Ziua de naștere 12 august

Ziua de naștere 12 august – ziua convenţiei

Cei născuţi pe 12 august sunt păstrători ai tradiţiei şi intenţionează să se afirme într-un domeniu de expertiză propriu. Ei au sarcina de a păstra înţelepciunea bătrânilor, legile şi tehnicile esenţiale ce implică stăpânirea meseriei pe care o practică. Nativii mai evoluaţi recunosc meritele câtorva generaţii, dar vor fi permanent înfometaţi de noi informaţii de actualitate. Ei nu vor pregeta să facă uz de orice modalităţi sau orice sacrificii pentru a căpăta aceste informaţii. Această cunoaştere, ce reprezintă pentru ei puterea, este clar evidenţiata în atitudinea şi stilul lor de viaţă.

De asemenea, nativii zilei de 12 august sunt conştienţi de puterea inerentă a regulilor şi legilor atemporale. Doar anumite tipuri ale nativilor zilei, mai puţin evoluate, insistă cu încăpăţânare să urmeze tradiţia orbeşte. Nativii zilei de 12 august, ce sunt mai evoluaţi, construiesc pe baza tradiţiei şi culturii pentru a deschide drumuri, pentru a inova, a aduce îmbunătăţiri tehnice şi pentru a progresa. Pentru ei, tradiţia este o entitate vie. Trăieşte în ei înşişi şi în munca lor. Deşi întruchipează acordul, ei nu trebuie să abordeze latura de conservatori sau reacţionari. Cei născuţi astăzi ştiu că prin înţelegerea istoriei, ritualului, rădăcinilor familiei şi tradiţiei culturale au posibilitatea de a alege, de a păstra ce este dezirabil şi de a renunţa la ce nu este. Ignoranţa te condamnă să repeţi aceeaşi greşeală.

Vieţile nativilor zilei de 12 august sunt adesea frenetice. Atraşi incontestabil de situaţiile precare, energia lor poate fi uşor dezechilibrată. Astfel, ei riscă o cădere din punct de vedere al sănătăţii sau chiar epuizarea celorlalţi, în special a bărbaţilor, familiei şi prietenilor. Colegii lor pot începe să deteste infaibilitatea pe care şi-au asumat-o. Cei născuţi astăzi pot avea mai mult succes în munca în cazul în care îşi diminuează tendinţele tiranice ale personalităţilor lor. Mulţi dintre cei născuţi astăzi devin mai puţin distanţi şi renunţă la ierarhia valorilor în ceea ce îi priveşte pe oameni. Acest lucru va reprezenta un pas în evoluţia lor spre valori spirituale mai înalte şi spre umanitatea adevărată. Termenii de evaluare trebuie să fie în mod special examinaţi cu atenţie de către ei şi redefiniţi periodic într-o nouă lumină sau aruncaţi în întregime.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu