Ziua de naştere 13 iunie

Ziua de naştere 13 iunie – ziua aventurii nebuneşti

Persoanele născute pe 13 iunie sunt căutători absorbiţi de vise nebuneşti şi aventuri. De obicei, începând cu anii tinereţii, ceea ce au citit sau fanteziile lor le facilitează pasiunea de a explora o viaţă întreagă lumi necunoscute. Aceste aventuri pot implica veritabile călătorii spre tărâmuri îndepărtate sau pot fi investigaţii în mitologie. Nativii mai evoluaţi îşi realizează adesea fanteziile în cadrul afacerilor personale, în domeniul cercetărilor ştiinţifice sau în arte. Nativii mai puţin ambiţioşi nutresc dorinţe secrete. Deşi nu le urmează efectiv, astfel de vise dau culoare vieţilor lor. Totuşi, ei trebuie să evite acutizarea frustrării datorită nepotrivirii între ceea ce vor să fie şi ceea ce sunt de fapt.

Pentru cei născuţi pe 13 iunie motto-ul „ nimic nu este imposibil” ar putea deveni un crez. Ei îşi folosesc puterea minţii pentru a triumfa asupra obstacolelor reale şi se simt împliniţi când fac acest lucru. Din nou, pericolul pentru anumiţi nativi ai acestei zile este că astfel de triumfuri au loc doar în mintea lor. Această stare ireală le provoacă autoamăgire. Totuşi, în cazul în care nu sunt scoşi din această stare prin confruntarea lor cu realitatea, aceşti visători pot trăi astfel ani întregi.

Cei născuţi pe 13 iunie admira persoanele care au curajul să încerce fapte de eroism – eroi ai trecutului sau prezentului. O astfel de veneraţie a eroilor se fixează adesea asupra unui personaj. Din nefericire, acest idol creat de nativi îşi poate pierde statutul dacă se abate de la comportamentul specific unui zeu. Astfel, cei născuţi astăzi trebuie să fie conştienţi de tendinţa lor de idealizare şi trebuie să încerce să o controleze măcar de dragul persoanelor implicate.

Nativii zilei de 13 iunie trec prea des peste sarcinile simple ale vieţii pentru că de obicei sunt cu capul în nori. Ei iubesc călătoriile, alpinismul, mersul pe jos, alergarea – toate formele de mişcare şi tind să depăşească limitele lucrurilor, spaţiului şi timpului. Din acest motiv, când sunt legaţi de rutină muncii într-o fabrică, la birou sau acasă, ei se pot comporta ca nişte trişti captivi.

Nu este surprinzător faptul că persoanele născute pe 13 iunie sunt atrase de pericol şi de asumarea riscurilor. Aceasta nu se datorează numai pornirilor autodistructive, dar şi preferinţei pentru activităţi de genul planorismului, sporturi de apă sau căţăratul pe munţi. Aceste activităţi le oferă oportunitatea de a se încadra pe o linie periculoasă care implică tehnica şi curaj. Ei vor întinde coarda pentru a ajunge la limite posibilului şi chiar dincolo de ele.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu