Ziua de naștere 13 august

Ziua de naștere 13 august – ziua şanselor durabile

De-a lungul vieţii, cei născuţi pe 13 august au de-a face cu şanse aparent insurmontabile în lupta lor de a ajunge în top şi de a rămâne acolo. Asigurarea unei poziţii dorite, lupta pentru a realiza obiectivele personale sau căutarea unei relaţii împlinite sunt provocări ce îi vor urmări întreaga viaţă pe aceşti nativi. Dacă s-au născut neobişnuiţi sau au devenit neobişnuiţi prin anumite circumstanţe, nativii zilei de 13 august vor manifesta o personalitate şi o concepţie unică despre viaţă.

Se poate considera că cei născuţi astăzi ar fi îngenuncheaţi de povara greutăţilor şi provocărilor. Deşi pot suferi ocazional de depresii destul de profunde şi se pot simţi doborâţi de greutăţile vieţii, cel mai adesea ei îşi păstrează o dispoziţie mult mai vie, mai veselă în faţa lumii. Extrem de sensibili la critica şi predispuşi să gândească ce este mai rău despre ei, nativii pot păstra orice insecurităţi pentru ei înşişi şi pot reuşi să rămână prietenoşi, deschişi şi, mai presus de toate, activi. Totuşi, ceilalţi vor greşi dacă vor crede că se vor apropia prea uşor de nativii zilei de 13 august. În general, cei născuţi astăzi trebuie să cunoască pe cineva de ani de zile înainte de a-i permite să se amestece în viaţa lor personală.

Indivizi unici, chiar ciudaţi, nativii zilei de 13 august sunt atraşi de natura neobişnuită a celorlalţi. Din contră, ei au puţine lucruri în comun cu cei neconvenţionali sau extrem de convenţionali. În timp ce nativii zilei pot năzui la cele mai înalte forme ale idealismului în cadrul propriei lor filozofii şi propriilor proiecte, ei rămân în general suspicioşi cu cei ale căror idei par ireale sau extrem de optimiste. O dorinţa puternică de a se răscula împotriva oricărei forme de încarcerare, fascism sau opresiune marchează această zi. Deoarece au potenţial de conducători, nativii zilei de 13 august trebuie să-şi păstreze un anumit control asupra tendinţelor de a fi autoritari.

Mulţi dintre cei născuţi pe 13 august au o atracţie pentru pericol. Aceasta nu înseamnă neapărat că ei vor risca să moară sau să se rănească pentru a face că şansele măreţe să triumfe. Intenţia lor este de a realiza imposibilul. Chiar şi nativii timizi ai zilei de 13 august resping în general o viaţă fără provocare, sigură şi liniştită. Într-adevăr, nativii care au reuşit cumva să rămână protejaţi de accidente sau întâmplări nefericite sunt capabili chiar că într-o zi să îi uimească pe cei din jurul lor prin asumarea unor riscuri majore. Toţi nativii zilei de 13 august au puterea de a persevera. Ei sunt dispuşi să aştepte ceva ce vor să obţină şi, cel mai adesea, ştiu când este momentul potrivit să acţioneze. Din nefericire, ceea ce realizează aceştia nu este întotdeauna o valoare durabilă, de parcă cineva le-ar face în ciudă în aces sens. Nativii care recunosc şi gusta din plăcerea conferită de natura lor neobişnuită nu se vor chinui prea tare să obţină stabilitatea socială sau acceptare, dar prefera să îşi croiască propriul drum în viaţă. În afară de toate încercările şi suferinţele pe care le experimentează, nativii au parte şi de destul de mult noroc. Ei vor reuşi să răzbată şi vor primi ajutor în momentele cele mai neaşteptate.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu