Ziua de naştere 14 iunie

Ziua de naştere 14 iunie – ziua confruntării curoajoase

Persoanele hotărâte şi intense născute pe 14 iunie sunt foarte agere în observaţii şi evaluări privitor la tot ce îi înconjoară. De obicei, ei sunt extrem de încăpăţânaţi, loiali şi demonstrează un mare curaj atunci când luptă pentru o cauză dreaptă, când sunt angajaţi într-o bătălie onorabilă. Ei sunt puternici şi convingători atunci când îşi prezintă ideile şi părerile. Deoarece înţeleg foarte bine natura umană, ei sunt capabili să afişeze nemilos ipocrizie şi pretenţii.

În special femeile născute astăzi sunt puternice, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Bărbaţii sunt nu mai puţin puternici, dar au tendinţe egoiste şi dictatoriale care pot crea conflicte între ei şi ceilalţi. Bărbaţii mai puţin evoluaţi născuţi pe 14 iunie sunt capabili de duplicitate inteligentă. Atât bărbaţii, cât şi femeile zilei de 14 iunie au tendinţe puternice de a critica şi pot fi extrem de nemiloşi când au chef de pamflete şi satire.

Nativii zilei de 14 iunie sunt foarte duri, greu de abordat şi uneori mieroşi. Odată ce îşi stabilesc obiectivul, ei trec la acţiune. În general, loialitatea lor este valabilă în primul rând în cazul familiei, în al doilea rând al prietenilor şi în cele din urmă al societăţii. În cazul în care li se atribuie o funcţie de conducător sau aderă la o cauză, ei pot deveni cei mai potriviţi purtători de cuvânt. De asemenea, nativii pot deveni duşmani feroce şi ar fi o prostie din partea altora să se contrazică cu ei, deoarece ei ştiu foarte bine cum să se răzbune.

Dificultăţile şi problemele abundă în cazul persoanelor născute pe 14 iunie, dar ei vor demonstra o capacitate remarcabilă de a le rezolva. Ca şi fotbaliştii experimentaţi, ei ştiu cum să abordeze problemele complexe ale jocului, păstrându-şi în acelaşi timp calmul. Cei născuţi astăzi trebuie să se ferească de tendinţa de a-i domina pe cei cu care au relaţii. Nativii zilei de 14 iunie depistează adesea problemele cu mult înainte şi vor trece la rezolvarea lor. Ei nu vor da partenerilor şansa de a face faţă lucrurilor, nici chiar de a greşi (dar învaţă din această experienţă). În acest sens, ei sunt, în cel mai bun caz, mult prea protectori şi, în cel mai rău caz, vicioşi.

Nativii zilei de 14 iunie preţuiesc libertatea de mişcare, atât libertatea fizică, cât şi cea psihică. Să fie încarceraţi, reţinuţi sau chiar amânaţi este intolerabil pentru aceştia. Pentru anumite persoane născute pe 14 iunie, frică de a fi reţinute împotriva voinţei lor poate degenera într-o fobie.

Cei născuţi astăzi sunt extrem de competitivi şi le place teribil să câştige. Într-adevăr, ei trebuie să evite să transforme orice domeniu din viaţa lor într-o luptă pentru putere. Este bine să-şi limiteze pornirile agresive şi competiţionale pentru domenii din afară relaţiilor personale. De asemenea, ei trebuie să se ferească de aroganţă, de prea multă încredere ( mai ales bărbaţii născuţi pe 14 iunie) şi de a-şi forţa prea tare norocul.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu