintre nativi au un devotament şi o dedicaţie deosebite pentru ceea ce fac. Aceste trăsături le conferă o anumită graţie. Nativi care vor avea cariere publice s-ar putea să aibă parte de sprijnul forțelor politice pozitive.

Viaţa nativilor va fi animată de un conflict. În acest conflict vor fi implicate calităţile pozitive ale acestor persoane, dar şi latură întunecată a personalitaii lor. De fapt, cele două laturi ale caracterului lor ar putea fi unite prin modul de viaţă pe care îl adoptă. În orice caz, este posibil să aibă loc o decarere în viaţa celor născuţi în această zi. Vor regresa de la o adolescenţă sau tinereţe plină de speranţe şi de promisiuni la o viaţă de adult întunecată. Cei născuţi în această zi se vor confrunta cu o provocare personală care va consta în ţinerea sub control a energiilor lor. Contolul asupra lor înşişi va presupune cunoaşterea mai bună a propriei personalităţi. Uneori va fi nevoie chiar să se dedice unei cauze nobile de orice fel.

Creaţia sau aprecierea frumuseţii copleşeşte interesul nativilor acestei zile. Ei vor aprecia frumuseţea indiferent de forma ei de manifestare. Dincolo de preocuparea pentru frumos există o forţă magnetică de atracţie care îi face atât de irezistibili pe nativii zilei de 12 noiembrie. Viaţa lor se va asemăna uneori cu raiul şi alteori cu iadul. Variaţia aceasta se va datora forțelor întunecate care îşi vor pune amprenta asupra vieţii lor. Imaginile pline de senzualitate pe care le au în minte vor avea şi ele un aport.

Viaţa nu este întotdeauna uşoară pentru persoanele născute pe data de 12 noiembrie. Tragedia şi lipsa neprevăzută a norocului pot provoca zile, săptămâni şi chiar ani de nefericire şi de experienţe solicitante. După cum am mai spus, cheia pentru menţinerea echilibrului vieţii şi controlului asupra puterilor este reprezentată de cunoaşterea de sine. Ar trebui să înveţe să aprecieze cât de mari pot fi recompensele oferite de produsul acţiunilor lor. Este important să deţină controlul asupra responsabilităţilor morale şi să îşi ia viaţa în propriile mâini într-o manieră plină de etică. Astfel, vor putea să facă faţă energiilor negative care s-ar părea că, în mod inevitabil, le vor invada viaţa.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu